O: LC120-le el. reguleeritav esiamort(id) - Olemas...Lukku!

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

O: LC120-le el. reguleeritav esiamort(id) - Olemas...Lukku!

Postitus Postitas TiitR »

Pakkuda võib siis kas ühte kasutatud (kindlasti korras ja töötavat) või kahte uut esiamorti. Autol on elektriliselt reguleeritav vedrustus. Olen kuulnud, et suurest ja laiast Venemaalt on võimalik antud asju saada tunduvalt odavamalt - äkki on mõnel kogemusi/tutvusi vms. Amservi hind on vanas rahas 7500.- eeki tk. ja seda on natsa palju.
leidsin ka VIN-i järgi originaal numbri: 48510-69195(60120)...selle lehe pealt näeb, et sealne hind oleks ca. 4400.- eeki. http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200605 ... _4803.html
Pakkumised kas siia või tel. 5013610 Tiit.
Viimati muutis TiitR, R Mär 25, 2011 7:03 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Nii. Üks tegelane lubas kasutatud amordi sebida. Tuleb 2008a. auto alt (salong põlenud vaid), et küsimus kuidas nüüd oleks võimalik seda amorti kontrollida, või ainult nii, et keeran alla ja proovin sõita? Oleks tavaamort, siis vast oleks see "käevahel" kontroll lihtsam, kuid tegu siis el. reguleeritava amordiga. ja kas ma teen õieti, kui ostan vaid ühe, kuna tegu siiski kasutatud amordiga ja teine amort mul täiesti korras? Oleks tegu uue amordiga, siis on loogiline, et vahetan 2tk. korraga. Amort jõuab minuni uuel nädalal, seega palun teilt kiiret regeerimist/nõuannet :D Tnx. ette juba.
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Kas üks või kaks amorti vahetada, sõltub kui kulunud su vana või see ostetav on. Et kui suur jäikuse vahe jääb. Aga usun, et esialgu piisab ka ühe vahetusest, sest sa ei osta ju uut asja vanale paariliseks. Ka ilma elektrita peab amort ikkagi töötama. Täitsa tallejalg ei tohiks käe vahel olla. Ega käe vahel rohkem kontrollida polegi midagi. Et ikka summutaks liikumist nii lahti kui kokku liikudes (rohkem lahti liikudes), et ei oleks tühje kohti, et vars oleks täiesti kulumata/ kriimudeta. Väiksemgi kulumislaik varrel on kahtlane. (Kui vart tolmukatte alt muidugi näha on- ma ei saa pildilt aru, kas tolmukate käib ära või on kinnitatud) Ja muidugi ei tohi amort lekkida ega kusagil korpusel/ kinnitusel vigastusi/mõlke olla.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Jeepu kirjutas:Kas üks või kaks amorti vahetada, sõltub kui kulunud su vana või see ostetav on. Et kui suur jäikuse vahe jääb. Aga usun, et esialgu piisab ka ühe vahetusest, sest sa ei osta ju uut asja vanale paariliseks. Ka ilma elektrita peab amort ikkagi töötama. Täitsa tallejalg ei tohiks käe vahel olla. Ega käe vahel rohkem kontrollida polegi midagi. Et ikka summutaks liikumist nii lahti kui kokku liikudes (rohkem lahti liikudes), et ei oleks tühje kohti, et vars oleks täiesti kulumata/ kriimudeta. Väiksemgi kulumislaik varrel on kahtlane. (Kui vart tolmukatte alt muidugi näha on- ma ei saa pildilt aru, kas tolmukate käib ära või on kinnitatud) Ja muidugi ei tohi amort lekkida ega kusagil korpusel/ kinnitusel vigastusi/mõlke olla.
Justnimelt sellepärast mõtlesingi ühe panna, et asi ju samuti kasutatud? Enda omal justnimelt leke ongi ja õrnalt kobiseb (külmaga...soojalt vait), teinepool aga amort kuiv ja kobinat pole.
Rmaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Rmaa »

Osta julgelt kuid kindlasti lepi kokku paigaldusgarantii.Paned alla (käid kasvõi stendis ära) ja kui on korras, OK,kui on saast siis amort tagasi ja raha samamoodi,see tavaline autolammutuse praktika.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Pagan, vaatan, et teema mul lahti unustatud :oops: Originaal amort all juba mõnda aega ja toimetab kuis peab, seega teema lukku.
Suletud

Mine “Ost”