-
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Palun märkida ka telefon, vajadusel võib seda öelda, et eelistatum on PS või e-post.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Astu läbi Bauhausit, olid seal naeruväärse hinnga müügil IP54 standardile vatavad blafoonid koos torudega alates ~20 EUR.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- isakene
- I know how to fix stuff
Mul on terve kastitäis uusi veneaegseid lühemat sorti torusid aga lampe endid netu. Kui kusagilt torudeta lambid saad, siis pöördu minu poole.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
vabandust, et ma teemat solgin aga kuivõrd on tõene jutt, et päevavalguslambid ei kõlba silmale vaadata ja nende all ei ole võimalik töötada jms. Kas see kehtis vene aja lampide kohta või ka kaasaegsete?
Mul nimelt on omal sama mure, et oleks vaja valgustada erinevaid ruume ja tahaks just päevavalgus torusid kasutada, aga kaaskondsed karjuvad vastu...
Mul nimelt on omal sama mure, et oleks vaja valgustada erinevaid ruume ja tahaks just päevavalgus torusid kasutada, aga kaaskondsed karjuvad vastu...
Siin siis võtan sõna.sirr kirjutas:vabandust, et ma teemat solgin aga kuivõrd on tõene jutt, et päevavalguslambid ei kõlba silmale vaadata ja nende all ei ole võimalik töötada jms. Kas see kehtis vene aja lampide kohta või ka kaasaegsete?
Päevavalguslambid on kõigis kaubanduskeskustes,poodides.Kas seal pole võimalik käia ?
Tegelikult on asi selles et päevavalguslampe on mitmesuguseid.On selliseid mida ei tohiks enam paigaldada ruumidesse kus inimesed töötavad ja on just ruumide jaoks kus inimesed töötavad.
Ehk siis tööruumidesse valgustid 830-840 spektriga torudega.
Valgustid mis värelevad on suure tõenäoliselt nn vana mehaanilise ballastiga ( põlema lülitades vilguvad mitu korda enne kui põlema jäävad ).
Hea tulemus oleks panna elektroonse ballastiga valgustid ja siis pole küll probleemi et ei saa ruumides töötada.
Samas ei kujuta ette ainult hõõglampidega valgustatud suurt ruumi - kulu räigelt meeletu ja muidugi kütab ka .