Vints või sõiduautokäru mulle, kastikas sulle

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Vints või sõiduautokäru mulle, kastikas sulle

Postitus Postitas ricardo »

On jalus üks vene tagaveoline kastikas, mille vahetaks hea meelega vintsi või mitme vintsi vastu väärtuses 500 euri. Vints peaks olema 12v ja liigutama nivast suuremat masinat. Mina annaks vastu kastika mis registris ja millele suurusjärk 1,5 aastat tagasi sai tehtud tüv eelne hooldus(uued klotsid, õlid jne). Kahjuks passis bensiin-kat, aga auto tehtud karburaatorile ümber ja heitgaasitestis jäi tiba puudu, et see läbida(muus osas oli kõik ok). Passi õigeks ajamine suurusjärk 160 euri(ümberehitusekspertiis) pluss ARK regamine(saab teha koos ostutehinguga). Masin selline http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=5374 Võin vahetada ka sõiduauto käru vastu, soovitavalt piduritega ja autotreiler/käru variant ja vajadusel minu poolt juurdemaks. Kui vintsi sularaha eest osta, siis nõus maksma suurusjärk kuni 250 euri töökorras asja eest. Pakkumine kõige parem PS-i
Vasta

Mine “Bizniz”