Mida peab teadma Grand Cherokee kohta?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

j00nas
Rookie

Mida peab teadma Grand Cherokee kohta?

Postitus Postitas j00nas »

Tere. maasturi vastu alati huvi olnud ja nüüd lõpuks sain soetatud endale Jeep Grand Cherokee laredo, 2,5 TD, 85kw, 1996 aasta. Pühapäeval kirikusse sõitmiseks see auto kindlasti ei jää, ja nelikvedu ei kavatsegi välja lülitada. Ikka metsade vahele möllama ja lammutama minna. Sellega seoses küsimus, et kas peab midagi kindlasti teadma selle auto kohta, et midagi mitte ära lõhkuda? Näiteks mõne nelikveoga räägitakse, et peab paar meetrit tagurdama, kui vahekasti olekut muuta jne. Et rääkige, mida teadmatud valesti võivad teha?
Samuti on probleeme foorumis juba läbinämmutatud teemadega:
1. laadimisvool kaob ära, tahoka lööb nulli ja siis Check engine tule põlema
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=167 ... sc&start=0 milline oli lahendus (rahaliselt) ja kas on võimalik leida head elektrikut viljandist?
2. makk ei tööta, pidevalt wait 2hrs ees, ei leidnud praegu teemat üles. Jällegi, mis võiks olla lahendus rahaliselt ja kust leida elektrikut viljandis?
3. tagumine kojamees ei tööta, jällegi ei leia teemat üles ja jällegi viljandist elektrikut?
praeguseks kõik, ootan vastuseid. Ega mul kaua ilmselt ei lähe, kui uute lollide küsimustega tagasi olen
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

:shock:
eee...lihtsalt tagasihoidlik küsimus:
oled kõvasti kodutööd teinud ,kas 2.5 diisel chero kohta ei leidnud siit foorumist tõesti muud kui laadimise mure........?

Ära igaks petteks veel metsa lammutama mine -proovi korra veel otsida.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Ähh, kirjutasin pika kirja aga keegi pani selle pihta, enne kui siia jõudis.
Kokkuvõte lühidalt, ehk sina oled see kümnest üks, kes saab selle masinaga õnnelikuks.Mis käigukastiga masin on.
Ülejäänud üheksa otsivad järgmist, kes nende õnnetuse ära ostaks.
j00nas
Rookie

auto minu käes alles kolmandat päeva, nii et muid vigu pole vee jõudnud tekkida. Kastiks on manuaal.
j00nas
Rookie

niih, küsisin eelmise omaniku käest väga selgelt, et kas ta hommikul käima ka läheb, vastuseks väga selge "jah, läheb." Arvake kolm korda, kas auto läks täna hommikul käima?
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Foorumis on lugematult palju teemasid, kus on selgelt kirjas, et ärge ostke diiselmootoriga Jeep-i, kas ükski selline ei jäänud enne ostmist silma ?
Soovitan soojalt see masin maha müüa ja bensiinimootoriga Jeep osta, saate õige tunde kätte.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

j00nas kirjutas: Kastiks on manuaal.
Sellisel juhul veel mitmekordselt "õnne" vaja soovida.
jeebu
Mudder

Postitus Postitas jeebu »

Nohh ytleme nii et kui kunagi mina maasturitega alustasin olin noor ja roheline siis ostsin kah just sellise 2,5 ja manuaal aga sain veast ruttu aru(1kuu) ja vahetasin 4,0 bensuka vastu välja :twisted: eks sul sama tee käia ma usun 8)
kukimuki
Mudder

Re: Mida peab teadma Grand Cherokee kohta?

Postitus Postitas kukimuki »

j00nas kirjutas: 2. makk ei tööta, pidevalt wait 2hrs ees, ei leidnud praegu teemat üles. Jällegi, mis võiks olla lahendus rahaliselt ja kust leida elektrikut viljandis?
makk ootab ilmselt õige koodi ...

j00nas kirjutas: 3. tagumine kojamees ei tööta, jällegi ei leia teemat üles ja jällegi viljandist elektrikut?
proovi alustuseks selle juhendijärgi

Mait
j00nas
Rookie

Kusjuures see kojamees niiväga ei häirigi, aga krutin lahti millalgi järgmisel aastal. Makiga on ju see, et ei tea õiget koodi. ja kui teakski, siis sisse ikka ei oskaks trükkida, sest tal on ju pidevalt see wait ees ja ükskõik mis nupule vajutada, teist pilti ette ei võta.
Kasutaja avatar
tfr
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas tfr »

Makk kruvi välja ja pane paariks päevaks sügavkülma, peale seda on kood 1234.
'03 TrailBlazer
Leopold I
Rookie

Postitus Postitas Leopold I »

mul oli kood maki peal kirjas ilusti.Ainult mahakruvimise vaev ja koodi lugemine
mida rohkem dynamiiti - seda rohkem kive = töö
j00nas
Rookie

ahnii, kohe nüüd ja praegu lähen kruvin ta välja sealt. Aga ikkagi, kuidas ma selle koodi siisse trükin?
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

vanad eestlased trükkisid kasutades numbriklahve. nr1-1 krd, nr2 2krd jne. eeldusel et on koodiks 1234
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

j00nas kirjutas:ahnii, kohe nüüd ja praegu lähen kruvin ta välja sealt. Aga ikkagi, kuidas ma selle koodi siisse trükin?
Kui sul on klahvide peal nr-d,siis neid löödki sisse.
Makk kruvi välja ja pane paariks päevaks sügavkülma, peale seda on kood 1234
Seda sügavkülma juttu ära usu,see on linnalegend.Kui on pidevalt wait 2hrs ees ,siis pead tal laskma voolu all 2 tundi seista ,muidu ei saa õiget koodi sisse lüüa.See wait 2hrs on sellepärast ees ,et on vale koodi vähemalt kolm korda sisse taotud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”