terrano 1/terrano 2 või pajero 2,8

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
rainz
Got ARB and Nitrous?

terrano 1/terrano 2 või pajero 2,8

Postitus Postitas rainz »

tere,küsimus siis targematele,kogenumatele omanutele! Te kui te peaksite nenede kolme väga levinud maasturite vahel valima,siis millise Teie valiksite ja MIKS?Oleks väga tänatud nii negatiivsete,positiivsete kui ka a-la "naised saunas rääkisid" arvamuste eest! Mul just selline valik ees...
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Re: terrano 1/terrano 2 või pajero 2,8

Postitus Postitas raulex »

Terranodest siis mõne lausega.
Terrano 1 ja 2 on tehnika poole pealt sama lahendusega,erineb kere.
Roosteuss on vanematele isendile kõvasti liiga teinud,seega lootust heas korras kere/raamiga Terrano 1 leida on väga väike.
Terrano 2-ga on lihtsam,peamiselt roostetavad tiivad,küljekarbid ja tagauks.
Diiselmootor on vähese hooldevajadusega(ülekanne pumbale ja nukkvõllile eluagsete terashammasratastega),vähenõudlik kütuse suhtes(sõidab peaaegu kõigega Vene kütusest kuni hüdroõlide segudeni) ja käivitub iga ilmaga.
Käigukasti on nõrgaks nimetatud,aga minul pole probleeme esinenud.Automaatsed rummulukud on mõistlik manuaalsete vastu vahetada.
Tüüpvigu praktiliselt pole,esineb kulumisest tingitud rikkeid(veepump,1 esirattalaager,kässari trossid,puksid,rooliotsad jms.).
Minu autol kalleim rike on olnud siduri vahetus(4 tuhat krooni) leevendusvedru purunemise tõttu(oleks piisanud ka ainult kettast).
Minu 2000 a. autol läbisõit 500 tuhat,sh minu käes 150 tuh.Kütusekulu minu käes ca 10 l/100.
Terranod on lülitatava nelikveoga(keskdifrita),paljudele see ei meeldi.Kui sõiduomadused meeldivad ja rooste autot väga purenud pole,siis julgen Terranot soovitada küll.
rainz
Got ARB and Nitrous?

Re: terrano 1/terrano 2 või pajero 2,8

Postitus Postitas rainz »

raulex kirjutas:Terranodest siis mõne lausega.
Terrano 1 ja 2 on tehnika poole pealt sama lahendusega,erineb kere.
Roosteuss on vanematele isendile kõvasti liiga teinud,seega lootust heas korras kere/raamiga Terrano 1 leida on väga väike.
Terrano 2-ga on lihtsam,peamiselt roostetavad tiivad,küljekarbid ja tagauks.
Diiselmootor on vähese hooldevajadusega(ülekanne pumbale ja nukkvõllile eluagsete terashammasratastega),vähenõudlik kütuse suhtes(sõidab peaaegu kõigega Vene kütusest kuni hüdroõlide segudeni) ja käivitub iga ilmaga.
Käigukasti on nõrgaks nimetatud,aga minul pole probleeme esinenud.Automaatsed rummulukud on mõistlik manuaalsete vastu vahetada.
Tüüpvigu praktiliselt pole,esineb kulumisest tingitud rikkeid(veepump,1 esirattalaager,kässari trossid,puksid,rooliotsad jms.).
Minu autol kalleim rike on olnud siduri vahetus(4 tuhat krooni) leevendusvedru purunemise tõttu(oleks piisanud ka ainult kettast).
Minu 2000 a. autol läbisõit 500 tuhat,sh minu käes 150 tuh.Kütusekulu minu käes ca 10 l/100.
Terranod on lülitatava nelikveoga(keskdifrita),paljudele see ei meeldi.Kui sõiduomadused meeldivad ja rooste autot väga purenud pole,siis julgen Terranot soovitada küll.
Tänud suuresti!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”