Metallica vs usuhullud
Moderaator: Moderators
Metallica vs usuhullud
No on vaja loba ajada....
http://www.zone.ee/kristlik_elu/ Olgu siinkohal öeldud, et käisin Metallica eelmisel kontserdil ja taaskord on mul pilet olemas ja lähen kontserdile. Vihje eelpool toodud lingile sain tähelepanelikult kodanikult, kes on minuga sarnaselt raskema muusika austaja... Seda kristliku jura (vabandust, kui solvan kellegi usulisi tundeid), lugedes ei osanud minusugune ateist isegi mitte ropendama hakata... Kas keegi "mudausulistest" oskab selgitada härraste/seltsimeeste kristlaste mõttekäiku?
http://www.zone.ee/kristlik_elu/ Olgu siinkohal öeldud, et käisin Metallica eelmisel kontserdil ja taaskord on mul pilet olemas ja lähen kontserdile. Vihje eelpool toodud lingile sain tähelepanelikult kodanikult, kes on minuga sarnaselt raskema muusika austaja... Seda kristliku jura (vabandust, kui solvan kellegi usulisi tundeid), lugedes ei osanud minusugune ateist isegi mitte ropendama hakata... Kas keegi "mudausulistest" oskab selgitada härraste/seltsimeeste kristlaste mõttekäiku?
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
mehed tegelikult pole vihastumiseks põhjust ja olege rohkem positiivsemad
kui te nüüd reaalselt mõtlema hakkate, siis kui suure tõenäosusega jääb metallica kontsert ära usuhullude väikese üleskutse tõttu
mina arvan et see protsent on suht null
mis ajast tuul müürile liiga on teinud
ise küll kontserdile ei jõua aga metallica on ikkagi hingelähedane
tulevikus soovitan selliseid asju külmal kõhuga võtta, sest pole mõtet närve tühja-tähja pärast kulutada.

kui te nüüd reaalselt mõtlema hakkate, siis kui suure tõenäosusega jääb metallica kontsert ära usuhullude väikese üleskutse tõttu

mina arvan et see protsent on suht null

mis ajast tuul müürile liiga on teinud

ise küll kontserdile ei jõua aga metallica on ikkagi hingelähedane

tulevikus soovitan selliseid asju külmal kõhuga võtta, sest pole mõtet närve tühja-tähja pärast kulutada.

Offroadiga tegelnud alates 2006.
Ära ei jää see kontsert kindlasti, lihtsalt mul tekkis huvi, kuidas ja millega noodsamad kristlased mõtlevad?? ja kui nüüd irvitama hakata, siis vaatamata "kõikide kristlaste ühistele palvetele" vaatamata kisub sinnapoole, et Metallica mängib meile juunikuus...
PS. Ärge pahandage, a täna ma lihtsalt pean kõigiga õiendama...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
oh jeebus...mõtlevad sellesamase ajunatukesega kus ainult toitvad mahlad teistmoodi voolavad ...ime pole et pisiasjade pärast nokkima hakatakse....
PS üritasin meelde tuletada kõiki neid bände kes ka eestis esinenud on ja kelle repertuaarist võiks leida sellesamuse jumala kohta halvas valguses tõlgendavaid sõnu/pealkirju....ilmselt läheks nimekiri ropult pikaks...praegu jäi lihtsalt Metallica ette kogemata niiet...kes põhjust ei leia on loll......
PS üritasin meelde tuletada kõiki neid bände kes ka eestis esinenud on ja kelle repertuaarist võiks leida sellesamuse jumala kohta halvas valguses tõlgendavaid sõnu/pealkirju....ilmselt läheks nimekiri ropult pikaks...praegu jäi lihtsalt Metallica ette kogemata niiet...kes põhjust ei leia on loll......
Mudas alates 2003.
eks nad ikka mõtlevad peaga aga kui see tühi on siis on ju loomulik et ühtegi normaalset mõtet sealt tulla ei saaKuzmitz kirjutas:Ära ei jää see kontsert kindlasti, lihtsalt mul tekkis huvi, kuidas ja millega noodsamad kristlased mõtlevad?? ja kui nüüd irvitama hakata, siis vaatamata "kõikide kristlaste ühistele palvetele" vaatamata kisub sinnapoole, et Metallica mängib meile juunikuus...

Offroadiga tegelnud alates 2006.
ma tiba piiblit uurinud ja jeesus nüüd küll ainus tõeline jumal pole, ta ikka piibli järgi jumala poeg. muuseas, saatanat on nimetatud selle maailma jumalaks...nii et ma soovitaks sellel inimesel kõigepealt piiblit tundma õppida ja siis edasi komenteerida. PS: piiblis on öeldud jeesuse tagasituleku aeg, seda saab arvutada jeruusalemma langemise järgi ja see aeg peaks olema 1914 mil ta pidi tagasi tulema taevas, mitte maale. siis heideti muuseas ka saatan maa lähedale ja hakkas esimene maailmasõda.....