Hirmus suur soov on osta omale suur ja kole usa raud ja silma on jäänud tahoe.
Ega keegi ei ole juhuslikult neid isendeid vaatamas käinud? Esimest käisin ise vaatamas ja (olen täielik autovõhik) jäi silma, et auto põhi on täiega roostes. Ehk on lihtsalt pikalt seisnud?
http://www.auto24.ee/used/802000
http://www.auto24.ee/used/644797
Kui keegi oskaks midagi nende autode kohta rääkida...miks mitte osta ja osta hoopis midagi muud oleks tore? Auto peab olema bensiini mootoriga ja automaatkastiga.
Silma on jäänud ka beebi hummer(H3). Miks ma seda autot ei peaks ostma?
Auto oleks pere teine auto ja sõitma hakkaks ta enamjaolt tööle ja tagasi 15 min ja mõni kord kuus metsa jahile.
tahoe
Moderaator: Moderators
Re: tahoe
Esimene neist on üsna pikalt müügis olnud, mitu kuud platsil seisnud, tegemist on liisingu poolt tagasi võetud sõidukiga, seega hooldused jms üle lastud ning iluvigu ka leidub,toolip kirjutas:Hirmus suur soov on osta omale suur ja kole usa raud ja silma on jäänud tahoe.
Ega keegi ei ole juhuslikult neid isendeid vaatamas käinud? Esimest käisin ise vaatamas ja (olen täielik autovõhik) jäi silma, et auto põhi on täiega roostes. Ehk on lihtsalt pikalt seisnud?
http://www.auto24.ee/used/802000
http://www.auto24.ee/used/644797
Kui keegi oskaks midagi nende autode kohta rääkida...miks mitte osta ja osta hoopis midagi muud oleks tore? Auto peab olema bensiini mootoriga ja automaatkastiga.
Silma on jäänud ka beebi hummer(H3). Miks ma seda autot ei peaks ostma?
Auto oleks pere teine auto ja sõitma hakkaks ta enamjaolt tööle ja tagasi 15 min ja mõni kord kuus metsa jahile.
käisin sellega American Beauty's täiskontrollis, üldine seisukord hea, kõikide puuduste parndamine (sh hooldused) kokku ca 1000 €
Tegemist on panga varaga, seega hinnas väga palju tingida ei saa, pika pinnimise peale oldi nõus 500€ alla tegema, minu arust on see
2004.a. masina kohta täitsa mõistlik hind (ehk kokku 11 400€), läbisõit ka veel alla 100 000. Olin juba ostu vormistamas kui järsku parema pakkumise sain,
muidu oleksin ära võtnud, väga palju neid järelturul meil ei liigu ning see oli pakutavatest kõige mõistlikum, seega mina valiks selle.
Muideks see BRC-s müüdav Tahoe on tagaveoline, mida ma kohe kindlasti ei soovitaks, muidu saab seda autot kasutada ainult suvel, inimlikult vähemalt.
Auto ise üleüldiselt on mõnus, LC100/120/Patrol jms jaapanlastega võrreldes oluliselt mugavam, varuosad on mõistliku hinnaga ning saadavusega väga probleeme pole,
julgen soovitada küll. Hummer H3 suurim miinus euroopa turul on mootor, ma pole siin veel ühtegi H3 Alpha-t näinud (ehk V8 mootoriga), selle 3,7 R5 mudeliga olen omajagu sõitnud, kuid
kulunumbrid ja jõunumbrid pole kohe üldse hea suhtega, muidu on auto tore, kuid Tahoe-ga võrreldes kitsam ja väiksem, Tahoe konkureerib rohkem H2-ga (H2 muide baseerub Tahoe-l).
Re: tahoe
Tere!
Olen omanud juba 2 aastat Tahoet 2001 (201kw) ja ei kahetse ostu.
Nu kulud on olnud suht suured aga enamus ka enda lollusest ja normaalsest kulumisest, sest läbisõit 250tkm.
Olen kastist jagu saanud kuna sai tippkiirust proovitud ja kasti toru tuli radikast lahti. Aga remont ei olnud midagi üüratut.
Veel olen parandanud vedrustuse kompressorit, ja mitmeid aknatõstukeid vahetanud. Ja loomulikult on 2korda olnud probleeme neliveolülitamisega, esimene kord oli külmjoode lülitis ja teinekord oli lülitimootor tuksis.
Muud sillaosad väga kallid ei ole ja on mugavalt saadavad igaltpoolt.
Kütusekuluks on minul keskmiselt 20-25l sajale gaasi, seega hullu pole midagi.
Sõita on mugav, kuigi tagareal võiks jalaruumi rohkem olla.
see siis minupoolne jutuke antud mudelist.
Olen omanud juba 2 aastat Tahoet 2001 (201kw) ja ei kahetse ostu.
Nu kulud on olnud suht suured aga enamus ka enda lollusest ja normaalsest kulumisest, sest läbisõit 250tkm.
Olen kastist jagu saanud kuna sai tippkiirust proovitud ja kasti toru tuli radikast lahti. Aga remont ei olnud midagi üüratut.
Veel olen parandanud vedrustuse kompressorit, ja mitmeid aknatõstukeid vahetanud. Ja loomulikult on 2korda olnud probleeme neliveolülitamisega, esimene kord oli külmjoode lülitis ja teinekord oli lülitimootor tuksis.
Muud sillaosad väga kallid ei ole ja on mugavalt saadavad igaltpoolt.
Kütusekuluks on minul keskmiselt 20-25l sajale gaasi, seega hullu pole midagi.
Sõita on mugav, kuigi tagareal võiks jalaruumi rohkem olla.
see siis minupoolne jutuke antud mudelist.