Moderaator: Moderators
mulle hakkas lihtsalt pilt silma, et huvitavad massinad. Loogiline on, et see pildistamine on üle pingutatud. nt k-komando tüüpide nägusi kuhugi üles panna pole hea mõte, need ainukesed, kellest kasu ka on.tanel kirjutas:Miks neid numbreid vaja peaks olema? Tänavaliiklus - nende kärudega väga palju poes õltsi ja voblat toomas ei käida, ma pakun.
Poldis töötanud tuttav rääkis irvitades loo, kuidas mingi varjatud jälitamise vmt juures kasutuses olnud eravärvides sõiduk lõpuks turgu pandi - originaalnumbrid olid kile sees armatuuril kaasas.Et kellele seda tsirkust ikka vaja on, "kopter on pea kohal ja persetäis automaatureid jookseb ümberringi kaasas, aga muidu on meil normaalne tänavasõiduauto, sõidame nii nagu kõik teisedki ja nagu LE ette näeb!"
Seekel on ilmselt selleks, et üksteist liikumisvõimetuks muutmise korral kiirelt ära lohistada saaks vmt enda või teiste pukseerimist vajavad momendid.. See soomustatud mersu kaalub vähemalt 5 tonni tuuri, pakun ma puusalt. Tehase aas võib vähe lahjaks jääda rapsimisel ehk.
eemmm. ma küll pole miskeid fotosi teind, lihtsalt hakkas delfis huvitav massin silma:)
Mulle jääb see fotojaht eurovedude ümber üldse natuke hämaraks, et millest see elevus. Delfis olid üleskutsed, et tee pilti jne. Milleks häirida inimesi nende töö tegemisel ja nägusid lehte ja netti toppida...?
Eriti hea mõte oleks mingi pikema toruga kuskile katusele kõõluma minna ja oma särav lääts konvoile suunata või hüpetega auto tagant auto taha liikudes ligemale hiilida. Kuidas ikka elu põnevaks saab kui ise ei tee.
Landy nokkis teemast MB välja ja edasi hakkas arutelu juba mersu teemalMovistar kirjutas:Ma ei saa ka aru,et milleks selliseid teemasid üldse vaja on..ja veel 2 tükki korraga. Ländi sai ka sellisega hakkama http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=28332&highlight=
On siis nii põnev ve
OT followup. Ilvese masin on ainus mis tohib tegelikult numbriteta liikluses olla. Seda siis numbrimärgi asemel riigivapiga. Aga ka tema on kantud registrisse ja omab reaalselt reg. numbrit. Siinselt pildilt, landy, võib kindlalt väita, et tegu on soomustatuga. Aken on teise kujuga.Landy kirjutas:Need masinad võivad olla nii piiritagused "laenud", kui ka KAPO masinaparki kuuluvad.
Pole võimatu, et Eesti Panga "arsenali" kuuluvad.
O.T.
Ka Ilvese ametiauto kimab numbriteta ringi.
See ongi ju õige alajaotus, kus saab loba ajada. Kui ei meeldi, ei ole kohustatud lugema.Movistar kirjutas:Ma ei saa ka aru,et milleks selliseid teemasid üldse vaja on..ja veel 2 tükki korraga. Ländi sai ka sellisega hakkama http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=28332&highlight=
On siis nii põnev ve