siduri mure

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
Kaimas
Off Roader Wannabe

siduri mure

Postitus Postitas Kaimas »

Mure järgmine.Autoks uaz 469 volga mootoriga.Paar päeva tagasi ajasin oma auto käima,aga nagu siduripedaali lahti lased sureb mootor välja(auto seisnud u. 3kuud).Käigud ega aeglusti(ja esisild)ei lähe sisse,ega ei tule välja.Arvasin,et sidur kinni aga alla ronides selgus,et ei ole(ketas lahti mõlemalt poolt kui sidur on lahutatud)Mis võiks olla probleem?
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Omadele kogemustele toetudes pakun, et õlid paksud. Sama lugu oli mul GAZ 63 tüüpi veokiga.

Sakuta vahekast neutraali peale ja hakka vaikselt meelitama, või aja kastid näiteks gaasipõletiga, kuumaõhu puhuriga vms soojaks.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kaimas
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kaimas »

Arvsin ise sama,aga mõtlesin,et liiga lihtne.
Muska71
Fitting 38"

Postitus Postitas Muska71 »

Lase tad või mis iganes moos seal sees on välja ja vähemalt poolsünt sisse juhul kui tihendid peavad.
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Postitus Postitas Taivo »

Njaa..mul oli traktoriga ka kunagi nii, selgus, et kastiõli sisaldas ka vett! :evil:
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

Ilmselt on sildades jää.Olen ühe UAZ-i tagasilla nii ära lõhkunud.Peale uputamist ei vahetanud õli ära... .
evax
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas evax »

minul oli sama lugu et mootor suri välja kui veo taha lasid. veaks oli käigukasti ja vahekasti sattunud vesi peale uputamist.
probleem sai lahenduse peale kasti üles sulatamist ja õlide vahetamist
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”