Ostsime üheks projektiks, kuid kuna see jõuab aastate pärast meieni siis mõtlesin et teen selle täitsa korda siis saan sellega kulgeda muretult niikaua kuni järgmine projekt kohale jõuab, kuid plaanid muutusid ning projekti tarvis kasutame teise masina ülekande ja veeermiku osasid.
Aga hetkel pill on igapäeva kasutuses ning ise tehtud , hästi tehtud.
infot masinast kah sis.
95a, Sportage, 2.0I DOCH 94kW FE3 (orig. mazda 626 mootor kia poolt peale tõstetud ning veidi deforseeritud), tühimass on ~1500kg, Täisraami peal. kütuse kulu linnas on 10-13L/100km kohta ( ma ei ole väga kerge jalaga)
mootor, veermik, käigukast ja vahekast toimivad väga hästi. 2wd - 4wd hi - 4wd lo
Taga sillas LSD Differ, liigutab väga mõnusalt igal pinnasel .
Tehtud tööd :
Esisillas nõel laagrid vahetatud, esi ja taga pidurite hooldus, uued bensiini ja piduri torud,
uued pihustid, süütepoolid, uus õhulugeja, uus õhufilter.
mootoris, käigukastis, vahekastis, esi ja taga diffris uued õlid, uus tosool,
Esimesed amordid ja vedrud u aasta tagasi vahetatud.
uus summuti sai keevitatud kuna viimane pütt oli läbi.
uus mootori juhtmestik, uued lisa esi tuled
uus stereo mängib mp3 mälupulk ja sd kaart.
uus subwoofer koos võimendiga paigaldatud.
Rehvid heas olukorras, ees ja taga korralikud M+S rehvid, mustrit 8mm.
Kesklukk, el aknad 4x, el peeglid 2x( uued peeglid küljes). .
kere natuke roostene, iluvigad on ka

veermikus kolinaid ei ole, kõik mis küljes see töötab.
käivitub sõidab ja pidurdab, aeglustiga sõidab läbi muda ja mägedest üles ja alla.
väga avar vaateväli igas suunas ning pöörde raadius on ka üllatavalt hea.
usun et olen rohkemgi teinud kui siin kirjas, kuid hetkel meelde ei tule. (oleksin pidanud isa kuulama ja üleskirjutama kõik tehtud tööd kohe alguses

Üv kehtib kuni 08-12. kindlustus on maini.
müün kuna märg unistus on ikkagi cherokee xj ning sellega seoses olen üritanud seda masinat teha nö istu sisse ja sõida näidiseks.
saab kaasa suverehvid 4tk
ning soovikorral jooks talverehve 4-6mm mustrit lisaks 50€(235/70/r15 Cooper Discoverer )
masin asub Tallinnas ning on võimalus igal ajal katsuda ja vaadata.
motors24 link
http://auto.motors24.ee/vehicles/349484 ... -1995.aspx
Hind 4x4 foorumi kasutajatele on 1800€
Tel : 56 33 69 25