Jeep Cherokee

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

vemp
Rookie

Jeep Cherokee

Postitus Postitas vemp »

Tere!

Plaanis siis esmakordselt masina soetamine perele. Koheselt jäi silma maasturite hulgast Jeep Cherokee(oma lihtsuses), kuulutustest jäid silma 2,5 diiselmootoriga isendid. Kas tegemist on hea valikuga? Kui vastus on eitav, sis miks ning millised soovitused oleksid?
Arvestama peaks, et ei soovi soetada üle 125k maksvat masinat ning üheks märksõnaks oleks ekonoomsus :D....(Pole ju mõtet soetada masinat, mida ülalpidada ei jaksa).
Oleksin äärmiselt tänulik potensiaalselt laekuva info eest!

V.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Kole raske on vastata kas on hea auto, kui ei tea milleks seda kasutama hakatakse.
Sihtotstarbeliseks kasutamiseks ei ole ta parim valik.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
laurz
Rock Crawler

Re: Jeep Cherokee

Postitus Postitas laurz »

vemp kirjutas:Tere!

Plaanis siis esmakordselt masina soetamine perele. Koheselt jäi silma maasturite hulgast Jeep Cherokee(oma lihtsuses), kuulutustest jäid silma 2,5 diiselmootoriga isendid. Kas tegemist on hea valikuga? Kui vastus on eitav, sis miks ning millised soovitused oleksid?
Arvestama peaks, et ei soovi soetada üle 125k maksvat masinat ning üheks märksõnaks oleks ekonoomsus :D....(Pole ju mõtet soetada masinat, mida ülalpidada ei jaksa).
Oleksin äärmiselt tänulik potensiaalselt laekuva info eest!

V.
Kasuta otsingut. Siin on nõrkemiseni räägitud sellest paadi mootorist :D Ükski maastur pole sihtotstarbeliselt kasutades ökonoomne ja oleneb ka sellest,kui palju on sinu jaoks ökonoomne :D Minu jaoks on 4,0 ökopill,võrreldes diisli ja bensiini hinda tanklates ja mootori "lihtsust" :lol:
vemp
Rookie

Postitus Postitas vemp »

eem, ma ikka igapäevakat otsin :D.... lihtsalt kuna talv tulekul ja metsateed tuiskavad täis, sis oleks miskit stabiilsemat pilli vaja(ei taha igal hommikul tööle hilineda/mitte ilmuda). Mis aga mootorivalikut puudutab, sis sellekohast nõu ma nagu ootaksingi v on ka 3. variant, kus pakutakse hoopis miski muu mark välja, mis hinnaklassi ikka mahuks. Loomulikult on hea soovitada Toyota LC, kuid sellisele hammas pääle ei hakka(õnneks v kahjuks).
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Hetkel suht võileiva raha eest LCsid auto24jas üleval. Pigem Cruiser kui Chero.
Ja kui Chero valid, siis 4,0 ning Grandi puhul 4,0 ja 5,2.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
indrelka
Rookie

Cherokee 2,5 TDI 85kW

Postitus Postitas indrelka »

Tere! Sooviks teada kogenud Cherokee omanike arvamusi sellise mootoriga cherokee kohta? Minu puhul pole metsa ronimiseks eriti vajadust, hea kui saab muretult talvel maamajale ligi ja teinekord mudasel sõiduauto jaoks liigsügavale kaevunud rööbastega muldteel hakkama.
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Kui keegi selle:
http://www.auto24.ee/used/824332
tehnilise olukorraga on tutvumas käinud, oleksime tänulikud info eest. Sõiduk kui selline tundub ühele vanale kaasvõitlejale sobiv olevat, aga ei viitsi huupi Tartusse sõita.
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

margus61 kirjutas:Kui keegi selle:
tehnilise olukorraga on tutvumas käinud, oleksime tänulikud info eest. Sõiduk kui selline tundub ühele vanale kaasvõitlejale sobiv olevat, aga ei viitsi huupi Tartusse sõita.
Huvitav miks ainult tagaustel toonklaas on?
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Kusjuures mul samast aiast võetud chero ja samamoodi oli aint tagumistel ustel toonkile :wink: A üldiselt väljast paistis üsna sile ja sisu oli kah enamvähem. Käisin huvi pärast silmamas mõned päevad tagasi.
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

