Mure pajero neliveoga

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Saatant
Fitting 44"

Mure pajero neliveoga

Postitus Postitas Saatant »

Tegemist siis 1990 aasta masinaga mootriks 2,3 siis hetkel ja manuaal kastiga.Kaks päeva sai metsas ja mudaaukudes roomatud ja nüüd nagu ainult tagaveoga tahaks nagu esisilda taha hammustada.Kas viga võib olla auto hubides või siis sai vahekast otsa.Hirmus vibra tuleb ka sisse 100 ga sõites aga see vast pigem kardaaniristi teema.Saaks tiba targemaks enne kui miskit kohe laiali kiskuma hakkan
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Väga segane jutt on :roll: Esimesena vaata ikka HUB-id üle, vahekast korrapealt otsa küll ei tohiks saada.
Viimati muutis rt23, T Nov 02, 2010 8:28 pm, muudetud 1 kord kokku.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
Saatant
Fitting 44"

Sai siis täna tiba lahti kisutud ja ega eriti targemaks ei saanud.Keerasin kaaned maha hubidel ja mis ma seal nägin oli see et kui keerasid parema poole ratast siis ei toimunud nagu midagi aga nii kui parema poole ratast keerasin siiskohe nagu lukustas ratta ära ja hakkas kardaane ringi vedema.Parema poole pooltelg loksus ka nagu 5 mm sisse välja.Keerasin ka need kuuskant poldid lahti aga see jubin nagu ei tahtnud maha tulla ei julgend väga kangutada kaa.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Saatant kirjutas:Keerasin kaaned maha hubidel ja mis ma seal nägin oli see et kui keerasid parema poole ratast siis ei toimunud nagu midagi aga nii kui parema poole ratast keerasin siiskohe nagu lukustas ratta ära ja hakkas kardaane ringi vedema.Parema poole pooltelg loksus ka nagu 5 mm sisse välja.Keerasin ka need kuuskant poldid lahti aga see jubin nagu ei tahtnud maha tulla ei julgend väga kangutada kaa.
Segane jutt.Kogu jutt käib parempoolse veovõlli keeramisest aga vasak?
Ilmselt ikka üks neist on vasak mida keerati ja see pool mida keerates lukk ei rakendunud ongi vigane.
Lukk tuleb maha kui veovõlli otsast eemaldada stopperrõngas.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Saatant kirjutas:Sai siis täna tiba lahti kisutud ja ega eriti targemaks ei saanud.Keerasin kaaned maha hubidel ja mis ma seal nägin oli see et kui keerasid parema poole ratast siis ei toimunud nagu midagi aga nii kui parema poole ratast keerasin siiskohe nagu lukustas ratta ära ja hakkas kardaane ringi vedema.Parema poole pooltelg loksus ka nagu 5 mm sisse välja.Keerasin ka need kuuskant poldid lahti aga see jubin nagu ei tahtnud maha tulla ei julgend väga kangutada kaa.
Natuke nagu segane see jutt...
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Saatant
Fitting 44"

Krt sia poole silmaga telkut vaadata ja jutt tuli jah segane.Kui nelivedu oli väljas ja vasakupoolset ratast keerata ei rakenadanud lukk.Kui aga parempoolset ratast keerama hakkasin lükkas luku kohe peale,lükates kruvikaka luku sisse ja ratast umbes 3 cm keerata lööb kohe luku peale.Üritan homme luku määrdest tühjaks teha ja uurida kas paistab kuskilt mingi stopper et saaks edasi kaevuda.
Kasutaja avatar
Saatant
Fitting 44"

Olen 4x4 teemal suht võhik aga arusaamine sellest et kui esisild väljas siis ei tohiks ka kardaan ringi käija,kui vahekastist esi sild sisse lükata siis peaks see ringi käijes ka esisilla hubid rakendama või olen asjast valesti aru saanud.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Saatant kirjutas:Olen 4x4 teemal suht võhik aga arusaamine sellest et kui esisild väljas siis ei tohiks ka kardaan ringi käija,kui vahekastist esi sild sisse lükata siis peaks see ringi käijes ka esisilla hubid rakendama või olen asjast valesti aru saanud.
Antud masina puhul oled asjadest õigesti aru saanud.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
Saatant
Fitting 44"

Seega siis parem huub vigane kuna esisild väljas ja ringi keerates läheb lukku.Kas seal annab midagi tuunida või lihtsam uus auto hub soetada(kasutatud aga töökorras)
sportlane
Rookie

Postitus Postitas sportlane »

seal rummulukus sees on üks ühe hambaga seib. mis luku sisse lükkab. ilmselt seda hammast pole enam. mina olen enda pajerol mõlemal poolel selle läbi eland. mõlemad korrad uue hamba keevitand ja välja viilind ja hetkel kestavad
Vasta

Mine “Mitsubishi”