Mida netis kolades leida võib :)

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
tann78
Off Roader Wannabe

Mida netis kolades leida võib :)

Postitus Postitas tann78 »

moog 6000 km sõitnud,nüüd juba 8000+ ,no ei raatsi ümber ehitada :PSobivat U406 otsin.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

No eks loogiline koht ka kust sellist asja müüa. Eestis ju ise ehitatud asjad ei maksa midagi :)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Zeiza masin müüdi alles maha hinnaga 30 000 EUR. Ma avaldasin arvamust,et" päris kallis" ,vastuseks sain,et nalja teed ve,odav ju. :D
Pilt
HM Racing Team
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Üks aktiivne huviline küsis mult hiljuti, kas ma SB2.0 müüksin tema tuttavale... et See olevat huviline, või nii. Ja, et ma võiks ju hinna peale mõelda... aga, et noh. eriti üle 10 kilo eur´i pole mõtet küsida...

Eesti on ikka imede maa. :shock:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

erik kirjutas:Üks aktiivne huviline küsis mult hiljuti, kas ma SB2.0 müüksin tema tuttavale... et See olevat huviline, või nii. Ja, et ma võiks ju hinna peale mõelda... aga, et noh. eriti üle 10 kilo eur´i pole mõtet küsida...

Eesti on ikka imede maa. :shock:
Eestis on üldse trend nõuda üliodavaid ja debiilseid hindu,rõhudes kahe käe ja jalaga MASU peale.Et masu hind jne. Misasi on üldse masu hind?
Mul on auto24-s mõningad asjad müügil ja iga päev tuleb erinevaid ahvatlevaid pakkumisi taolistelt jobudelt :fy
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Movistar kirjutas: Eestis on üldse trend nõuda üliodavaid ja debiilseid hindu,rõhudes kahe käe ja jalaga MASU peale.Et masu hind jne. Misasi on üldse masu hind?
Mul on auto24-s mõningad asjad müügil ja iga päev tuleb erinevaid ahvatlevaid pakkumisi taolistelt jobudelt :fy
See on hea ütlus, ma panen selle kohe kõrvale :wink:

Ps, see on Movistari ja minu vaheline inside joke.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Külahull kirjutas:
Movistar kirjutas: Eestis on üldse trend nõuda üliodavaid ja debiilseid hindu,rõhudes kahe käe ja jalaga MASU peale.Et masu hind jne. Misasi on üldse masu hind?
See on hea ütlus, ma panen selle kohe kõrvale :wink:

Ps, see on Movistari ja minu vaheline inside joke.
Ei pidanud seda hinnamuutust silmas,kuna see oli minu enda looming :D
"Ahvatlevad pakkumised" on erinevad vahetuskaubad.Ehk raha ei taheta välja käia ning vahetuseks pakutakse ikka tõelist paska.
HM Racing Team
PriitV
Mudder

Postitus Postitas PriitV »

Movistar kirjutas:Eestis on üldse trend nõuda üliodavaid ja debiilseid hindu,
Ei tahaks kuidagi HMM'i alahinnata aga kulla mehed, see auto ei ole "midagi erilist" ja katuseni mudas soperdamine on meie ilmanurga lõbu, arenenud inimesed sellest väga hästi aru ei saa. Nemad ostavad selleks otstarbeks suurte ratastega traktori!
Nende jaoks on off-road siiski maratonralli ehk rally-raid. Ja NIMI, mis maksab, näiteks Mark Miller / Dirk von Zitzewitz. Siis võtad lahti sellesamuse mobile.de ja leiad, et nende meeste 2005 Dakari võistlusauto klassis T2 (tehasemasin, mitte proto T1) LC120 maksab "vaid" 22 900 öirot!

KodusEhitatudKoletis peab koha pärast Päikese all võitlema sedasorti masinatega. Või pisut kallima, Nissan Navaraga. Arusaadav, et nii HMM kui mistahes teine Eestis ehitet monster on läinud maksma arutu hulga raha ja aega, kuid...
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

PriitV kirjutas:
Movistar kirjutas:Eestis on üldse trend nõuda üliodavaid ja debiilseid hindu,
Ei tahaks kuidagi HMM'i alahinnata aga kulla mehed, see auto ei ole "midagi erilist" ja katuseni mudas soperdamine on meie ilmanurga lõbu, arenenud inimesed sellest väga hästi aru ei saa. Nemad ostavad selleks otstarbeks suurte ratastega traktori!
Nende jaoks on off-road siiski maratonralli ehk rally-raid. Ja NIMI, mis maksab, näiteks Mark Miller / Dirk von Zitzewitz. Siis võtad lahti sellesamuse mobile.de ja leiad, et nende meeste 2005 Dakari võistlusauto klassis T2 (tehasemasin, mitte proto T1) LC120 maksab "vaid" 22 900 öirot!

KodusEhitatudKoletis peab koha pärast Päikese all võitlema sedasorti masinatega. Või pisut kallima, Nissan Navaraga. Arusaadav, et nii HMM kui mistahes teine Eestis ehitet monster on läinud maksma arutu hulga raha ja aega, kuid...
Nojah... kah point, et palju seda mudas aelemist mujal pole ja kauaks siingi. SIISKI, ega tublide kodu-inseneride tööd siinmaal ka ei hinnata. Tõstetud/ehitatud autod vahel vaata et odavamad ja hea kui saad mingi osa sisse maetud rahast tagasi. Või siis tuleb tõesti mingi helde bojaar ja ei suuda oma erutusest üle saada ning maksab soovitud summa. Üldiselt on hinnad maas igal pool, siinmaal võib leida näiteks atlas kastidega V8 püsse rock-crawlereid ca 7-8K$ eest... sisse maetud aga oma 30-40$.

Kodus Ehitatud Koletis kõlab nagu Harju KEK :) haha.
Tegelt äge masin, oleks raha siis ostaks ära küll :P
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kas teist keegi Saksamaa Off Road messil on käinud? Iga aastane terve euroopa suurim OR mess. Minul on see au olnud ja seal oli HMM laadseid asju hinnaga 30 000 - 60 000 EUR. Ettevõtted on väljas kes iga päev ainult selliseid autosid ehitades raha teenivadki ning jah sellise hinnaga selliseid masinaid ostetaksegi. Mis siin siis nii ebatervet nüüd on?
+372 5028488
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

jr kirjutas:Kas teist keegi Saksamaa Off Road messil on käinud?
Kus täpselt ja millal selline üritus aset leiab?
HM Racing Team
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Iga aasta juuni alguses. Bad Kissingen'i nimelises linnakeses. Kestab kolm päeva ja toimub lageda taeva all Off-Road pargis. "Abenteuer Allrad" nimeline show.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Seal saadakse "valgustatuks" :D
Käidud
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
Movistar