mure jeep GD 2.7 CRD-ga...
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
mure jeep GD 2.7 CRD-ga...
Nimelt mure sis masinal selline, et soojast peast hakkab teine sinist tagant välja ajama... Sõites ehk hajub natukene, aga kohapeal seistes on teine nagu siil sinises udus... On kellelgi sellisele asjale mingi lahendus?
Põhjusi võib olla erinevaid.Üldiselt sinine suits viitab õlile.Näiteks, turbo pihkub õli, karterituulutus umbes ja surve karteris ning veab karterist õli,kolvirõngad läbi ,klapisääretihendid läbi ,õlirõngad kinni ,mida iganes.Kuna sellel konel on ka pihustitega probleeme ,siis ei välista ka pihusteid.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Ma mitte ei usu et sul on enne turbot mingi lõdvik ja õline. See õli saab olla ikka peale turbot.jannnno33 kirjutas:pihusteid sai kontrollitud ja üks vajas vahetamist, sai see tehtud. kat sai ka üle kontrollitud, see toimib ja õhk jookseb ilusti läbi...
aga turbo võib olla küll probleem, kuna turbosse minev lõdvik on õline just enne turbot kuigi lõtku ei märgatud!
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
mul hiljuti oli sarnane jama, et enne turbsi oli lõdvik õline, aitas karterituulutuse klapi puhastus ja õlivahetus. Muidugi ma ei tea, kumb protseduur abix oli.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
oli küll jah, kuigi mitte koguaeg, paar korda panin tähele küll, et soojalt suitses veidi tavapäratult.jannnno33 kirjutas:aga kas sul sinist suitsu ka väljutas?
EX. Grand Cherokee 4,0 96