mitsu 2.5td elekter
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
mitsu 2.5td elekter
tere.asi selles et eelsüüteküünalde releed mis asuvad juhipool kapoti all kaks solenoidi peale käivitust hakkavad plagisema või plaksuma,paneb nigu morset,aga mitte alati.Kõik ühendused puhastatud ,lahti võetud kontrollitud,aga ikkagi plagisevad .elektrist pole eriti pädev.on kellegil olnud sama viga.Ettetänades.
Re: mitsu 2.5td elekter
Eelsüüte võib ise ehitada ka manuaalseks,talvel sellest isegi abi,kui tahad pikemalt anda küünlaid,aga lüliti soovitan paigutada niisuguse,mis ise välja lülitub kui näpu ära võtad,muidu on unustamisel kõigil küünaldel ots peal...see väldib ka relee riketest tulenevatest küünalde läbipõlemist...
alles mudaaugus maadeldes oskad sa täielikult hinnata vintsi ja puksiirköie väärtust...
Minu omal tehtud manuaalseks. Kaua üldse on normaalne küünalt soojendada enne käivitust?
Ls200 2004a. 2,5 TD
Mul on ka hetkel veel manuaalne. Ma võin eksida, aga kas mitte polnud mingi 12-15 sek?
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Ise pole veel üle 7-seki julgenud hoida kuna kartsin et küpsetab läbi.
Kunagi kui diislit omasin siis oli nagu umbes 5-6 seki mälujärgi.
Kunagi kui diislit omasin siis oli nagu umbes 5-6 seki mälujärgi.
Ls200 2004a. 2,5 TD
Ma koukisin ühe kunagi maha ja läks 25sek enne kui punaseks läks. Niikaua umbes külmalt soojendangi. Suvel vähem, +30 nega ei soojenda üldse, keeran kohe võtit.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas