Essee - "Turundus- seadusega lubatud avalik mõnitamine?
Moderaator: Moderators
Essee - "Turundus- seadusega lubatud avalik mõnitamine?
Viskas jälle üle. Alustan lühiesseed, palun jätkake. Saadame pärast turunduskonverentsi korraldajatele ettepanekuga see ette kanda.
"Turundus- seadusega lubatud avalik mõnitamine?"
Kia Sorento - Tõeline maastur linnamaasturi hinnaga (www.kia.ee)
BMW X3 - Aasta Maastur 2006 ajakirja OFFROAD hinnangul (reklaam Äripäevas)
Hyundai Terracan - Kui tee saab otsa, siis Sinu tee alles algab (www.hyundai.ee)
Nissan X-trail - X-Traili nelikvedu on see, mis teeb maasturist maasturi. (www.nissan.ee)
Nissan Pathfinder - Kuigi tegemist on ehtsa tõsimaasturiga, pakub Pathfinderi sõltumatu topelt õõtshoobadega vedrustus sedaanile sarnast maanteesõidumugavust. (www.nissan.ee)
.. palun jätkake (ärge unustage viiteid).
"Turundus- seadusega lubatud avalik mõnitamine?"
Kia Sorento - Tõeline maastur linnamaasturi hinnaga (www.kia.ee)
BMW X3 - Aasta Maastur 2006 ajakirja OFFROAD hinnangul (reklaam Äripäevas)
Hyundai Terracan - Kui tee saab otsa, siis Sinu tee alles algab (www.hyundai.ee)
Nissan X-trail - X-Traili nelikvedu on see, mis teeb maasturist maasturi. (www.nissan.ee)
Nissan Pathfinder - Kuigi tegemist on ehtsa tõsimaasturiga, pakub Pathfinderi sõltumatu topelt õõtshoobadega vedrustus sedaanile sarnast maanteesõidumugavust. (www.nissan.ee)
.. palun jätkake (ärge unustage viiteid).
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Et, siis maasturite klassifikatsioon marketroididelt:
linnamaastur -> maastur -> tõeline maastur -> tõsimaastur
Ja tekkis küsimus, et kui Pathfinder on juba tõsimaastur, et mis siis veel Patrol on? Peaks chrysleri kodukalt vaatama mida nad uue Commanderi kohta ütlevad... Äkki on reast midagi puudu jäänud.
linnamaastur -> maastur -> tõeline maastur -> tõsimaastur
Ja tekkis küsimus, et kui Pathfinder on juba tõsimaastur, et mis siis veel Patrol on? Peaks chrysleri kodukalt vaatama mida nad uue Commanderi kohta ütlevad... Äkki on reast midagi puudu jäänud.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Sõitsin selle isendiga. Mõnusalt kiigutab, nagu sõidaks laevaga. Minek on super hea, diisel paugub edasi mis kole. Lumes hakkas mingi elektroonika vidin tööle ja peale sekundilist pausi sõitis täitsa kobedalt. Muidugi, lumi polnud väga sügav. Eesistujatel mõnusalt ruumi, käiguvahetus oli sujuv. Tagaistujatel on natsa kitsas, kuid kõik tagumised istmed alla lastes saad päris palju ruumi "millegi, kellegi" vedamiseks. Hind oli muidugi kolossaalne.Valge Hiir kirjutas:Tänases EE on Jeep Commanderi tutvustus.hulkur kirjutas: Peaks chrysleri kodukalt vaatama mida nad uue Commanderi kohta ütlevad... Äkki on reast midagi puudu jäänud.
Pealikiri kõlab - Metsade ja mägede Komandör.
- Veiko
- I know how to fix stuff
Mis mulle tõsiselt pinda käib ja vastukarva on on see,et kõiki natuke suuremaid 4x4 autosid kutsutakse jeepideks.Lugesin just eilset Autolehte ja seal olid nad Q7 ja selle Saabi maasturi jälle jeepiks tembeldanud.Üks vennike kutsus ka Luike kunagi jeepiks ja peale seda ei räägi ta minuga enam palju,sest ma ütlesin otse mis ma tast arvan.Mul ei ole mingit antipaatjat Jeep-i kui sellise vastu.Kuid kõik 4x4 rattavalemiga asjad ka jeepid ei ole.
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mina olen ka autojakirjanikega "Jeepi" teemal suhelnud ja neile vahel oste ja sitasti öelnud, kui LR teksti sees jeep'iks muutub.Veiko kirjutas:Mis mulle tõsiselt pinda käib ja vastukarva on on see,et kõiki natuke suuremaid 4x4 autosid kutsutakse jeepideks.Lugesin just eilset Autolehte ja seal olid nad Q7 ja selle Saabi maasturi jälle jeepiks tembeldanud.Üks vennike kutsus ka Luike kunagi jeepiks ja peale seda ei räägi ta minuga enam palju,sest ma ütlesin otse mis ma tast arvan.Mul ei ole mingit antipaatjat Jeep-i kui sellise vastu.Kuid kõik 4x4 rattavalemiga asjad ka jeepid ei ole.
Aga lolle sloganied võib vast ikka leida. Fordi PR juhtimisle on neid ka Land Rover'i bukletidele siginenud.
Kohatuid võrdlusi, mis uusi elekroonilisi vidinaid ja peenemaks muutuvid pulgakesi maastikusõidul ülistavad on pea kõigi automüüjate reklaamtekstides.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Et siis - Metsade ja mägede Admiral...Indrek kirjutas:Sõitsin selle isendiga. Mõnusalt kiigutab, nagu sõidaks laevaga.Valge Hiir kirjutas:Tänases EE on Jeep Commanderi tutvustus.hulkur kirjutas: Peaks chrysleri kodukalt vaatama mida nad uue Commanderi kohta ütlevad... Äkki on reast midagi puudu jäänud.
Pealikiri kõlab - Metsade ja mägede Komandör.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
Aga ... isegi kui uskuda müüate juttu, et tegu on igati võimsate, võimekate jne masinatega .... ning kui lasta endale mõni 600 000 - 2 000 000 miljoniline masin maha parseldada .... noh isegi siis ... kuidas tunneksite end kuuldes mingi puutüve kriipimist vastu külge .... kui kogematta vintsi trossi purunemisel konks peatub esitules .... või olete 3 tundi end porist välja kaevanud ning peate lõpuks ka rooli taha istuma ....
arvan et minu süda ei peaks seda vastu ... vähemalt mitte siis kui ma ei võiks sissetulekust sõltuvalt 600 000'est masinat 6 kroonise jäätisega ega 2 000 000'ist masinat 20 kroonise jäätisega
....
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler