AT rehvid

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

sndr81
Mudder

AT rehvid

Postitus Postitas sndr81 »

Margi ja mudeli osas pole suutnud otsustada kas hankook dynapro at-m RF10,falken LA/AT,cooper discoverer ATR või zeetex vigor AT.See viimane suht uus asi ja tundmatu veel.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: AT rehvid

Postitus Postitas Landy »

Kui tahad kindlat ja ära proovitud kavaliteeti, ning ka läbivusvõimet maastikul, siis kas BFG AT või cooper discoverer ATR
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Nimekirjast puudu Continental CrossContact AT

Mina kasutan, tundub hea!
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Postitus Postitas kalleo »

Selleaastane kogemus Cooper Discoverer ATR'iga - asfaldil tundub vaikne ja paraja külgkaldega porisel-savisel-heinasel põllumaal ei kipu külg enam nii kergesti ära vajuma. Hinnaklass ka suht sõbralik. Lihtsalt üks arvamus...

Täpsustuseks lisan, et valik sai tol korral tehtud hinna põhjal, ning et oleks M+S rehv.
Viimati muutis kalleo, K Aug 10, 2011 5:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tomm »

Ise sain just (paar nädalat tagasi) Hankook Dynapro'd alla. Maastikul hullamise osas teab rehvidest kindlasti Landy rohkem, mina esialgu Dynapro'sid ainult linnas/trassil/kruusateel kasutanud. Nendel tunduvad rehvid head. Ja vaiksed on nad oma väga agressiivse mustri kohta vägagi.
Kõnealused minu Mitsubishi L300 all:

Pilt

Enne ostu sorisin palju netis ja need rehvid said erinevates USA ja Kanada maasturifoorumites palju kiita.
Siin üks arvustus näiteks:
http://www.fourwheeler.com/techarticles ... index.html
" / For a tire that is a compromise on the street (being an all-terrain), and to some extent on the trails (being a radial), the Dynapro ATm performs very, very well. / "

(P.S. - ei ole ise mitte mingit pidi rehvimüügiga seotud)
Viimati muutis Tomm, P Aug 07, 2011 7:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

kus neid ka müüakse, muster tundub tõesti selline kuldne kesktee olevat, aga netist otsides leidsin hoopis lahjema mustriga, Pilt
seda mustrit ei kuskil, mis ta täpsem nimetus on, pildil rf09.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Õli
Mudder

Postitus Postitas Õli »

Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

BFG AT-d võin kiita. Sõidan kõigil neljal aastaajal ja olen rahul.
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tomm »

honkomees kirjutas:kus neid ka müüakse, muster tundub tõesti selline kuldne kesktee olevat, aga netist otsides leidsin hoopis lahjema mustriga
Mingeid eri mustriga pilte viskab kohati miskipärast jah.
Minu omade (ülal pildil) täpsem nimetus: Hankook Dynapro ATM RF10

Mulle tegi antud rehvide kohta hinna osas hea pakkumise kasutaja "Kups", uuri tema käest.
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

Postitus Postitas rvv337 »

Trykk kirjutas:BFG AT-d võin kiita. Sõidan kõigil neljal aastaajal ja olen rahul.
täpselt samad sõnad, kasutanud juba aastaid ja kavatsen jätkata.
--
onu Raiu
sndr81
Mudder

Postitus Postitas sndr81 »

huvitav,kuidas hankook rf10 väljaspool teid ja talveoludes toimib,välimuse järgi palju lubav.
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tomm »

sndr81 kirjutas:huvitav,kuidas hankook rf10 väljaspool teid ja talveoludes toimib,välimuse järgi palju lubav.
Ise pole veel jõudnud katsetada. Nende va netist leitavate testide ja arvutsuste kohta võib - nagu pea alati - suhtuda nii-ja-naa, aga näiteks ReifenDirekt'i kaudu rehvide juures näidatav Tyretest.com'i hinnangu järgi on see rehv väga hea (k.a. "grip in snow"). :arrow: Siin nende tabel

Ma ise sobrasin enne ostu päris palju netis ja leidsin - nagu enamuse asjade kohta, mida uurima hakkad - erinevaid arvamusi. Ühed kiidavad, teised mitte. (Enamus siiski kiitsid 8) )
Kui siin nüüd just mõni kohalik usaldusväärne maastikuhunt oma konkreetse kogemuse põhjal Dynapro'de kohta midagi ei arva ja sa kindlat maastikurehvi tahad, pead ikkagi toetuma siinsete meeste soovitustele (näit. Landy oma siin ülalpool)...
KKKKKK
Fitting 44"

Postitus Postitas KKKKKK »

AT rehv nigu tähendaks siis seda, et maastikul sõidad ka aga eesmärk vedelamaid kohti vältida, mitte neid otsida nagu seda MT mehed teevad. :wink:
AT puhul kui soodukat otsida siis ka Insa Ranger vastab ootustele. Vähemasti ma olin rahul. Kruusal pidamine kõva hea, maastikuvõimekus enam-vähem, asfaldil suht vaikne. Eks ta ju BF-i AT pealt maha viksitud ole. Vähe tihedam muster aint.
Kui päris värsked siis on mingi pidamine isegi talvistes oludes. Nokiani hakkapeliitaga muidugi ei saa võrrelda.
Sõber pani BF-i AT LC120 alla ja seda autut sihtotstarbeliselt kasutades on ta rahul.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

AT ja AT rehvil on VÄGA suur vahe. Mõnin neist ei erine oluliselt asfaldirehvist, samas kui BFG AT või mõne muu robustsema mustriga AT-rehviga on aegade hämaruses ka võistlustel osaletud ja auga finishisse jõutud.

Lugemist:
http://www.exploroz.com/Vehicle/Tyres/AT.aspx
http://www.tirerack.com/tires/types/allterr.jsp
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

Postitus Postitas rvv337 »

KKKKKK kirjutas:AT rehv nigu tähendaks siis seda, et maastikul sõidad ka aga eesmärk vedelamaid kohti vältida, mitte neid otsida nagu seda MT mehed teevad. :wink:
AT puhul kui soodukat otsida siis ka Insa Ranger vastab ootustele. Vähemasti ma olin rahul. Kruusal pidamine kõva hea, maastikuvõimekus enam-vähem, asfaldil suht vaikne. Eks ta ju BF-i AT pealt maha viksitud ole. Vähe tihedam muster aint.
Kui päris värsked siis on mingi pidamine isegi talvistes oludes. Nokiani hakkapeliitaga muidugi ei saa võrrelda.
Sõber pani BF-i AT LC120 alla ja seda autut sihtotstarbeliselt kasutades on ta rahul.

Mina veendusin lõplikult, et BFG AT sobib just minule, Lehtse Volbrimöllul sel aasta, kus enne mind miskit teise rehviga (ei mäleta enam mis) auto vitsiti läbi muda ning mina sealt 1. korraga ise läbi sain, vaevaliselt, aga sain.
--
onu Raiu
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”