Offroad foorum Rootsis

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Garaaz24
Mudder

Offroad foorum Rootsis

Postitus Postitas Garaaz24 »

Oskab keegi miskit rääkida kas Rootsis ka mõni selline foorum on? Palju eestlastest off roud vendi ka on?
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

http://forum.4x4.ee/memberlist.php
See kehtib Eesti kohta ja palju nendest aktiivselt tegeleb (või ainult omab 4x4 sõidukit) offroadiga?
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Re: Offroad foorum Rootsis

Postitus Postitas Myrgel »

Garaaz24 kirjutas:Oskab keegi miskit rääkida kas Rootsis ka mõni selline foorum on? Palju eestlastest off roud vendi ka on?
Kas sind huvitab palju Rootsis offroadiga tegeleb või Eestis? Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema või on tegemist niisama kasutajatega kes on siia tulnud näiteks vanaisa vana UAZ'i müüma või oma Audit Patroli vastu vahetama. Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

Myrgel kirjutas:...Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema...
Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.
Offtopic, aga mul on kahju, et kohalik suhtumine on ainult stiilis "offroad = korralik muda + robustne raud" ja kõik ülejäänud, kes regulaarselt oma masinat uputamas ei käi, pole "õiged" offroadi-tegelased.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

vtl kirjutas:
Myrgel kirjutas:...Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema...
Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.
Offtopic, aga mul on kahju, et kohalik suhtumine on ainult stiilis "offroad = korralik muda + robustne raud" ja kõik ülejäänud, kes regulaarselt oma masinat uputamas ei käi, pole "õiged" offroadi-tegelased.
VTL, mis nüüd jälle viga on? Kas asi on tõesti nii halb?:)
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
vtl

Postitus Postitas vtl »

erik kirjutas:VTL, mis nüüd jälle viga on? Kas asi on tõesti nii halb?:)
Kas eksisin millegiga? Või millegi vastu? Arvaldasin ju lihtsalt oma arvamust...
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,

Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...". Kõik muu, mis siin foorumis sisaldub on mõnus ajaviide, seltskond, teadmised ja info. Ma ei saanud aru, mis siis jälle lahti on?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
vtl

Postitus Postitas vtl »

erik kirjutas:Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,

Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...". Kõik muu, mis siin foorumis sisaldub on mõnus ajaviide, seltskond, teadmised ja info. Ma ei saanud aru, mis siis jälle lahti on?
Mulle meeldib väga metsa minna ja sealjuures maastikuautoga metsa minna. Aga ma olen korduvalt just siin foorumis kohanud suhtumist, et kui eesmärk ei ole just auto silmini mudasse uputamine ja seejärel selle kõhtupidi porist välja lohistamine, siis nagu ei kuulugi seltskonda.
Pole midagi teha, ma olen kõrgtehnoloogia-usku lihtsalt.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

No aga sul ju masinal vints ninnu peal ja auto on igati aus. Järelikult on "robustne raud". Ja korralikku muda annab talle alati tutvustada.
Ja ei pea ka muda olema, võib ka kivide või liiva otsas turnida :twisted: Nii et kõik klapib.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Myrgel kirjutas:Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema või on tegemist niisama kasutajatega kes on siia tulnud näiteks vanaisa vana UAZ'i müüma või oma Audit Patroli vastu vahetama. Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.
Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 nägu :roll: - rohkem ikka
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

MahviaDeTyrk kirjutas:Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 nägu :roll: - rohkem ikka
Ei pretendeerinud absoluudsele tõele muidugi :hail, nii kõhutunde pealt. Paneme siis sada näiteks. Tundub reaalsem? Palju on ka "kapioffroadereid", kes foorumis kasutajad ei ole ja suurematel ettevõtmistel ka ei käi. Ainus viis neid näha on siis kui neile mõne jupi müüd. Seega adekvaatse statistika tegemine on üsna raske.

Vtl kust siis hakkab tõeline offroad? Kas tõeline sõdur on see kes kord kolme aasta jooksul kordusõppustel käib, või see kes afkaanis kuulide eest põikab? Küsimus on ilmselt filosoofiline. Ei mõelnud küll nüüd midagi halba nende aadressil kellel 4x4 masin näiteks igapäevaliikuriks on. Kõik ei peagi mudast elatuma, aga samas oleks passlik end tõsiseks offroaderiks kutsuda, kui sa väga metsas ei käi. Mul on auto talvest saati laiali olnud ja ainus muda mida ma näinud olen, on see mis auto erinevate detailide vahelt remondi käigus kukub. Vbl pole ka mina hardcore.. Oli piisavalt lahti seletatud või ajab midagi sind veel vihale?

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
PriitV
Mudder

Postitus Postitas PriitV »

erik kirjutas:Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,

Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...".
Päris hea vihje: mitmel võistlusautol on reaalselt teh.passis "omavalmistatud" ja tõesti ehitaja enda välja mõeldud mudeli/marginimi?

Neid ju on, rohkem kui kaks-kolm kindlasti :) Aga kokku on sellise märkega autosid Eestis rohkem, kui katuseni poris püherdab. Ja metsas käivad nende ehitajad ka, näiteks seenel aga mõni ka mootorsaega ;) Teised on ju modifitseeritud tehaseautod, mitte ise ehitatud.
Kuid reaalselt metsas käib kordi rohkem maastikuauto omanikke, kui me siin ettegi kujutada oskame. Ütleks nii, et 20.august oli mul maal õuepeal (lugesin pildipealt kokku) 12 pidevalt metsas mudas müttavat 4X4 maisnat - avasime pardijahi hooaja :wink: Pooled neist olid "spetsiaalid" klassist JA-1 (JahiAuto) ja teised originaalid klassist IA-2 (IgapäevaAuto). Mis see Eesti jahimeetse kogunumber oligi...
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

MahviaDeTyrk kirjutas:
Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 nägu :roll: - rohkem ikka
Pädevaid,neid kes asjadest midagi ka teavad ja miskit tarka kirjutavad ,rohkem vaevalt on.
Viimati muutis Movistar, E Okt 11, 2010 1:30 am, muudetud 1 kord kokku.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Minumeelest koosneb eesti offroad valdavalt teineteise poriga loopimisest - vähemalt foorumit lugedes küll nii tundub.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

poriloopimise foorumi võiks küll teha, "Poriauk" võiks nimeks olla.

PS, lisaks tõsistele mudamaadlejatele ja pehmetele on siin ka lihtsalt erinevaid fänne. ja mõni fännab võib-olla pigem masinate ehitamist ning võistemise moment jätab neid külmaks.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”