Jeep GC Imelik hääl kurvis
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep GC Imelik hääl kurvis
Jeep GC 4,7 V8 Limited 2000a.
Teeb kurvides imelikku häält nii, nagu selles youtubi http://www.youtube.com/watch?v=VbbaS-zU5r0 videos.
Mitte küll nii palju kui lisatud klipis.
Vahel harva, sileda asfalti peal teatud kiiruse (10 ... 30 km/h juures) ja mitte iga nurga all poorates vaid pohiliselt kurvides, kus tee poorab 90 kraadi.
Sillad on just reguleeritud ja muidu on ka silla osad koik ok-d ja varsked.
Sama häält teeb ka tagurpidi sõites.
Kuigi seda haalt ei esine vaga tihti aiman, et midagi on valesti.
See asi tekkis suhteliselt ei millestki, lihtsalt 1l päeval oli ja kõik.
Internet annab nõu nagu peaks diferentsiaalides õli ara vahetama.
Ons teadjamatel soovitusi/kommentaare/kogemusi kuidas asi korda teha ja sellest häälest lahti saada?
Tuhat tänu ette!
Teeb kurvides imelikku häält nii, nagu selles youtubi http://www.youtube.com/watch?v=VbbaS-zU5r0 videos.
Mitte küll nii palju kui lisatud klipis.
Vahel harva, sileda asfalti peal teatud kiiruse (10 ... 30 km/h juures) ja mitte iga nurga all poorates vaid pohiliselt kurvides, kus tee poorab 90 kraadi.
Sillad on just reguleeritud ja muidu on ka silla osad koik ok-d ja varsked.
Sama häält teeb ka tagurpidi sõites.
Kuigi seda haalt ei esine vaga tihti aiman, et midagi on valesti.
See asi tekkis suhteliselt ei millestki, lihtsalt 1l päeval oli ja kõik.
Internet annab nõu nagu peaks diferentsiaalides õli ara vahetama.
Ons teadjamatel soovitusi/kommentaare/kogemusi kuidas asi korda teha ja sellest häälest lahti saada?
Tuhat tänu ette!
Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 2000
Re: Jeep GC Imelik hääl kurvis
Mul tegi täpselt sama häält peale seda kui sillas sai õli vahetatud ja panin Fucsh 75w140 LS lisandiga õli, võin öelda, et see õli ei toimi quadra drive-i sildades ilma lisandita. Sai lisatud Mopari originaal LS lisand sellele samale Fucshile ja hakkas toimima, kuid järgmine kord panen kindlalt originaal õli pluss lisandi.Silberi hind 50 euri liiter:D see oli ka põhjus miks sai odavam võetud, mingi 10 või 15 euri liiter. Aga sinu autol alustaksin sellest, et pane uus ja õige õli sisse, vahetama peab neid niikuinii mingi aja tagant, ja hooldusgraafik annab vist välbaks 40 000 km.
-
- Zootramm
Lihtsalt infoks, et mul Pennzoili õliga sarnane jama. Seni kuni sõitsin Castroli SAF-XJ õliga oli vaikne. Viimati panin Pennzoili 75W-140 LS täissündi, mis ka veidi odavamalt kätte tuleb ja ca 2000...3000 km järel hakkas kurvis krooksuma. Ilmselt kõik lisandid ei sobi jah Mopari Variloc sillale. Järgmisena katsetan Mobili lisandita õliga ja panen ise lisandi. Mobilil see häda, et 20l kanistrid...
Tänud asjalike nõuannete eest!!!
Mingil põhjusel on see krooksumine nüüd iseenesest täiesti ära kadunud ilma, et midagi teinud oleksin.
Aga siiski lasen õli ära vahetada, kuigi tegelikult sai just Silberis 25000km tagasi vahetatud.
Tänud veelkord ja eks ma pane kirja siia, kuidas mõjub, äkki abiks ka teistele kel sama jama tekib kunagi
Mingil põhjusel on see krooksumine nüüd iseenesest täiesti ära kadunud ilma, et midagi teinud oleksin.
Aga siiski lasen õli ära vahetada, kuigi tegelikult sai just Silberis 25000km tagasi vahetatud.
Tänud veelkord ja eks ma pane kirja siia, kuidas mõjub, äkki abiks ka teistele kel sama jama tekib kunagi

Ma just murran sama asja kallal pead, uurisin isegi juba reduka hindasid.
Mõlemas sillas on Bardahli LSD õli aga müra teeb ainult tagasild.
Ilmselt katsetan lähiajal seda spezial lisandit, ei taha kuidagi silda vahetama hakata.
Mõlemas sillas on Bardahli LSD õli aga müra teeb ainult tagasild.
Ilmselt katsetan lähiajal seda spezial lisandit, ei taha kuidagi silda vahetama hakata.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
- atdoom
- True Off Roader!
Oled sa 100% kindel, et panid 75W-140 LS (ehk limited slip), mitte tavalise 75W-140?margus61 kirjutas:Lihtsalt infoks, et mul Pennzoili õliga sarnane jama. Seni kuni sõitsin Castroli SAF-XJ õliga oli vaikne. Viimati panin Pennzoili 75W-140 LS täissündi...
Pennsoilil on mõlemat varianti... ja see ilma lisandita ongi odavam...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Nii, sillaõli vahetatud:
75W-140(SuperS) + Sillaõli lisand/Mopar.
Õli tootjat vms. ei oska öelda - "American Beauty's" lasin vahetada.
Preagu tundub kõik OK olevat!
75W-140(SuperS) + Sillaõli lisand/Mopar.
Õli tootjat vms. ei oska öelda - "American Beauty's" lasin vahetada.
Preagu tundub kõik OK olevat!