Handymanni releejutt
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Vintsi juhtimiseks harju keskmine ON/OFF lediga varustatud safety switch ja keskasendisse taastuv ON/OFF/ON tumbler tüüpi tegelane. Vintsile endale vastavalt specile. Aku-relee-vints ahel ei tohiks jääda liiga pikaks. Üldjuhul on vintsi orig. kaablid asendatudvähe tummistematega just pikkuse tõttu. Lisaks kaablile mängib olulist rolli ka korraliku vooluläbilaskega king. Kuid kõigest sellest on siin juttu mägedes ja jugades.Pomo kirjutas:kuulge, kui jämedad juhtmed te vintsile veate ja mis nuppe kasutate vintsi jaoks?
Päikest ja lund.
Virgo
Mudas alates 2003.
Relee lülitab vintsi voolu kui sa toas oma pisikest lülitit painad. Kui releed ei oleks peaks sul toas rubilnik olema.Pomo kirjutas:mis see relee teeb?virgo kirjutas: Aku-relee-vints ahel ei tohiks jääda liiga pikaks.
. Kuid kõigest sellest on siin juttu mägedes ja jugades.![]()
mägede ja jugade vahele on see inff ära kadunud...
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
huvitav jahh, kas sahk võib olla ja kui siis millel. Traktor sõidab ka ju sahaga ja sahatavillem kirjutas:Ei ole küll päris teemasse,vabandan,aga selline küsimus tekkis,on Teil sahaga sõites linnas või maanteel kokkupuudet olnud pollaritega?Mind on kaks korda põrnitsetud päris kurja näoga ja korra järgigi sõideti,aga ei peatanud õnneks,ju siis olid mõistlikud ja arusaajad mehed.Huvitav oleks teada kuidas teistel läinud on.
Seda releevärki ma ei teadnud. Mu handymanny vintsil on nigu telfri pult ja seepärast ma nuppude kohta küsisingi, et oleks oma loomaaruga selle salongi muidu tassinud ja armatuuri külge kinnitanud.
Kas vintsi elektriskeemi kohta mõnda viidet saaks?
teex yhe zuicu
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kuule, palun otsi, mite ära risusta juba väga lohisevat saha teemat. Vintsidest ja releedest on siin sadu poste kirjas.Pomo kirjutas:huvitav jahh, kas sahk võib olla ja kui siis millel. Traktor sõidab ka ju sahaga ja sahatavillem kirjutas:Ei ole küll päris teemasse,vabandan,aga selline küsimus tekkis,on Teil sahaga sõites linnas või maanteel kokkupuudet olnud pollaritega?Mind on kaks korda põrnitsetud päris kurja näoga ja korra järgigi sõideti,aga ei peatanud õnneks,ju siis olid mõistlikud ja arusaajad mehed.Huvitav oleks teada kuidas teistel läinud on.![]()
Seda releevärki ma ei teadnud. Mu handymanny vintsil on nigu telfri pult ja seepärast ma nuppude kohta küsisingi, et oleks oma loomaaruga selle salongi muidu tassinud ja armatuuri külge kinnitanud.![]()
![]()
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- isakene
- I know how to fix stuff
Auto ja saha koha pealt on nii, et vist kusagiltmaalt peab tehpassis märge olema ümberehituse kohta, kui sahaga avalikel teedel kulgeda tahad.Pomo kirjutas:huvitav jahh, kas sahk võib olla ja kui siis millel. Traktor sõidab ka ju sahaga ja sahatavillem kirjutas:Ei ole küll päris teemasse,vabandan,aga selline küsimus tekkis,on Teil sahaga sõites linnas või maanteel kokkupuudet olnud pollaritega?Mind on kaks korda põrnitsetud päris kurja näoga ja korra järgigi sõideti,aga ei peatanud õnneks,ju siis olid mõistlikud ja arusaajad mehed.Huvitav oleks teada kuidas teistel läinud on.![]()
Seda releevärki ma ei teadnud. Mu handymanny vintsil on nigu telfri pult ja seepärast ma nuppude kohta küsisingi, et oleks oma loomaaruga selle salongi muidu tassinud ja armatuuri külge kinnitanud.![]()
![]()
Ja su handymannil on samuti relee, ilma releeta tahaks isegi see vintsike samuti üsna suurt lülitit saada. Relee on vintsi korpuse sees.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
See teema poolitatud siia "Kuidas teha sahk maasturile" alt.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
näe ,mõni oskab ikka inimese kombel ka tegutseda
Tundub et mu junnil pole mingit releed ja on ta hoopis tööriistamarketist, mitte handymannist, tuleb välja. http://www.tooriistamarket.ee/juhendid/ ... XK6021.pdf
Aga sellele saaks relee panna ju? Või pole mõtet. Telfri nupud salongi ja asi ants
Autoks on UAZ3303
P.S kes soovitavad otsingut kasutada, siis ma olen vana kala sellekohapealt. Pole siit foorumist mitte midagi endale vajalikku leidnud.
