Mootori remontijat otsin
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- totu
- I live off from the mud
Proovisime remontida 6 liitrist (1013) ja ei õnnestunud (jooksis arusaamatutel asjaoludel kokku). Siiani on Pentad ja Perkinsid kõik käima jäänud. Siit-sealt on kuulda et Deutz i ei kannata ise remontida, jupid hirmkallid (võrreldes Pentaga ca. 5 korda ja Perkinsiga veel rohkem) ja ise pidama ei saa. Vahetusmootor esindusest aitab. Kas midegi muud (Perkins, Janmar vms.) sinna vahele panna ei kannata?
PS. ei paku teenust ega müüki, lihtsalt targutan.
PS. ei paku teenust ega müüki, lihtsalt targutan.
Tehtud, mõeldud.
Mina tegelen mootorite remondiga, enamasti on minu patsientideks sama suured mootorid mõõtmetelt kui enamuse 4x4 liikurid
....
Mitme pütine see mootor sul on? Täpne tüüp?
Aastaid tagasi sai paar sama firma R6 ja V12 ellu äratatud- üldiselt mõtetult kallid. Juppide saadavusega on raskusi ja maksavad terve varanduse.
Enamasti on remondi asemel mõtekam asendada see mõne muu mootoriga.

Mitme pütine see mootor sul on? Täpne tüüp?
Aastaid tagasi sai paar sama firma R6 ja V12 ellu äratatud- üldiselt mõtetult kallid. Juppide saadavusega on raskusi ja maksavad terve varanduse.
Enamasti on remondi asemel mõtekam asendada see mõne muu mootoriga.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
http://www.mere.ee/Est/main.html
Kui ma ei eksi, siis aastaid tagasi sai lastud puurmasina F4L õhkjahutusega mootor nende juures ellu äratatud. Klapid käisid hammasrihma rullikult lahkumise tõttu peas ära -> tõukurvardad kõverad.
Siis asus nende töökoda Sõjamäel, kuid arvatavasti on kolinud mujale. Mootor müdiseb siiani, töö kvaliteet on järelikult korralik.
Mart
Kui ma ei eksi, siis aastaid tagasi sai lastud puurmasina F4L õhkjahutusega mootor nende juures ellu äratatud. Klapid käisid hammasrihma rullikult lahkumise tõttu peas ära -> tõukurvardad kõverad.
Siis asus nende töökoda Sõjamäel, kuid arvatavasti on kolinud mujale. Mootor müdiseb siiani, töö kvaliteet on järelikult korralik.
Mart
- totu
- I live off from the mud
BLRT sse (Koplis), nende kaudu tellisime tehasetaastatud mootori, seni töötab.mart77 kirjutas:http://www.mere.ee/Est/main.html
Mart
Tehtud, mõeldud.