Jeebu tõste hindadest
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeebu tõste hindadest
Tere!
Masinaks 1996 GC Laredo ning plaanis teha masinale ca 2" tõste (see peaks olema ilma suuremate ehitusteta teostatav). Olen lugenud foorumist antud teemasid, kuid enamasti on selgusetud hind ning see, et mis amordid ja vedrud (alternatiiv originaalile) oleks mõistlik paigaldada. Plaani mõte on selles, et nii või naa tuleks vahetada vedrud ning amordid, seega oleks juba mõtekam teha pisike tõste... Mis oleks selle hind, ehk saaks mõne sobiva lingi ning kes on tegijad.
Tänud!
Masinaks 1996 GC Laredo ning plaanis teha masinale ca 2" tõste (see peaks olema ilma suuremate ehitusteta teostatav). Olen lugenud foorumist antud teemasid, kuid enamasti on selgusetud hind ning see, et mis amordid ja vedrud (alternatiiv originaalile) oleks mõistlik paigaldada. Plaani mõte on selles, et nii või naa tuleks vahetada vedrud ning amordid, seega oleks juba mõtekam teha pisike tõste... Mis oleks selle hind, ehk saaks mõne sobiva lingi ning kes on tegijad.
Tänud!
Re: Jeebu tõste hindadest
Amortidest: Kodanikud JR Motorsist tekitavad viimasel ajal kuulu järgi hirmhäid Bilsteine,Ranchosid saad iga nurga pealt. Samas hea kontakti korral võlub ehk mõne Koni kuskilt välja.Arvesta stiilis 100 euri NORMAALSE amordi eest.
Vedrudest: Neid saab samuti siit foorumist, Urmas, runn,jne. Hinnaks kaluleeri ca 175 euroraha.
Tegemisest: Kui teha siis tasuks teha MAITSEV. Ehk siis enne mõtle läbi kas kus ja kuidas Sa mingi rehvi alla paigutad või mitte, kas tekitad miskise rauaringi/vintsikese jne. Vedrude ja kaalujaotuse jaoks on see oluline.
Tegijatest: Neid on siit võtta päris palju. Ei hakka kedagi üles lugema muidu saavad need pahaseks keda unustasin ja saan südistuse alatute võtete kasutamises.
Päikest ja edu.
Virgo
Vedrudest: Neid saab samuti siit foorumist, Urmas, runn,jne. Hinnaks kaluleeri ca 175 euroraha.
Tegemisest: Kui teha siis tasuks teha MAITSEV. Ehk siis enne mõtle läbi kas kus ja kuidas Sa mingi rehvi alla paigutad või mitte, kas tekitad miskise rauaringi/vintsikese jne. Vedrude ja kaalujaotuse jaoks on see oluline.
Tegijatest: Neid on siit võtta päris palju. Ei hakka kedagi üles lugema muidu saavad need pahaseks keda unustasin ja saan südistuse alatute võtete kasutamises.
Päikest ja edu.
Virgo
Mudas alates 2003.
- uputaja
- I live off from the mud
Rancho amorti ja sobivat tõstevedru saab ka minu käest. Näiteks +3" esiamort 70euri tk. Esimesed tõstevedrud 85euri paar. Tagumistele pean hinna vaatama.
Ise enam ei tee, aga Virgo, Võrrimees või Offroadservice Marek aitavad kindlalt.
Ise enam ei tee, aga Virgo, Võrrimees või Offroadservice Marek aitavad kindlalt.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
On sul neid tõsteamorte ,vedrusid rohkem kui üks komplekt?
grand 98a. 5,2 V8
Kes teisele auku kaevab....see on kopajuht!!!
Kes teisele auku kaevab....see on kopajuht!!!
Minulgi on üks komplekt kandilise cherokee tõstevedrusid üle.
Kaspar
Kaspar
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Rancho imeb amordina. See selline traktoristi amort, kus kiirused väiksed ja nii ehk naa ei saagi aru milleks amorti auto all vaja on. See on minu isiklik arvamus, mis on mul olemas juba vanast ajast ja mis sai nüüd jälle kinnitust kui pidin välja vahetama Ranchod Jeebu alt. No ei suuda lihtsalt need amordid rattaid maas hoida ja teed kopeerida. Samuti on nendega juba karbist välja võttes probleeme olnud, seega ei ärata nad väga usaldusväärsust.
+372 5028488
Vana teema, kuid endalgi oleks vaja cherokee esimest otsa väheke tõsta. Kunagi sai tehtud säästutõste, et 31 tolli alla mahuks. Taha sai pandud mingi vana Volvo leht lisaks ja selle tulemusega olen rahul. Ette sai pandud vedru vahele puks ( ca 4 cm) kuid see on ikka jama, esimene ots on märgatavalt mdalam kui tagumine ning ekstreemsetes olukordades keeramise pealt võtab ratta koopasse kinni.
Küsimus, mis vedru sinna ette sobiks, et saaks esimese ja tagumise otsa ühele kõrgusele? Ja kas pikema vedruga kaasneb kindlasti ka muude detailide vahetus (amordid, õõtsad, kardaan)?
Küsimus, mis vedru sinna ette sobiks, et saaks esimese ja tagumise otsa ühele kõrgusele? Ja kas pikema vedruga kaasneb kindlasti ka muude detailide vahetus (amordid, õõtsad, kardaan)?
Nii Saani mudimas