Tundub et mu junnil pole mingit releed ja on ta hoopis tööriistamarketist, mitte handymannist, tuleb välja. http://www.tooriistamarket.ee/juhendid/ ... XK6021.pdf
Aga sellele saaks relee panna ju? Või pole mõtet. Telfri nupud salongi ja asi ants
Autoks on UAZ3303
P.S kes soovitavad otsingut kasutada, siis ma olen vana kala sellekohapealt. Pole siit foorumist mitte midagi endale vajalikku leidnud.
teex yhe zuicu
Sinu jutt selle kohta, et Sa pole siit foorumist mitte midagi asjalikku leidnud paneb õlgu kehitama ja samas tekitab trotsi.
Samas...asjast - jah saab panna releed, kuid kindlasti toimetab see vintsihakatis samamoodi edasi. Mina isiklikult eelistan statsionaarseid lüliteid, mõni aga veab ka ComeUp-i või misiganes vintsi originaalpuldi salongi. Harjumise asi, kuidas kellele.
Vaieldamatult kõige mugavam kombo on :
*salongis juhtimine
*originaalpuldi pistiku olemasolu back-upiks
*üksinda trossi sättimiseks raadiopult.
See on muidugi minu subjektiivne nägemus.
Päikest ja lund.
Virgo
Samas...asjast - jah saab panna releed, kuid kindlasti toimetab see vintsihakatis samamoodi edasi. Mina isiklikult eelistan statsionaarseid lüliteid, mõni aga veab ka ComeUp-i või misiganes vintsi originaalpuldi salongi. Harjumise asi, kuidas kellele.
Vaieldamatult kõige mugavam kombo on :
*salongis juhtimine
*originaalpuldi pistiku olemasolu back-upiks
*üksinda trossi sättimiseks raadiopult.
See on muidugi minu subjektiivne nägemus.
Päikest ja lund.
Virgo
Mudas alates 2003.
- erik
- Aktiivne Pikendus
Pomo kirjutas:näe ,mõni oskab ikka inimese kombel ka tegutseda![]()
Aga sellele saaks relee panna ju? Või pole mõtet. Telfri nupud salongi ja asi ants![]()
Autoks on UAZ3303
Et oled juba vana "otsingu kala", ei usu, sest otsing oleks andunud sellised tulemused:
http://forum.4x4.ee/search.php?mode=results
õigesse lahtrisse kirjutades "vintsi AND relee" ja kui sa vajalikud postid oleks sa läbi lugenud, siis oleks sa oluliselt targemaks saanud.
Foorumi mõte pole võimalikult palju mõtetuid poste tekitada!
Ja kui sa siit foorumist midagi vajalikku pole leidnud, siis miks sa üldse....?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
erik, miks sa sõna võtad teemadel, millest sa midagi ei tea? Terve foorum on su pilkeid ja mõnitusi täis, neid ma leidsin küll kõvasti. Tunned end teisi mõnitades lihtsalt paremini või?
virgo, tänud asjalikude kommide eest.
Selles mõttes väljendasin end ehk ebapiisavalt, mitte et ma foorumist ei oleks üldse kunagi midagi vajaliku leidnud, vaid selle releejutu kohta käis see.
Otsingusõnadeks olid vintsi elekter, vintsi juhtmed, vintsi solenoid, vintsi relee, vintsi ühendamine.
Oli küll pilte kui ka jutte, aga kui ma kõige algsematki inffi relee vajalikkuse kohta ei oma, siis ei ole kahjuks comeup 9000 vintsi jutust eriti minu primitiivlahenduse puhul abi...
virgo, tänud asjalikude kommide eest.
Selles mõttes väljendasin end ehk ebapiisavalt, mitte et ma foorumist ei oleks üldse kunagi midagi vajaliku leidnud, vaid selle releejutu kohta käis see.
Otsingusõnadeks olid vintsi elekter, vintsi juhtmed, vintsi solenoid, vintsi relee, vintsi ühendamine.
Oli küll pilte kui ka jutte, aga kui ma kõige algsematki inffi relee vajalikkuse kohta ei oma, siis ei ole kahjuks comeup 9000 vintsi jutust eriti minu primitiivlahenduse puhul abi...
teex yhe zuicu