K: Chero rooliloks?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
- Off Roader Wannabe
K: Chero rooliloks?
Tere,
Olete kokku puutunud, oskate ehk nõu anda? Keeran rooli paremale või vasakule, maanteel sõites, siis ennem kui rooil keeramine ratastele mõjub on selline 1 cm pikkune nö. vaba jooks. Kas roolikarp hakkab õhtale minema? Kohapeal rooli keerates ei ole nö. klassikalist rooliloksu, keeran rooli keeravad kohe ka rattad.
Terv,
P-R
Olete kokku puutunud, oskate ehk nõu anda? Keeran rooli paremale või vasakule, maanteel sõites, siis ennem kui rooil keeramine ratastele mõjub on selline 1 cm pikkune nö. vaba jooks. Kas roolikarp hakkab õhtale minema? Kohapeal rooli keerates ei ole nö. klassikalist rooliloksu, keeran rooli keeravad kohe ka rattad.
Terv,
P-R
-
- Off Roader Wannabe
-
- Off Roader Wannabe
-
- Rock Crawler
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Re: K: Chero rooliloks?
minu jeebikul sai ka tihendid ära vahetada aga see kestis maksimum kaks kuud ja siis jälle plägastas nii mis kole. Kasutajalt Romek sai soetatud uus karp ja nüüdseks pea kaks aastat liigutab rattaid ühele ja teisele poole nii nagu peab ja see karbi vahetus on ka maksimum poole tunni töö.
- Bytewize
- Rock Crawler
Njah, sentimeeter-kaks on veel ok, aga peale seda peab hakkama pukse-roolikarpi kontrollima.
Üks chero mul garaazis on selline, millel terve esisild liigub paar senti enne kui rattad pöörama hakkavad, puksid läbi
Üks chero mul garaazis on selline, millel terve esisild liigub paar senti enne kui rattad pöörama hakkavad, puksid läbi

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Enda vanal karbil keerasin peale seda kruvi, aga ma loll tegin seda siis kui rattad olid otse ja nii kui rooli lõpuni lappasin lendas se junn koos keermega minema sealt.
Re:
Mina lasin treialil lihvida võlli ära ja uued tihendid sisse...käib juba teist aastat ja ei tilgu kuskilt.Krooniline kirjutas:Uuriks roolikarbi sisu kohta. Karbil sai tihendid ära vahetatud, aga ikka laseb õli läbi. Pidavat viga olema kulunud võllis. Vastab jutt tõele või kuidas viga lahendada nüüd ? Mõtekam kasutatud karp osta, aga sedagi ei tea kaua kestab - kui üldse kestab.
Ennem lihvimist võll:

Peale lihvimist:

-
- Off Roader Wannabe
minu Chero loks kadus peale seda ära kui Heinaküünis roolikarbi alla mõlemale poole tala keevitati korralikud metallplaadid, ehk siis loks tuli liikuvast roolikarbist.
Soovitage Tallinna kandis kedagi, kes roolikarbi võllil simmeri sooned välja lihviks, nagu eelnevalt piltidelt näha.
Kedagi, kellel vastavad riistad ja abivahendid olemas.
Kedagi, kellel vastavad riistad ja abivahendid olemas.