Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Pakuks välja soodsad vintsid. Kokku on vaja saada tellimus kümnele vintsile, siis oleks ühe vintsi hinnaks 455EUR 25% = 341,25EUR.
Pilt ja jutt siin: http://jrmotors.ee/incoming/chmp/JRM_CTA12000.pdf
Asjad on uued. Juhul kui saab kamba kokku siis vaataks edasi ja tooks vintsid Tallinnasse.Varuosasi tootja lubas ka.
Pidur asub trumlis ja kaal on umbes 50kg.
Müün eraisikuna ja kui vaja arvet siis lisandub summale KM.
Kuulge, tundes Siimu, siis ma ei usu et ta inimese, kellele vints läheb päris hätta jätab. Me ei oleks sellisel juhul kolleegid. Tarnekanal vintsidele on ju olemas, asi see siis varuosi on tuua. Koos selle vintsi välja ajasime, ainult et mina lükkasin ta ettevõtte valikust kõrvale, kartusega et see ei saa olla mõistlik müügiartikkel. Eks näis.
Mina olen mõelnud et toon need eraisikuna ja müün neid eraisikutele,kui arvet tahta siis pean Jaaguga rääkima.Kui saab läbi JR Motorsi arve teha,siis ilmselt peaks lisanduma ka KM.
jah kui müük toimub arvega siis lisandub KM,sest Jaak peab need minu kui eraisiku käest sisse ostma ja sealt juba edasi läheb ssee ettevõtte kaubaks jne.
salmus kirjutas:Mina olen mõelnud et toon need eraisikuna ja müün neid eraisikutele,kui arvet tahta siis pean Jaaguga rääkima.Kui saab läbi JR Motorsi arve teha,siis ilmselt peaks lisanduma ka KM.
Ehk siis lihtsalt Hoian seal tootetutvustust üleval ja hetkel muud moodi meie pood ja vintsid seotud ei ole.Siiski jääb 341,25+km.