Autoks siis Mazda BT2500 aastast 2004, metsamehe masin, tihti sõidan ka pehmemates kohtades. Kuna tekkis vajadus kulunud suverehvide väljavahetamiseks ja sügis (jahihooaeg

Varem olen Hilux-iga sõitnud Insa Turbo Rangeritega mõõdus 265/70-16, Mazdale sai ka proovitud Hankook Dynamic RF04 31/10,5-15. Kuna Hankookid on velgedel, mille offsett ei sobi Mazdale, seisavad need edasi kuurinurgas ja ootavad paremaid aegu ehk autot, mis nad metsa ja mudasse hullama viiks

Kevadel olid Mazdal all Cooper Discoverer M/S-id mõõdus 245/70-16.
Kõigi nende rehvidega kuival ajal kõval teel sõites oli pisut häiriv suht vali rehvimüra.
Suve algul sai alla pistetud suht kulunud Discoverer M/S-id mõõdus 225/75-16, nendega sõitsin nagu puuvankriga

Nüüd said Mazdale alla pealkirjas mainitud rehvid mõõdus 265/70-16 ja olen päris rahul. Rehvid on üllatavalt vaikse jooksuga asfaldil, Võrumaa kruusateedel on lausa lust kulgeda, olen saanud ka pisut pori nuusutada ja omal jõul metsast välja ka tulnud. Tõsine üllatus oli nende rehvide väga väike veeretakistus. Peale rehvivahetust peab palju varem hoogu maha võtma või neutraali käigukangi lükkama, kui on plaanis kuskil oluliselt liikumissuunda muuta. Vabajooks autol ikka oluliselt kergem võrreldes varemkasutatud rehvidega. Kütusekulus ka olulist muutust pole täheldanud, kui siis 0,.. l/100km.
Samuti algses valikus ja samas hinnaklassis olnud Cooper Discoverer ATR-id jäid ostmata, kuna tekkis kahtlus, et 70/30 kasutusala kõva tee kasuks jätab mind metsas hätta. Siit foorumist ka silma jäänud, et ATR ei viska eriti hästi mustrit tühjaks mudas.
Pilti ka rehvidest http://www.kummimees.ee/rehvide-otsing? ... 4=Hercules