K: Chero rooliloks?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Priit-Risto
Off Roader Wannabe

K: Chero rooliloks?

Postitus Postitas Priit-Risto »

Tere,

Olete kokku puutunud, oskate ehk nõu anda? Keeran rooli paremale või vasakule, maanteel sõites, siis ennem kui rooil keeramine ratastele mõjub on selline 1 cm pikkune nö. vaba jooks. Kas roolikarp hakkab õhtale minema? Kohapeal rooli keerates ei ole nö. klassikalist rooliloksu, keeran rooli keeravad kohe ka rattad.

Terv,

P-R
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

Minul andis läbi ja loksuv rattalaager sellist vaba jooksu juurde.
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Minu meelest täiest normaalne nähtus "vedelate" rehvidega.Kunagi timmisin enda chero roolikarpi.Sai liiga tihe.Võimatu oli sõita.Jätsin väikse loksu ja tunduvalt mugavam sõita.
Priit-Risto
Off Roader Wannabe

Mul mure mitte mugavuse vaid turvalisuse pärast. Hiljuti, õnneks parklas, läksid katki roolikarbi mutrid. Rool keeras aga rattad mitte. Küsin seetõttu, et ehk jälle mõne sellise sõiduajal eluohtliku vea eelteade.

Terv,

P-R
torupilli juss
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas torupilli juss »

ÜKS sentimeeter?

Kuram, mul on ikka sitaks rohkem seda tühja jooksu seal... Pole mõõtnud, aga 3-4cm julgesti.

Ei tea kas peaks asja uurima sukelduma?
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Uuriks roolikarbi sisu kohta. Karbil sai tihendid ära vahetatud, aga ikka laseb õli läbi. Pidavat viga olema kulunud võllis. Vastab jutt tõele või kuidas viga lahendada nüüd ? Mõtekam kasutatud karp osta, aga sedagi ei tea kaua kestab - kui üldse kestab.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Re: K: Chero rooliloks?

Postitus Postitas grand-cherokee »

minu jeebikul sai ka tihendid ära vahetada aga see kestis maksimum kaks kuud ja siis jälle plägastas nii mis kole. Kasutajalt Romek sai soetatud uus karp ja nüüdseks pea kaks aastat liigutab rattaid ühele ja teisele poole nii nagu peab ja see karbi vahetus on ka maksimum poole tunni töö.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Njah, sentimeeter-kaks on veel ok, aga peale seda peab hakkama pukse-roolikarpi kontrollima.

Üks chero mul garaazis on selline, millel terve esisild liigub paar senti enne kui rattad pöörama hakkavad, puksid läbi :lol:
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas grand-cherokee »

Enda vanal karbil keerasin peale seda kruvi, aga ma loll tegin seda siis kui rattad olid otse ja nii kui rooli lõpuni lappasin lendas se junn koos keermega minema sealt.
andrusr
Fitting 44"

Re:

Postitus Postitas andrusr »

Krooniline kirjutas:Uuriks roolikarbi sisu kohta. Karbil sai tihendid ära vahetatud, aga ikka laseb õli läbi. Pidavat viga olema kulunud võllis. Vastab jutt tõele või kuidas viga lahendada nüüd ? Mõtekam kasutatud karp osta, aga sedagi ei tea kaua kestab - kui üldse kestab.
Mina lasin treialil lihvida võlli ära ja uued tihendid sisse...käib juba teist aastat ja ei tilgu kuskilt.

Ennem lihvimist võll:

Pilt

Peale lihvimist:

Pilt
Priit-Risto
Off Roader Wannabe

minu Chero loks kadus peale seda ära kui Heinaküünis roolikarbi alla mõlemale poole tala keevitati korralikud metallplaadid, ehk siis loks tuli liikuvast roolikarbist.
Õli
Mudder

Postitus Postitas Õli »

Soovitage Tallinna kandis kedagi, kes roolikarbi võllil simmeri sooned välja lihviks, nagu eelnevalt piltidelt näha.
Kedagi, kellel vastavad riistad ja abivahendid olemas.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”