Tiffri lukk??
Moderaatorid: jr, Moderators
Tiffri lukk??
Autoks siis Hilux ja tiffri luku sisse lülitamisel armatuuris tuli hakkab vilkuma aga rattaid lukku ei võta,milles viga võib olla?? 

board, sa oled isa autot käinud vaatamas ja plaanid raudteed ületama minna ve ? või kogemata on nii, meelega on sul tiffrid..
Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta.
Mul on kohe kuri kavatsus teha "idiot corner" hmm....
pretendente ?
Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta.
Mul on kohe kuri kavatsus teha "idiot corner" hmm....
pretendente ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Otsingsõna "toyota hilux 2004 differential locker"
siis
http://www.google.com/search?hl=en&lr=& ... tnG=Search
Klikk ja seal räägib mingi buklett, et 2004 aastast olla eliit mudelitel tagumine
differentsiaali lukustus... jumal teab, mida see toyol tegelikult tähendab...
Parim oleks võtta autoga kaasa tulnud kasutajajuhend ja lugeda, et mis siis saab, kui seda nuppu pressida.
Minu toikkaril lukustas see keskdifri.
siis
http://www.google.com/search?hl=en&lr=& ... tnG=Search
Klikk ja seal räägib mingi buklett, et 2004 aastast olla eliit mudelitel tagumine
differentsiaali lukustus... jumal teab, mida see toyol tegelikult tähendab...
Parim oleks võtta autoga kaasa tulnud kasutajajuhend ja lugeda, et mis siis saab, kui seda nuppu pressida.
Minu toikkaril lukustas see keskdifri.
Viimati muutis K.Kotkas, P Veebr 19, 2006 10:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Mina käin oma patrulliga küll metsas ka lumega ja üldse ei häiri, et diffrilukke poleboard kirjutas:Mingit raudteed ei taha ületada,metsa ju pole mõtet lumega minna kui 2 ratast ainult veabAuot on 2004 aasta oma
???Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta. ??? MIda see peaks tähendama???

Sinu lukkude kohta ei oska selle jutuga rohkem arvata, kui et lülitusmehhanism ei tee seda, mida peaks

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Äkki on see nupp kadaka autoturult omandatud pea-aegu tehase lisavarustus - hõõglambikesega lüliti millest tulevad välja kaks juhet ja peal kleps "TIFF LOCK". Toodetud töökate hiina tütaralapsekäekestega.diff kirjutas: Parim oleks võtta autoga kaasa tulnud kasutajajuhend ja lugeda, et mis siis saab, kui seda nuppu pressida.
Ja manualis pole sellest sõnagi juttu...
Re: Tiffri lukk??
No kui eeldada, et armatuuri all mõeldakse tehase poolt paigaldatud näidikuplokki milles miski vilkuma hakkab ...

....siis säärane kummaline vilkumine peaks küll igatepidi manualis olema selgitatud...juhul kui ei ole jah tegu hulkuri poolt mainitud TIFF LOKKK-igaboard kirjutas:.... ja tiffri luku sisse lülitamisel armatuuris tuli hakkab vilkuma...

Mudas alates 2003.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
TRA ma ei või!!!
Board, võta aega ja loe see läbi:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=877
kui ikka aru ei saa, miks 4 ratast vedama ei hakka pöördu arsti poole!

Board, võta aega ja loe see läbi:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=877
kui ikka aru ei saa, miks 4 ratast vedama ei hakka pöördu arsti poole!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kui sel aparaadil on 2-vedu ja 4-vedu siis pole seal mingit keskdiffrit mida lukustada, 4-veo korral on keskelt lukus ja kõik, nagu Patrolil. Kekdiffriga autodel on üldiselt pidev 4x4 ( erandiks Mitsu Pajero). Lüliti all on tagadiffri lukk mille sisselülitamisel läheb ABS segi ja mida näitab see vilkuv tuluke. Kui aga sisselülimisel tagarattd koos ei poöörle siis on see lukk ilmselt oma toimimise lõpetanud.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Lähtusin oma kogemusest Patoli pidamisel. 4x4 sisselülitamisel toimib ABS häiretetta. Keskdiffrit Patrolil ju pole. Tagadifri lukustamisel lülitub ABS välja. Keskdifri puudumisel on ABS ilmselt nii ehitatud, et keskelt lukus olek ABS-i eriti ei mõjuta (vähemalt on sellega arvestatud)
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391