Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Jama siis järgmine vaja leida töökoda kes on nõus võtma töösse minu teise neljarattaveolise sõbra (audi qattro) vaja vahetada roolilatt, uus olemas kuna siis ise olen mees " metsast" siis Tallinnaga koha kogemused puuduvad! Seega asjalik nõu alati teretulnud! ja ka kontaktid!!! Otsingu põhjuseks on ajapuudus, antud on ainult kaks kätt!
Marx
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
hagudi tänaval !(pärnu mnt viadukti kõrval)on tuttaval töökoda ja tean,et tema paarimees on väga audi teadlik inimene! 5586444 kris paarimehe numbrit ei tea kahjuks.
Keegi pidi audi roolilati (ka need 2000 ja edasi audid) vahetama ca 2,5h ja mees oli tallinnast. Kui viitsid viska audiklubi lehele küsimus üles.
Endal kahjuks kontakti pole.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
Sama pealkirja alla sobiks ka minu küsimus, et kes Webasto uuesti käima paneks (omaks ka sellealast eelnevat kogemust). Küte on tehasepaigaldusega ja mitte just hästi ligipääsetav (Allroad).
margus61 kirjutas:Sama pealkirja alla sobiks ka minu küsimus, et kes Webasto uuesti käima paneks (omaks ka sellealast eelnevat kogemust). Küte on tehasepaigaldusega ja mitte just hästi ligipääsetav (Allroad).