Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Seda teenust saad ka ise pakkuda,kui sul on induktor saag.Ainuke asi et tuleb prillid pähe panna,sest pillub natuke traadi pudinaid.Väga hästi võtab ,läbiproovitud värk.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
ibra kirjutas:Seda teenust saad ka ise pakkuda,kui sul on induktor saag.Ainuke asi et tuleb prillid pähe panna,sest pillub natuke traadi pudinaid.Väga hästi võtab ,läbiproovitud värk.
Ilmselt ilgelt loll küsimus aga mis on induktor saag ?
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa
ibra kirjutas:Seda teenust saad ka ise pakkuda,kui sul on induktor saag.Ainuke asi et tuleb prillid pähe panna,sest pillub natuke traadi pudinaid.Väga hästi võtab ,läbiproovitud värk.
Tule taevas appi.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Tule taevas appi.
Oleks ju võinud kohe öelda et käsi ketassaag.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa
Tule taevas appi.
Vot mina ei taha uskuda, et selline saag veoka rehvi võtab, asi lõhnab lõpuks traumade järgi.
smurhv kirjutas:Männikul, kraavi tn alguses oli mingi firma kes tegeleb selliste asjadega. Nimi ei meenu aga midagi venepärast see oli.
Äkki see: http://www.eurovia-m.ee/? Kunagi ammu olen seal käinud Lapplanderile tegemas. Seal olid tõesti mingid suured spetsmasinad ja mässasid veokarehvidega.