Tiffri lukk??

Moderaatorid: jr, Moderators

board
Rookie

Tiffri lukk??

Postitus Postitas board »

Autoks siis Hilux ja tiffri luku sisse lülitamisel armatuuris tuli hakkab vilkuma aga rattaid lukku ei võta,milles viga võib olla?? :(
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Esidiffer? Tagadiffer? Või mõtled vahekasti?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
board
Rookie

Vat ei tea,tal on seal varjant et kas paned neliveo või tagaveo ja aeglusti,ja isegi neutraal,aga rooli juures on tiffri luku nupp.KUi see aeuglustiga sisse lükata siis näitab et ABS ka maas.Aga ikka veab ainult eest üks ja tagant ükas ratas.Peaks vist kõik naguvedama panema :s või kuidas?
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

board, sa oled isa autot käinud vaatamas ja plaanid raudteed ületama minna ve ? või kogemata on nii, meelega on sul tiffrid..

Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta.

Mul on kohe kuri kavatsus teha "idiot corner" hmm....

pretendente ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
board
Rookie

Mingit raudteed ei taha ületada,metsa ju pole mõtet lumega minna kui 2 ratast ainult veab :( Auot on 2004 aasta oma
???Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta. ??? MIda see peaks tähendama???
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Otsingsõna "toyota hilux 2004 differential locker"

siis

http://www.google.com/search?hl=en&lr=& ... tnG=Search

Klikk ja seal räägib mingi buklett, et 2004 aastast olla eliit mudelitel tagumine
differentsiaali lukustus... jumal teab, mida see toyol tegelikult tähendab...

Parim oleks võtta autoga kaasa tulnud kasutajajuhend ja lugeda, et mis siis saab, kui seda nuppu pressida.

Minu toikkaril lukustas see keskdifri.
Viimati muutis K.Kotkas, P Veebr 19, 2006 10:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

board kirjutas:Mingit raudteed ei taha ületada,metsa ju pole mõtet lumega minna kui 2 ratast ainult veab :( Auot on 2004 aasta oma
???Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta. ??? MIda see peaks tähendama???
Mina käin oma patrulliga küll metsas ka lumega ja üldse ei häiri, et diffrilukke pole :P
Sinu lukkude kohta ei oska selle jutuga rohkem arvata, kui et lülitusmehhanism ei tee seda, mida peaks :roll: Aga kas sul on lukk ees või taga või mõlemal pool, peaksid ikka ise teadma. Aga ehk on lihtsalt nupp armatuuris ja lukke polegi? Oled üldse seda süsteemi töötamas näinud? :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

board kirjutas: ???Küll on kahju, et juhilubade andmisel autoõppe aluseid enam ei käsitleta. ??? MIda see peaks tähendama???
Vast siis seda, et uuriks esialgu mis "tiffrit" sa sisse lülitada tahad....peale seda saaks ehk juurima hakata mis rattad vedama peaks ja mis mitte....
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

diff kirjutas: Parim oleks võtta autoga kaasa tulnud kasutajajuhend ja lugeda, et mis siis saab, kui seda nuppu pressida.
Äkki on see nupp kadaka autoturult omandatud pea-aegu tehase lisavarustus - hõõglambikesega lüliti millest tulevad välja kaks juhet ja peal kleps "TIFF LOCK". Toodetud töökate hiina tütaralapsekäekestega.

Ja manualis pole sellest sõnagi juttu...
virgo
True Off Roader!

Re: Tiffri lukk??

Postitus Postitas virgo »

No kui eeldada, et armatuuri all mõeldakse tehase poolt paigaldatud näidikuplokki milles miski vilkuma hakkab ...
board kirjutas:.... ja tiffri luku sisse lülitamisel armatuuris tuli hakkab vilkuma...
....siis säärane kummaline vilkumine peaks küll igatepidi manualis olema selgitatud...juhul kui ei ole jah tegu hulkuri poolt mainitud TIFF LOKKK-iga
:lol:
Mudas alates 2003.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

see on keskdiffri nupp!
Ja siis käivad lihtsalt esimesed ja tagumised ühe kiirusega,aga ei käi kõik 4 korraga!
Ja mis sa nüüd ootadki suve et siis metsa minna we :lol:
56157755
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

TRA ma ei või!!! :evil:
Board, võta aega ja loe see läbi:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=877
kui ikka aru ei saa, miks 4 ratast vedama ei hakka pöördu arsti poole!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
hmm
Home Made Monster

Postitus Postitas hmm »

Kui sel aparaadil on 2-vedu ja 4-vedu siis pole seal mingit keskdiffrit mida lukustada, 4-veo korral on keskelt lukus ja kõik, nagu Patrolil. Kekdiffriga autodel on üldiselt pidev 4x4 ( erandiks Mitsu Pajero). Lüliti all on tagadiffri lukk mille sisselülitamisel läheb ABS segi ja mida näitab see vilkuv tuluke. Kui aga sisselülimisel tagarattd koos ei poöörle siis on see lukk ilmselt oma toimimise lõpetanud.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ka keskdifri luku sisse lülitamisel saab ka ABS`i süsteem häiritud. ABS`i tule süttimine on rohkem ikka sellest kinni, kui mitme kontuuriline ABS`jagur on ja kui täpselt ta töötab. Ei kommentaari muidugi "probleemset" Hi lux`i, mu vastus lihtsalt teoreetika.
Kasutaja avatar
hmm
Home Made Monster

Postitus Postitas hmm »

Lähtusin oma kogemusest Patoli pidamisel. 4x4 sisselülitamisel toimib ABS häiretetta. Keskdiffrit Patrolil ju pole. Tagadifri lukustamisel lülitub ABS välja. Keskdifri puudumisel on ABS ilmselt nii ehitatud, et keskelt lukus olek ABS-i eriti ei mõjuta (vähemalt on sellega arvestatud)
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Vasta

Mine “Toyota”