Küsimusi Mitsubishi Pajero 2,8TD 96 kohta

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

Küsimusi Mitsubishi Pajero 2,8TD 96 kohta

Postitus Postitas differ »

Kuna olen värske Pajero omanik ja seoses sellega on kerkinud paar küsimust:
1. Mis põhimõttel toimib esiratta rummulukk? Kas 2H asendis peaks esiratas vabalt liikuma, ilma et pooltelge kaasa veaks? Juhul, kui kaasa veab ja nii olema ei peaks, siis mis on lukul viga ja kuidas seda parandada(kuidas kätte üldse saada)?
Paar pilti lukust:
Pilt Pilt Pilt

2. Kui lülitan 4H sisse hakkab küll nelivedu tööle, aga armatuuris jäävad esirataste tuled vilkuma. Milles probleem ja kuidas saaks parandada?

3. Kuna olen varem ainult bensiinimootoriga autot omanud, siis küsiks, kas on normaalne, et 4-5 käiguga alla 1800 pöörde hakkab auto kergelt resoneeruma(värisema)?

4. Mis lülitiga võiks tegu olla? Asub rooli kõrval armatuuri all:
Pilt Pilt

5. Kas esimese alumise õõtshoova tagumise puksi vahetamiseks peaks teadma mingeid erinippe?(torsiooni lasin vabaks ja keerasin küljest ära, aga polti ei saanud välja)

Tänud ette!
Viimati muutis differ, N Okt 21, 2010 8:04 pm, muudetud 2 korda kokku.
taavik
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas taavik »

1. 2H asendis peaks esiratas liikuma ilma kardaani kaasa vedamata
2. Vilguvadki, sest esisild ei lülitu korralikult järelt. Kontrolli vaakumlüliti ühendusi ja vajadusel korrasta/vaheta lüliti
3. Igasugused värinad ja kolinad ei ole kindlasti normaalne.
4. Tagumine kojamees äkki?
5. See ei ole mitte polt, vaid võll. Selle võlliga kinnitub õõts raami külge.
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

taavik kirjutas:1. 2H asendis peaks esiratas liikuma ilma kardaani kaasa vedamata
Kas ka pooltelgi mitte?
taavik kirjutas:4. Tagumine kojamees äkki?
Tagumine kojamees see pole. Sisse lülitades käib armaruuri all väike relee klõps, aga midagi liikuma see kuskil küll ei pane.
taavik kirjutas:5. See ei ole mitte polt, vaid võll. Selle võlliga kinnitub õõts raami külge.
Ok, võll. Mutri keerasin teiselt poolt otsast maha, aga võll(hammasvöö on peal) ei liikunud kuhugi poole. Kuidas ma selle välja saan, et õõts kätte saada?
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Pildil nähtu põhjal võib öelda, et seal puuduvad igasugused rummulukud. Pooltelg on jäigalt ühendatud ratta rummuga. See sama ümar vidin on lihtsalt monoliitne metallist tükk, mis nad jäigalt ära ühendab.
Aga jah - sinna selle tüki asemele saaks panna vajadusel rummuluku.

Praegu käivad sõites poolteljed, esidiffer ja esikardaan kogu aeg ringi, hoolimata sellest, kas kang on 2H, 4H või 4L asendis.
Kuna ma ei ole Pajerodega kursis, siis ei saa välistada, et seal lahutatakse esimesed poolteljed ära näiteks difri juurest, aga seda oskab juba keegi teine öelda.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

4. Kummast lülitist üldse jutt? Kui parempoolne, siis kas see mitte el. antenn polnud?
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

TiitR kirjutas:4. Kummast lülitist üldse jutt? Kui parempoolne, siis kas see mitte el. antenn polnud?
Jutt vasakust lülitist siiski.
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

Ahjaa, unustasin, et tegu Supr Select neliveo skeemiga, juhuks kui see info vajalik on.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

differ kirjutas:
TiitR kirjutas:4. Kummast lülitist üldse jutt? Kui parempoolne, siis kas see mitte el. antenn polnud?
Ma nüüd ei mäleta täpselt, kuid kas tegu polnud mingi soojendusega - kojameeste v. esiklaasi jääsulatus vms.
Kasutaja avatar
bittikeeraja
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas bittikeeraja »

TiitR kirjutas:
differ kirjutas:
Ma nüüd ei mäleta täpselt, kuid kas tegu polnud mingi soojendusega - kojameeste v. esiklaasi jääsulatus vms.
Ametliku juhendi järgi ongi esiklaasi sulatus.
Per

Kes peab hüvasti ütlema vana hea Pajerole
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Vaakum tõmbab parempoolse pooltelje ühenduse lahti.Kui vaakumit pole on esisild ja kardaan järel .Seda siis kuni vahekastini.Kui kang 2h asendis on vahekastist ühendus lahti ja esiotsa kaasa ei veeta.Olgu siis kas vaakum terve või mitte.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

4. Oma masinal sama nr 4 ja selle kõrval müstika. Mitte midag ei tundu nad tegevat.
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ptyyp kirjutas:4. Oma masinal sama nr 4 ja selle kõrval müstika. Mitte midag ei tundu nad tegevat.
A sul el. antenn ikka on komplektsuses? See peaks vist mootoriga selle välja ajama? Endal oli mul antenn kahjuks puudu ja ei saanud seda nupu funktsiooni proovida.
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

TiitR kirjutas:
Ptyyp kirjutas:4. Oma masinal sama nr 4 ja selle kõrval müstika. Mitte midag ei tundu nad tegevat.
A sul el. antenn ikka on komplektsuses? See peaks vist mootoriga selle välja ajama? Endal oli mul antenn kahjuks puudu ja ei saanud seda nupu funktsiooni proovida.
Elektri antenni pole!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ptyyp kirjutas:
TiitR kirjutas:
Elektri antenni pole!
Ja pole olnudki või?
linnavurle
Rookie

Postitus Postitas linnavurle »

Vasakpoolne- esiklaasisoojendus
Parempoolne- antenni lüliti (laseb antenni poolde vinna)
Vasta

Mine “Mitsubishi”