Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
Kas keegi teab, kus odavalt(aga ikkagi kvaliteetselt ) kardaane ümber ehitatakse?
Oleks vaja Chero kardaan teha tavaliseks pikkust muutvaks kardaaniks.
Või sobib sinna otse külge mõne teise auto säärane kardaan?
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kas Pärnu omad mitte sealsamas Lätis oma töid teha ei lase?
Mul oma autol ka vaja kardaan üle vaadata, viskab intervalliliselt. Ilmselt siis tsentreerimisel lõtkud sisse jäetud/tulnud (pealtpoolt keevitatud, aga keevitus tõmbab kausse väljapoole)
hents99 kirjutas:Kas Pärnu omad mitte sealsamas Lätis oma töid teha ei lase?
Mul oma autol ka vaja kardaan üle vaadata, viskab intervalliliselt. Ilmselt siis tsentreerimisel lõtkud sisse jäetud/tulnud (pealtpoolt keevitatud, aga keevitus tõmbab kausse väljapoole)
Just sama asja isegi kuulnud...
Tegelikult oli ka lätakate esindus motoshowl tartus väljas, jutt väga asjalik, pole mingi suvaline nurgatagune garantii ja kõik jutud muidugi hinna sees.
Tartus ka neil esindaja olemas, räägib täitsa eesti keelt.
Soovian ka lätti saata.
Härra tuleb ka ise järele ja toob. Bueno
Aega on küll läinud ca 3-4 päeva, kuid planeerides pole ju hullu.
Hind on mõistlik ja kvaliteedi kohalt pole mul siiamaani probleeme olnud.
Hondade kardaanide kohapealt tasub kuulata sõbralikku soovitust ja veidi juurde maksta.(tugevdused)
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Olen minagi Pärnu poistelt uurinud. Ulme numbreid kujutati ette telefonivestluses. Kõne all olnud Läti meistritest jäi parem mulje, nii hinna kui ka jutu poolest.
Lähiajal tuleb sprinteri kardaan saata ülevaatusele/tasakaalustusse- Pigem arvan, et töö saavad Lätlased. Loodan, et peale oma kogemust oskan isegi neid soovitada.
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338
hents99 kirjutas:Kas Pärnu omad mitte sealsamas Lätis oma töid teha ei lase?
Just sama asja isegi kuulnud...
Tegelikult oli ka lätakate esindus motoshowl tartus väljas, jutt väga asjalik, pole mingi suvaline nurgatagune garantii ja kõik jutud muidugi hinna sees.
Tartus ka neil esindaja olemas, räägib täitsa eesti keelt.
Olge ikka. Ma Pärnu meeste tööd ise näinud käinud korduvalt nende töökojas ja pinkide vahel jõlkunud. Nemad ikka ise teevad oma töö ja ei ole neil kindlasti mingit pistmist lätlastega. Aga mida kasutavad Pärnu mehed nuudiks on volga või uaz i nuute mis on valmis kujul poes müüa , minge vaadake mis need maksavad siis saate aimu miks hind selline neil on. Pagan seisin ühe kardaani tasakaalustusel kõrval ja see kestis ei rohkem ega vähem kui 4 tundi üsna intensiivset tööd 2 mehel. Oli vaja rakiseid teha jm jama sinna juurde , oli ka pärast hea , nimelt oli tegemist ühe ime masinaga ka millel ei saa ilma tasakaalustamata ka riste vahetada. Ja minu võistlusauto kardaanid kõik sela tehtud ja pole seni kordagi olnud mingit muret . Muide mehed annavad 2 aastat garantiid ka.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Mina rääkisin vaid jutust Pärnu meestega, mis hõlmas minu materjale. Ehk kardaani kahvleid + riste ja pikemat nuuti mida oli vaja keevitada, et suuremat käiku saada. Ja kui ma nüüd õigesti mäletan, nende telefoni jutu järgi tuli mul arvestada selle keevitamise ja koos tasakaalustamisega alates 150 eurost. Mis minu arvates on ilmselge liig. Võibolla olen kitsi. Aga kui sinna arvestada ka 10 tundi mehe tööd, siis see teeb 15 € tund. Natuke on palju.
Ikka virisedes,
Marjuline
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338