Metallica vs usuhullud

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Metallica vs usuhullud

Postitus Postitas Kuzmitz »

No on vaja loba ajada....
http://www.zone.ee/kristlik_elu/ Olgu siinkohal öeldud, et käisin Metallica eelmisel kontserdil ja taaskord on mul pilet olemas ja lähen kontserdile. Vihje eelpool toodud lingile sain tähelepanelikult kodanikult, kes on minuga sarnaselt raskema muusika austaja... Seda kristliku jura (vabandust, kui solvan kellegi usulisi tundeid), lugedes ei osanud minusugune ateist isegi mitte ropendama hakata... Kas keegi "mudausulistest" oskab selgitada härraste/seltsimeeste kristlaste mõttekäiku?
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
bantid
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas bantid »

Nu mingi metallica vastane värk jällegi, poistel pole raha, et minna konsertile ning hakkavad sellist jura ajama :roll:
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

ma ütleks selle peale et dziisus kraist küll...igasuguseid on igal pool ....minule ei meeldi ka kerjused ja hulkuvad koerad...ega need veel sellepärast ära ei kao...samamoodi ei kavatse mina kellegi isikliku tragöödilise arvamuse pärast kontserdile minemata jätta.... :twisted:
Mudas alates 2003.
casca
Fitting 44"

Postitus Postitas casca »

mehed tegelikult pole vihastumiseks põhjust ja olege rohkem positiivsemad :lol:
kui te nüüd reaalselt mõtlema hakkate, siis kui suure tõenäosusega jääb metallica kontsert ära usuhullude väikese üleskutse tõttu :?:
mina arvan et see protsent on suht null 8)
mis ajast tuul müürile liiga on teinud :roll: :D
ise küll kontserdile ei jõua aga metallica on ikkagi hingelähedane :yupikaye

tulevikus soovitan selliseid asju külmal kõhuga võtta, sest pole mõtet närve tühja-tähja pärast kulutada. :wink:
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Ära ei jää see kontsert kindlasti, lihtsalt mul tekkis huvi, kuidas ja millega noodsamad kristlased mõtlevad?? ja kui nüüd irvitama hakata, siis vaatamata "kõikide kristlaste ühistele palvetele" vaatamata kisub sinnapoole, et Metallica mängib meile juunikuus...
PS. Ärge pahandage, a täna ma lihtsalt pean kõigiga õiendama...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

oh jeebus...mõtlevad sellesamase ajunatukesega kus ainult toitvad mahlad teistmoodi voolavad ...ime pole et pisiasjade pärast nokkima hakatakse....

PS üritasin meelde tuletada kõiki neid bände kes ka eestis esinenud on ja kelle repertuaarist võiks leida sellesamuse jumala kohta halvas valguses tõlgendavaid sõnu/pealkirju....ilmselt läheks nimekiri ropult pikaks...praegu jäi lihtsalt Metallica ette kogemata niiet...kes põhjust ei leia on loll......
Mudas alates 2003.
casca
Fitting 44"

Postitus Postitas casca »

Kuzmitz kirjutas:Ära ei jää see kontsert kindlasti, lihtsalt mul tekkis huvi, kuidas ja millega noodsamad kristlased mõtlevad?? ja kui nüüd irvitama hakata, siis vaatamata "kõikide kristlaste ühistele palvetele" vaatamata kisub sinnapoole, et Metallica mängib meile juunikuus...
PS. Ärge pahandage, a täna ma lihtsalt pean kõigiga õiendama...
eks nad ikka mõtlevad peaga aga kui see tühi on siis on ju loomulik et ühtegi normaalset mõtet sealt tulla ei saa :lol:
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Beast
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Beast »

ma tiba piiblit uurinud ja jeesus nüüd küll ainus tõeline jumal pole, ta ikka piibli järgi jumala poeg. muuseas, saatanat on nimetatud selle maailma jumalaks...nii et ma soovitaks sellel inimesel kõigepealt piiblit tundma õppida ja siis edasi komenteerida. PS: piiblis on öeldud jeesuse tagasituleku aeg, seda saab arvutada jeruusalemma langemise järgi ja see aeg peaks olema 1914 mil ta pidi tagasi tulema taevas, mitte maale. siis heideti muuseas ka saatan maa lähedale ja hakkas esimene maailmasõda.....
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Jälle targem.Nad võiks ise ka oma piiblit lugeda ja asjadest nii aru saada nagi sinna kirja pandud on.Sama teema on selle koraaniga või mis iganes neil muhameedidel on,et see ei luba ligimest tappa kui ikkagi sõdivad nii mis hullud.
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”