XJ värvitoon

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
rider
Off Roader Wannabe

XJ värvitoon

Postitus Postitas rider »

Oskab keegi öelda säärase isendi kere värvikoodi? Või on tehasest neid erinevaid toone nii palju välja tulnud et ei tasu nii riskida? Värviks ukse ära ja teeks nipet-näpet parandusi, aga masin sellise koha peal et ei pääse sinna tihti et bensupaagi luuki või midagi kaasa võtta et koodi saaks.

edit:
Found it under the hood, near the driver's side hood hinge.
"Dark Hunter Green Metallic Clearcoat G5 JG5"
On keegi säärast kombinatsiooni märganud?

http://www.paintscratch.com annab vastuseks kaks rohelist tooni, pildi peal paistab auto sinakam kui reaalselt.
Roheline!
2x 92' Cherokee XJ 4.0
kadjakas2000
Rock Crawler

Re: XJ värvitoon

Postitus Postitas kadjakas2000 »

rider kirjutas:Oskab keegi öelda säärase isendi kere värvikoodi? Või on tehasest neid erinevaid toone nii palju välja tulnud et ei tasu nii riskida? Värviks ukse ära ja teeks nipet-näpet parandusi, aga masin sellise koha peal et ei pääse sinna tihti et bensupaagi luuki või midagi kaasa võtta et koodi saaks.

edit:
Found it under the hood, near the driver's side hood hinge.
"Dark Hunter Green Metallic Clearcoat G5 JG5"
On keegi säärast kombinatsiooni märganud?

http://www.paintscratch.com annab vastuseks kaks rohelist tooni, pildi peal paistab auto sinakam kui reaalselt.

Kapoti all birkal peaks värvikood olema ju?
EDIT: Editis on kirjas olev G5/JG5 ilmselt ongi see õige.
Mine autoga: http://www.pintavari.ee/index.php?lang=est&main_id=4 Väga OK suhtumine, aitavad alati.
rider
Off Roader Wannabe

Asi selles ongi et auto sellise kohapeal et ei saa minna sellega kuhugi ja ei käi ka seal nii tihti et saaks mingi detaili kaasa võtta. Seestap peabki värvi tsivilisatsioonist kaasa võtma ja ise kohapeal värvima :)
Roheline!
2x 92' Cherokee XJ 4.0
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

mul kah sama värvi ja väikseid parandusi vaja teha ning aerosooli kombinstsioon Motipil 53594 aga sihukest pole vähemalt tartust saada.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Kruvi bensupaagi luuk maha ja pane taskusse ja iga vähegi normaalne värvalmeister segab sobiva tooni kokku .
Chero
rider
Off Roader Wannabe

zyon kirjutas:mul kah sama värvi ja väikseid parandusi vaja teha ning aerosooli kombinstsioon Motipil 53594 aga sihukest pole vähemalt tartust saada.
saad äkki kapoti alla piiluda, juhipoolse kapoti hinge juures peaks kuskil kirjas olema toon. Kas on "Dark Hunter Green Metallic Clearcoat G5 JG5"
Roheline!
2x 92' Cherokee XJ 4.0
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

zyon kirjutas:mul kah sama värvi ja väikseid parandusi vaja teha ning aerosooli kombinstsioon Motipil 53594 aga sihukest pole vähemalt tartust saada.
Olen enda oma ka värvinud nende aerosoolidega, ma ei tea kas ma teen midagi valesti, kuid kui ma värvitud pindadele teen pigipesu siis värv tuleb maha, kuigi värv on kaetud ka lakiga.
Plaanin enda auto üleni värvida, keegi targem võiks näpunäiteid anda, kuidas teha eeltöid jne, kuna tegu autoga, mis kasutusel ka metsas, siis tulemus ei pea olema viimasepeal, põhiline et suuremad kriipsud ja roosteplekid saaksid kaetud.
Loodetavasti saan hakkama :)
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

mul sihuke asi seal kapoti all ( http://pilt.delfi.ee/my_picture/11267317/ ), aru ei saa kus mis on. Kui vaadata siit - http://jeep.auto.ru/Cherokee/options/index.htm , siis on värvi koodiks e4408042.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Võib-olla rumal küsimus, aga kas originaal-värvikoodist on üldse kasu, kui auto on nt. 18 aastat vana?
Autol pealolev värv on ju pleekinud aastate jooksul...
O|||||||O
rider
Off Roader Wannabe

No ega metsa/maastiku autol pole mõtet juuksekarva lõhki ajada. Peaasi et õige toon saab, olgugi et tehase värv on pleekinud, 18a pärast on ühte värvi :)
Roheline!
2x 92' Cherokee XJ 4.0
rider
Off Roader Wannabe

Käisin nüüd kohal ja mul värvi koodiks P6357420. Järelikult siis neid rohelisi tollel ajal oli vähemalt 2. Teab keegi kuskil kedagi kes teab kedagi kes selle koodi järgi värvi valmis segaks ja spaysse paneks?(kuulujuttude järgi pidavat olema võimalik? :? )

Edit: leidsin netist säärase pildi see räägib nüüd venelaste lehele vastu et hoopis alt teine rida on värvi kood.
Roheline!
2x 92' Cherokee XJ 4.0
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”