margus61 kirjutas:Kui keegi selle:
Käisin seda vaatamas/sõitmas.
1. esisild teeb koledat häält, difri laagrid kindlasti kui mitte midagi hullemat
2. neliveoga kakkus ja poos keerates päris kõvasti ja peale proovisõitu ei läinud enam 2wd peale tagasi
3. 242 vahekasti sai testitud vastavalt targemate õpetustele ja jäi mulje, et ka kett viskab üle
4. armatuuris põles päris mitu tuld, üks oli kindlasti mootori checki tuli, teisi enam ei mäleta
5. el juhiistme mootorid enam ei jaksanud istet liigutada, kui just jalgadega väga kaasa ei aidanud

Muidu kapoti alt oli puhas ja kuiv, uued küünlajuhtmed paistsid, mootor töötas ilusti. Põhja alt oli ka täiesti kuiv, pole nii kuiva vana JEEPi ammu näinud.

Läksin ka Tartusse ilusate piltide ja müügijutu peale, aga sain aru, et tegelikult ei saa sellise raha eest JEEPi, mida kohe remontima parandama ei pea hakkama.
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Känguru
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Känguru »

Mul ühel sõbral oli just selline pill, ostetud uuena. 2-3 aasta pärast sõitis meestega jahile ja ühel metsateel sõitis mingist august läbi. Tulemuseks oli mõranenud esiklaas. Mõned kuud hiljem jäi masin linnas seisma, mootor töötas ja käike sai vahetada, aga edasi ei liikunud. Tulemuseks oli suur ummik ühesuunalisel tänaval. Politsei tuli appi lükkama ja oli päris ehmunud, kui nägi tagaistmel ja pagasiruumis vedelevaid padruneid. :)

Seega kokkuvõtteks, linnas saab sellisega sõita küll, aga maastikul ta küll kõige vastupidavam pole.
davidsoniharald
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas davidsoniharald »

Känguru kirjutas:Mul ühel sõbral oli just selline pill, ostetud uuena. 2-3 aasta pärast sõitis meestega jahile ja ühel metsateel sõitis mingist august läbi. Tulemuseks oli mõranenud esiklaas. Mõned kuud hiljem jäi masin linnas seisma, mootor töötas ja käike sai vahetada, aga edasi ei liikunud. Tulemuseks oli suur ummik ühesuunalisel tänaval. Politsei tuli appi lükkama ja oli päris ehmunud, kui nägi tagaistmel ja pagasiruumis vedelevaid padruneid. :)

Seega kokkuvõtteks, linnas saab sellisega sõita küll, aga maastikul ta küll kõige vastupidavam pole.
See on nüüd küll maailma kõige asjalikum iseloomustus Cherole.

Ma just vastupidi - esimene auto millel ei vaju pastlad laiali peale paari aastat minu käes.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Känguru
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Känguru »

[quote]See on nüüd küll maailma kõige asjalikum iseloomustus Cherole.

Ma just vastupidi - esimene auto millel ei vaju pastlad laiali peale paari aastat minu käes.[/quote]

Eks kõik sõltub, kus riigis masin on toodetud ja kokku pandud.
clondike
Mudder

Postitus Postitas clondike »

Igapäevaautoks pole Cherokee vist kõige parem valik. Võibolla see tundub ainult mulle nii ja vanad maasturihundid lükkavad selle väite ümber, aga kõval ja siledal pinnal ei ole selle masinaga sugugi mõnus sõita. Aga asi muutub kohe kardinaalselt, kui teelt kõrvale keerata. Rasked olud muudavad sõidu nauditavaks ja esimest korda siin maal elades on mul kahju, et kodutee pealt on lumi selleks aastaks ära sulanud ja juurde tulemas pole. Seega, kui on ainus auto peres ja lõviosa sõitu tuleb linnavahel ning 4.0 bensukas käib üle jõu ülal pidada, siis vaata parem midagi muud.
tarr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tarr »

Igapäevaseks autoks on Grand parem- pehmem. Ja kui kilomeetrid palju ei tule siis kannatab ka 5.2 V8-ga sõita
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”