O: GAZ 2410 mootor

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Andres
Off Roader Wannabe

O: GAZ 2410 mootor

Postitus Postitas Andres »

Seoses kepsu irdumisega väntvõllist ning väljumisega mootoriplokist soov soetada pealkirjas mainitud kone. Pakkumisi ootan headele või väga headele eksemplaridele.

Viljandimaa, tel. 50 83 576
Viimati muutis Andres, T Dets 14, 2010 11:41 am, muudetud 1 kord kokku.
Andres
Off Roader Wannabe

Ikka veel ootan...
Andres
Off Roader Wannabe

Kuna paari nädala jooksul pole ainsatki pakkumist laekunud, siis langetaks pisut latti: mootor peaks olema võimalikult komplektne ja vähemalt remondikõlbulik. Ja kui kellelgi juhtub vedelema mõni 2,9l mootor, siis seda võib ka loomulikult julgesti pakkuda.
Andres
Off Roader Wannabe

Niisiis... Jätkuvalt on minu uaz mootorita, mis tähendab seda, et endiselt ootan pakkumisi zmz 402.10 (tehases paigaldati peamiselt sõiduautodele gaz 2410) mootorile või mõnele selle edasiarendusele. Ärge nüüd pahandage, aga palun mitte enam pakkuda gaz-24 mootoreid (stiilis, et mis vahet neil on, ühed Volga mootorid ju puha).
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

suhtle jr -iga. Tal jääb kohe unistuste komplekt üle - 2.9 mootor koos kasti ja vahekastiga ning kõik sinna juurde kuuluv. See Bronco II tehnika mahub uazi vahele nagu valatud. Sai seda kunagi korduvalt mõõdetud. Samuti saad sealt sobiva roolivõimu karbi ja muudki vajalikku.

Suhtle inimestega.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Vasta

Mine “Ost”