mure jeep gc 2.5 td kütusepaagiga
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
mure jeep gc 2.5 td kütusepaagiga
tere mure selline täna hommikul panin auto käima -27 väljas .auto läks ilusti käima aga nats ajapärast kustus ära,filter ok aga paagis ilmselt mingi jama käivitamis protsetuur kestis mul kella 8 00-13 00.korra käivitub ja siis jälle köss. kas on ka keeruline paaki ise maha võtta.puhusin paagi läbi aga ai midagi.ette tänades.
Ma ei usu seda paagi juttu,eks ta ole ikka filtri teema.Millal sa viimane kord filtrit vahetasid?Kust kohast sa kütet tangid ja kas on ikka see küte,mis peab vastu -27 kraadi .Sellise külmaga peab kasutama diislil kütuselisandit.Nagu sa ise tead, pole meil korralikku diislit.Kontrolli ka kütusetorusid ,voolikuid et oleks hermeetilised.Selliste külmadega löövad need vead välja. Ainult, kui sul on mõni vaenlane ja lasi paaki räbala ujuma ,siis on teine asi.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
kütet tangin olerexist.filter on alles kuuaega tagasi vahetatud,torud voolikud ok. aga kui ma kapotialt ühendasin kütuse toru lahti filtriküljest ja puhusin siis algul oli nagu midagi ees ja ärast,pumpasin kütte üles ja käivitasin hakkas korra käima ja siis kutu jälle,ostsin ka ajutise küttefiltri pensukast ja sellega sama.vaenlasi mul pole ja kütusekork on lukus,muukimis jälgi ka ei leidnud.mis lisand see hea oleks ja kas toimib koheset.
- TiitR
- I live off from the mud
Osta või tanklast läbipaistev filtrike vahele ja jälgi mängu - kui filtris sodi ikka elumärke näitab, siis paak sitta täis ja tuleb ära puhastada. Sõbra masinal vahetasime ühel talvepäeval 3x seda filtrit (võtsime tanklast kohe hulgi), kuid koju jõudsime...hiljem paak maha ja seest pesu.
P.S eelmine talv külmadega seisis tuttaval terve autopark teedel (Ida-Viru) - tankis Olerexis!
P.S eelmine talv külmadega seisis tuttaval terve autopark teedel (Ida-Viru) - tankis Olerexis!
Kontrolli paagi korki,võta paagil kork maha.erco kirjutas:need protsetuurid ka tehtud.tundub et paagis mingi klompp ees,eeteande pumppa ma ei kahtlusta kuna nats aega auto töötab ju.ja siis poob kinni.ajutisest filtrist on näha,et tekib paagis vaakum .õhumullid sõidavad paagipoole.
Paagis vaakumit tekkida ei tohi.Pane ilma korgita käima ,vaata kas jääb käima.Sul vast paagi korgi klapp jääs vms.erco kirjutas:kui kork maha keerata on kuulda sisinat et siis,paagis on tekkinud vaakum,see siis kui olen nats mootorit ringi ajanud.