Cherokee 2,1 TD

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
raul2500
Rookie

Ostaks Cherokee 2.1D

Postitus Postitas raul2500 »

Kuidas peab vastu ja kas on mõtekas ost 2.1 TD mootoriga Cherokee aastast 1992 ja mida jälgida ostu puhul, paluks targemate nõu!
Dodge Ram 1500
kristlipp
Mudder

Re: Ostaks Cherokee 2.1D

Postitus Postitas kristlipp »

Mina ostsin sügisel omale kaheukselise cherokee 2,1 d olen tänaseks sõitnud 30000km, masin on igapäevakasutuses, ühtegi probleemi autoga seoses mootoriga pole olnud. Kui on huvi miskit küsida, siis helista
5258446
kristjan
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

Mis sellisel kütuse kulu on 100 km kohta ?
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
cirrus
Rookie

Cherokee 2,1 TD

Postitus Postitas cirrus »

Tere.
Soov osta Jeep Cherokee 2,1 TD 64Kw.
Mida peaks sellise isendi puhul jälgima?
Mihkel89
Rock Crawler

Re: Cherokee 2,1 TD

Postitus Postitas Mihkel89 »

Google otsing andis sellise tulemuse:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=32401
Soovitan lugeda.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

raul2500 kirjutas:Kuidas peab vastu ja kas on mõtekas ost 2.1 TD mootoriga Cherokee aastast 1992 ja mida jälgida ostu puhul, paluks targemate nõu!
Lühidalt : Kehvasti peab vastu, ei ole mõttekas ost.
Pikemalt : Jeep Cherokee XJ diiselmootorid on kehvad, eriti see Chrysler'i superdiisel 2,5 TD, muideks seda diisliküsimust küsitakse siin umbes kord kuus,
foorumis on sellest lugemismaterjali ilmselt mitmeks tunniks, kuid ma võin seda lugemisvaeva lühendada : Cherokee on hea ainult 4,0 bensiinimootoriga.
kristlipp
Mudder

Olgu ma siis räägin oma 2,1 d kogemustest. Sai eelmise aasta sügisel soetatud omale sellise mootoriga kaheukseline cherokee. Kere oli juba ostuhetkel suht läbi, kuid auto madal hind sobis mulle. Tänaseks olen selle autoga sõit 35000 km, ja otsin omale uut keret kuhu see mootor tõsta. Kütusekulu jääb igal juhu alla 10l ja maanteel alla 8l oleneb rataste suurusest. Mina käin laulasmaalt tallinna tööle iga päev,linas sõidan kaa iga päev 30km rehvimõõt on 265/75/15 ja saan 10l hakkama. Mul on küll natuke turborõhku lisatud. Talvel -28kraadiga käivitus omal jõul.Suurematest töödest olen teinud
esisilla ristide vahetus
siduriketta vahetus
summuti uuendus(lagunes kui vahetasi sidurit, rooste oli oma töö teinud)
tagasilla simmerite vahetus

Kui oleks raha ja keegi pakuks korralikku 2,1 d mootoriga cherokeed, siis kindlasti ostaks
ex see 4L mootori kiidulaul on ikka selliste inimeste kes tanklas tankides summat ei vaata
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

kristlipp kirjutas: Mul on küll natuke turborõhku lisatud...
Kus sellel 2,1 D see turbo on ?
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

2.1 L Renault diesel I4 kui see mootor on peale pandud siis peaks olema ka turbo.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
kristlipp
Mudder

renaulti mootor jah ja turboga, ex ta muidugi miski driftipill pole kuid minu vajaduse rahuldab ilusti. Minu autol oli eelmine omanik pumba kallal kõvasti käinud, kõike mida saab keerata oli näpitud, praeguseks olen asja enam vähem paika saanud. Ostes oli küll selline tunne, et peab jalaga ukse vahelt hoogu lükkama. Enne cherokeed oli mul töölkäimiseks 1991a 1,6l TD passat, mis liikus enam vähem samamoodi nagu 2,1 TD cherokee. Kui auto mootorit korralikult ja õieti hooldada siis minu arvates pole sellel 2,5l diislil kaa suurt miskit häda. Ex need plokikaaned lähevad ikka olenematta automargist kui termosidur ei tööta, termostaat on vigane ja nii edasi. Nagu ma aru olen saanud siis sellel 2,5 sel paadimootoril on muidugi teisigi hädasid, kuid kui süveneda siis need saavad siiski alguse ebapiisavast hooldusest.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”