Otsin muruniiduki romu

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Otsin muruniiduki romu

Postitus Postitas kalleo »

Austatud härrased ja prouased!

Kevad pole enam kaugel. Ehk on kellelgi jäänud garaažinurka vedelema bensumootoriga muruniidukiromu. Olen huvitatud tinglikult toimetavast mootorist. Ehk saan Kuusakoski'sse viimisel abiks olla. Võimalikud ka kõik muud variandid. Põlva- ja Tartumaal tulen ise kohale inspekteerima.
Inff PS-i või e-postiga linn007@hot.ee

Üks kuri onu palus lisada kõnetraadi: 58588744, aga ärge palun helistage, elan moblast suurema osa ajast lahus.

Kõike paremat 4×4 raffale!
Viimati muutis kalleo, L Mär 19, 2011 7:32 pm, muudetud 1 kord kokku.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Palun lisada telefon.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Tartus oleks Honda 5.5HP, koos selle all oleva sulamkerega. Vaid edasivedu enam ei tööta.
Päris kuusakoskisse viidava kilohinnaga paraku ta mul arvel ei ole :roll:
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Tere jälle!
Härra Pomo poolt pakutet hinnaline Honda niiduk ei sobi kahjuks mitte. Aga ehk on kellelgi vahepeal mõni unustatud muruniiduk lume alt välja sulanud, suurest ületöötamisest saba andnud või mõnel muul põhjusel üleliigseks osutunud. Andke teada, võibolla saame kaubale...
Hääd kevadet!
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Kui huvi ainult mootori vastu, siis üks hõre 4,5 hj. Tecumseh mootor on olemas.
gaz fs 1
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Mis plaan selle mootriga on? Niiduki mootori suurim häda see, et ei saa väntvõllile külgsuunalisi jõude rakendada (loe rihmaseibiga midagi keerlema panna) Lihtsam vaadata vanu/uusi pinnasetihendaja vms mitte vertikaal vändaga isendeid. Lihtsalt mõte.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
5-th wheel
Mudder

Postitus Postitas 5-th wheel »

Mul üks vedeleb. Mootor töötas ebaühtlaselt ning pöörded kõikusid aegajalt.
Asub Vääna-Jõesuus.
ints20
Fitting 38"

Postitus Postitas ints20 »

murastes vedeleb lausa kaks tükki!briggs ja stratton mootoritega aga kui töökorras ei oska öelda!üks uuem teine vanem!
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

tai kirjutas:Mis plaan selle mootriga on? Niiduki mootori suurim häda see, et ei saa väntvõllile külgsuunalisi jõude rakendada (loe rihmaseibiga midagi keerlema panna) Lihtsam vaadata vanu/uusi pinnasetihendaja vms mitte vertikaal vändaga isendeid. Lihtsalt mõte.
Tänud kaasa mõtlemast!
Tegelt läheb mootor praktiliselt sihtotstarbelisse kasutusse. Aastaid tagasi sai ühe hõreda niidukimootori baasil tehtud nikats jaanipäevase heina, noore võsa ja kraavikallaste niitmiseks. Eelmisel sügisel mootorit enam tööle ei suutnud panna. Ei olnud abiks ei eeter ega piiritus; karpa, süüte ega klappide näppimine. Rõngaste vahetamine ei õnnestunud. Uut, korralikku mootorit sellise mootorit tapva seadme peale ei raatsi panna, peale selle liigub mul maal ka sulisid, nii et vana odav niidukimootoriromu on parim lahendus.
Aitüma pakkujatele, esimeses järjekorras üritan lõunaosariikidest midagi sobivat leida.
Kasutaja avatar
Keska
Fitting 44"

Muruniiduk

Postitus Postitas Keska »

Mul Pärnus Briggs ja Strattoni masin seisab. Sai eelmisel suvel garaažinurka seisma veeratatud, sest korpus hakkas ära roostetama ja oli teine muidu ka kohmakas riist minu keerulise profiiliga aia jaoks. Mootor oli minu arusaamist mööda korralik. Kui sellise asja vastu huvi on, siis tule vaata üle või ehk olen ka järgmine nädal Tartu kandis liikumas (selgub 04.04.11), võin peale visata. Kolmapäeviti käin ka Suure-Jaani ja Viljandi kandis, kui Pärnu tulla ei viitsi ja see Sulle ka nt. sobima peaks...
Take OFF! Mudas alates 1997...
GSM 50 38 301 keskaa@gmail.com
Kasutaja avatar
kallem53
Mudder

Postitus Postitas kallem53 »

Pomo kirjutas:Tartus oleks Honda 5.5HP, koos selle all oleva sulamkerega. Vaid edasivedu enam ei tööta.
Päris kuusakoskisse viidava kilohinnaga paraku ta mul arvel ei ole :roll:
kas pildi saaks ja hinnasoovigi?
Juba liikuv maastur tekitab ikkagi mitmeid ümberehitusmõtteid.
Vasta

Mine “Bizniz”