Tere! Kellegil äkki pakkuda alates 2000 a. Terranole pagasiruumi katet. Kuna tegelen jahindusega siis on selline asi auto pagasiruumis hädavajalik. On ju vaja vedada masinaga kas siis erinevat sööta või siis väiksemaid ulukeid. Ühel tuttaval nägin kunagi sellist asja, materjaliks oli kas plastik või mingi kõva kummisegu. Küljed ja tagasein peaks olema kõrgemad, tagasein isegi kuni istme ääreni soovitavalt. Küljed umbes 20cm kõrged ja ukse ees madalam, umbes 10cm näiteks. Suurus peaks olema üle kogu pagasiruumi. Kate peaks olema ka võimalikult lihtsalt eemaldatav, ehk siis lihtsalt sisse tõstetav. Kui kate on täpselt pagasiruumi mõõtude järgi siis istub ta seal ilma mingi kinnituseta. Võibolla kellelgil pakkuda kohe valmis Terranole sobivat katet või teab keegi kohta kus valmistatakse plastik või kummist tooteid. Saaks tellida oma mõõdule vajaliku toote.
Tänud ette!
Kontakt:PS, mili.tary@mail.ee, 58233392
Võrumaa
O: Terranole pagasiruumi katte(vanni)
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: O: Terranole pagasiruumi katte(vanni)
Mina ostsin oma LC-le uue selle nn. vanni Tartust Getz Eestist (7 362 531)....servad pole küll nii kõrged nagu sa soovid, kuid on täpselt mudelitele tehtud ja istub kui valatult (P.S siin ka tegu jahimehega
). Teise vanni ostsin sellepärast, et kuna mul lisaistmetega variant, siis origin. vannil kaks pilu sees (lisaistmete kinnituse jaoks), kuid istmed lihtsalt eemaldatavad ja ca. 200kg. kult mahub sinna hästi ära 
Sa hinda ka mäletad umbes? Mul on samamoodi 3 istmereaga variant aga need istmeaugud pole nii olulised. Kui istet vaja saab ju vanni välja tõsta. Tänud info eest!
- TiitR
- I live off from the mud
Mina sain tookord siga hea hinnaga (mingi 250 eeki vist), aga ainult sellepärast, et see oli viimane LC vann ja juurde seda mudelit ei pidavat enam tulema. Aga kuna see pull oli kõik ca. 2a. tagasi, siis krt teab, kas Getz enam neid müübki?VK84 kirjutas:Sa hinda ka mäletad umbes? Mul on samamoodi 3 istmereaga variant aga need istmeaugud pole nii olulised. Kui istet vaja saab ju vanni välja tõsta. Tänud info eest!