WK mure jälle

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
krabi
Rookie

WK mure jälle

Postitus Postitas krabi »

äkki keegi on sama asjaga kokku puutunud ja annab mõne vihje anda, mis veidi elu kergendaks...WK grandi tagaotsas kääksub midagi..ja kohe tõsiselt kägiseb...tundub, et amordipuksid aga kindel pole..äkki keegi sama asjaga kokku puutunud ja oskab öelda, mida kõigepealt lammutada..ma tean kyll, et õigeks tehnikameheks saab lammutades ja siis jälle kokku pannes aga uskuge mul on leivateenimise juures on seda jama niigi piisavalt ja vabal ajal päris tyhja ei viitsi:)

niiet tänud iga vihje eest
pilgrems
Rock Crawler

Re: WK mure jälle

Postitus Postitas pilgrems »

No issand jumal , tule taevas appi. Midagi nii lolli annab veel välja mõelda.

Palju asju võib kääksuda ja kägiseda, see ei ole selgeltnägiate foorum.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
syncro1
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas syncro1 »

kui ise tyhja ei viitsi,vii auto remonditöökotta.Elu on ju lihtne.
GAZ-69A.YJ .Eks Würth kaart ja tross.
M.M.
Rookie

Postitus Postitas M.M. »

krabi kirjutas:äkki keegi on sama asjaga kokku puutunud ja annab mõne vihje anda, mis veidi elu kergendaks...WK grandi tagaotsas kääksub midagi..ja kohe tõsiselt kägiseb...tundub, et amordipuksid aga kindel pole..äkki keegi sama asjaga kokku puutunud ja oskab öelda, mida kõigepealt lammutada..ma tean kyll, et õigeks tehnikameheks saab lammutades ja siis jälle kokku pannes aga uskuge mul on leivateenimise juures on seda jama niigi piisavalt ja vabal ajal päris tyhja ei viitsi:)

niiet tänud iga vihje eest
Kas said käginale jälile? Kul sama asi sama autoga aga pole olnud aega tegeleda, ehk annad teada mis sul teemaks oli, teab siis esimese asjana lasta vaadata.
Ette tänades!
4x4-ga on see sündroom, et tahaks järjest sügavamasse mülkasse ronida - kas sealt välja ka saab - eks siis näis
Kasutaja avatar
ivanvillis
Fitting 38"

Postitus Postitas ivanvillis »

siuke tunne et sõidaks nagu vankriga?

need on nn. silikonpuksid kus silikonist pole praktiliselt haisugi. enamus viimase aja auto tootjatest on selliseid külge kruvinud. mina võtsin süstla ja powerup õli mis ronib maru hästi igale poole vahele. süstisin kummalegi poole kaks süstlatäit ja nüüd olen sõitnud üle 10tuhande ja krääksumine pole tagasi tulnud. muidugi mina ei räägi täpselt sellest autost mis sul, aga tundus sama mure olevat
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”