Tagaklaasi soojenduse juhtmisetik klaasiküljest lahti.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
quentin
Mudder
Kontakt:

Tagaklaasi soojenduse juhtmisetik klaasiküljest lahti.

Postitus Postitas quentin »

Tervitus! Nimelt masinal on juhtmed tagumiseklaasi küljest lahti tulnud. Äkki oskab keegi soovitada, mingit nõkgu, millega uuesti kinni panna. Jootmist olen proovinud. Äkki on olemas mingi eriliim asjalahendamiseks.

Tänud!
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Liimiga on üldjuhul lihtsam, selline asi on täitsa olemas. Igas suvalises autopoes just ei müüda, aga peale väikest otsimist olen vajaduse korral ikka leidnud.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
hillart
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hillart »

Kuidas sellist toodet nimetataks? Liimi, nimelt.
Kuigi ma väga kahtlen, kas ikka liim on see õige asi saavutamaks elektrilist kontakti, sest see aine (liim) on ju sellel juhul kontakti vajavate pindade vahel ning iseenesest juba välistab selle vajaliku kontakti. Või on mu arutlus kusagilt küljest väär?
Kunagi oli endal analoogne probleem ja küsisin siin sama asja, aga asjalikku vastust ei saanudki? Soovitati ikka joota, kuid reaalselt ei tulnud sellest asjast mul küll midagi välja. Prooviti sama võtet ka teeninduses, kuid - tulemus oli sama. Ei jäänud kuidagi kinni. Noh, mitte ei jäänud. Ja nii see aparaat (Bronco II) mul ilma tagaklaasi soojenduseta senimaani ongi. :(
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

hillart kirjutas:Kuidas sellist toodet nimetataks? Liimi, nimelt.
Kuigi ma väga kahtlen, kas ikka liim on see õige asi saavutamaks elektrilist kontakti, sest see aine (liim) on ju sellel juhul kontakti vajavate pindade vahel ning iseenesest juba välistab selle vajaliku kontakti. Või on mu arutlus kusagilt küljest väär?...
Tegu spets liimiga, mis pidada heaste elektrit juhtima. Kunagi oli vaja ja pikema otsimise peale leidsid Automaailma/Salome inimesed letist selle tuubi. Olen kuulnud, et Henkel on ka maaletooja.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

al kirjutas: Tegu spets liimiga, mis pidada heaste elektrit juhtima. Kunagi oli vaja ja pikema otsimise peale leidsid Automaailma/Salome inimesed letist selle tuubi. Olen kuulnud, et Henkel on ka maaletooja.
Jutt õige, see on spetsiaalne elektrit juhtiv liim. Ma kasutasin muuhulgas seda kunagi mingi apastraadi trükiskeemi remondiks, oli mingi jabur plastikule fooliumribadest veetud skeemiga elektroonikaseade, mida joota oli võimatu. Hakkas tööle küll. 8)
Netfish
Rookie

Postitus Postitas Netfish »

Mul sama mure. Proovisin ka joota tagasi, aga ei jäänud püsima, juhtme hiljem külge lükkasin, siis see pinge oli piisav, et asi uuesti lahti murduks.
Vaatasin, et Ebays ka see liim olemas mõistliku hinnaga. Nii palju kui meie kaubanduses leidnud olen, siis päris mitusada raha maksab. Kulu peaks üsna väike seal olema ja üks purk-tuub suht mõttetu ainult selle jaoks.
Kui muud varianti ei leidu lähiajal, siis plaanin netist ära tellida purgi ning kui asi toimib ja üle jääb, siis võin teistele hädalistele ka jagada :P
Kasutaja avatar
hillart
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hillart »

Kui muud varianti ei leidu lähiajal, siis plaanin netist ära tellida purgi ning kui asi toimib ja üle jääb, siis võin teistele hädalistele ka jagada
Igati kiiduväärt ettevõtmine oleks. Minu huviga asja vastu võib igatahes arvestada. Miks? Eks ikka seepärast, et minu Broncoprobleem pole ju senini kadunud. :wink:
Ise liigun kah Tallinnas ja Aegviidu ümbruses ringi.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

See mille mina sain, oli mingi poolakate toodang imepisikeses purgis ja maksis ca 50 eeku. Aga tükk aega pole seda enam silma alla kusagil jäänud. Viga võib muidugi ka selles olla, et pole otsinud... :oops:
Vasta

Mine “Mitsubishi”