Terrano II 2,4 ben 2000a.

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
tarmo.erm
Off Roader Wannabe

Terrano II 2,4 ben 2000a.

Postitus Postitas tarmo.erm »

kuidas kasutada nelikvedu ja mis kiirusel saab seda sisselülitada ja millise kiirusega saab selle 4veoga sõita?
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

Mul paar päeva tagasi sõber saatis kirja:"Ostsin omale iPad'i. Oskad sa öelda, mis rakendusi sellega hea kasutada oleks"?
Kasutaja avatar
kpihus
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas kpihus »

nasa kirjutas:Mul paar päeva tagasi sõber saatis kirja:"Ostsin omale iPad'i. Oskad sa öelda, mis rakendusi sellega hea kasutada oleks"?
Sõbrale soovita Angry Birds'i ja järgmine kord vali sobivam foorum ja teema sedalaadi küsimuste jaoks.

Mis aga terrano 4 veosse puudub, siis hetkel tulistan puusalt. Sisselülitamine on soovitav ilmselt teha kiirusel <60kmh (vms) ja rattad võiks sel ajal otse sõita. Sõita peaks tohtima 4 veoga nii kiiresti kui torist tuleb, siiski säilitada kainet mõistust, kuna keskdiffri puudumine mõjub pärssivalt juhtimisomadustele. Kuna keskel differ puudub, siis kasutada ainult libedal pinnal. Kuiv asfalt ei ole libe, märg asfalt ka eriti mitte. Kruusa tee on juba ok, pori ja jää/lumi on lausa paradiis. Välja lülimisel on kasulik paar meetrid tagurdada, et rummulukud end lahti ühendaks (juhul kui on automaatsed). Ning mudasse minnes peaks 4wd enne kinnijäämist sisse lülitama, siis on lootust, et kinnijäämist ei tulegi.
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

kpihus kirjutas:
nasa kirjutas:Mul paar päeva tagasi sõber saatis kirja:"Ostsin omale iPad'i. Oskad sa öelda, mis rakendusi sellega hea kasutada oleks"?
Sõbrale soovita Angry Birds'i ja järgmine kord vali sobivam foorum ja teema sedalaadi küsimuste jaoks.
Ega ei arvanudki, et kõik läbi hammustavad :)
Vasta

Mine “Nissan / Renault”