Lund nautima?
Moderaator: Moderators
Lund nautima?
Tere,
ilmselt enamikel on lumest üledoos aga mul tekkis mõte, et võiks kuskile Tallinna lähistele veidi sõitma minna. Täna või homme..on veel huvilisi, ettepanekuid raja suhtes?
ilmselt enamikel on lumest üledoos aga mul tekkis mõte, et võiks kuskile Tallinna lähistele veidi sõitma minna. Täna või homme..on veel huvilisi, ettepanekuid raja suhtes?
Talvised suure lumega looduse nautlemised on enamus juhtudel lõppenud stiilis terve päev=1km läbitud trassi + rakkus pihud lumelabidast + keemisohus mootor. Tasub minna ainult siis kui kampa tulemas miski vähe suurem 6x6 veokas kes trassi ees pehmeks sõidab ja jäljed ette teeb. See on muidugi subjektiivne arvamus/kogemus.
Päikest ja lund
Virgo
Päikest ja lund

Virgo
Mudas alates 2003.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
ZFR - oled vist Tallinna kesklinnast, et lumeigatsus nii suur on? 
Oleksid tulnud eile Tallinnast välja, siis oleksid sellist "lusti" saanud ükskõik kuskohas... tänagi veel paljudes kohtades teed kinni. Pole ju mõtet metsa selleks praegu ronida.

Oleksid tulnud eile Tallinnast välja, siis oleksid sellist "lusti" saanud ükskõik kuskohas... tänagi veel paljudes kohtades teed kinni. Pole ju mõtet metsa selleks praegu ronida.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
ZFR kirjutas: Kuskile sügavale metsa pole mingit mõtet ronida praegu aga veidi ilusas looduses lumes ukerdada ja mõne lihatüki võiks küpsetada,homme vaatab.
Selle lause esimene pool tähendab sama mis tagumine osa (suur lumi), järeldused tee ise.
Eriti veel siis kui on nii.
ZFR kirjutas: *Toyota Landcruiser/Toyota 4Runner, mõlemad eriliste modifikatsioonideta
*Rehvid BFG AT R16
*Vints hetkel puudub
*Hi-Lift,köied,labidad,kirves,saag,krokodillid,tööriistad,
bob kirjutas:võiks ju natuke ..

Muide, tore on näha, et paljud maasturiomanikud on tõesti abivalmid inimesed. Mitmel juhul oli lausa konkurents, et kes välja tirida saab.
Ehe, ma tegin eile extra ringi selle pärast. Ainult 8 otsa sai antud.
Ainult üks kuri tagasiside tuli ühe venekeelse bmw omanikult. Kes saatis mind pikalt libedale teele. Ise istus keset tänavat ja piinas oma rehve.
Kuulsin, et trollid on väga hädas Tõnismäel.
Ainult üks kuri tagasiside tuli ühe venekeelse bmw omanikult. Kes saatis mind pikalt libedale teele. Ise istus keset tänavat ja piinas oma rehve.
Kuulsin, et trollid on väga hädas Tõnismäel.
Viimati muutis bob, P Dets 12, 2010 8:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
JC XJ 2.5TD 3DR (autot tuunib andeltek!)
Avitan heameelega raadioside teemadel (CB & PMR).
Avitan heameelega raadioside teemadel (CB & PMR).
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Minul reedesest päevast kahjuks maasturit omanikest väga negatiivne kogemus. Üritasin siis paksu Margareeta juurest vanalinna sõita tagaveolise transitiga kui õnnestu ennast pehmesse lägasse kinni sõita. Natuke ukerdades selles lögas väga tulemusi ei andnud, kuna seal ka väike tõus. Lõpuks oli minu ees järjest 3 maasturit mis siis ootasid, et ennast eest ära koristaks ja minust mööduda saaks. Mingil hetkel vaatsin peeglist, et oli tulnud üks vana mammi, oma turukotid maha pannud ja muudkui lükkab tagant. Minu ütlemisele, et vist ta päris üksi ei suuda tuli vastuseks "ah mul see juba täna neljas". Jätkuvalt istusid maasturi omanikud oma soojas autos ja põrnitsesid mind. Mammi aga kutsus veel möödakäiaid appi ja nii nad mu välja sealt lägast saidki. Suhteliselt häbi hakkas igatahes maasturi omanike pärast...Aga suured tänud sellele memmele.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- antskantoss
- Off Roader Wannabe