Offroad foorum Rootsis
Moderaator: Moderators
Offroad foorum Rootsis
Oskab keegi miskit rääkida kas Rootsis ka mõni selline foorum on? Palju eestlastest off roud vendi ka on?
http://forum.4x4.ee/memberlist.php
See kehtib Eesti kohta ja palju nendest aktiivselt tegeleb (või ainult omab 4x4 sõidukit) offroadiga?
See kehtib Eesti kohta ja palju nendest aktiivselt tegeleb (või ainult omab 4x4 sõidukit) offroadiga?
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Re: Offroad foorum Rootsis
Kas sind huvitab palju Rootsis offroadiga tegeleb või Eestis? Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema või on tegemist niisama kasutajatega kes on siia tulnud näiteks vanaisa vana UAZ'i müüma või oma Audit Patroli vastu vahetama. Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.Garaaz24 kirjutas:Oskab keegi miskit rääkida kas Rootsis ka mõni selline foorum on? Palju eestlastest off roud vendi ka on?
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
-
- asjade olemus - see on imelihtne
Offtopic, aga mul on kahju, et kohalik suhtumine on ainult stiilis "offroad = korralik muda + robustne raud" ja kõik ülejäänud, kes regulaarselt oma masinat uputamas ei käi, pole "õiged" offroadi-tegelased.Myrgel kirjutas:...Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema...
Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.
- erik
- Aktiivne Pikendus
VTL, mis nüüd jälle viga on? Kas asi on tõesti nii halb?:)vtl kirjutas:Offtopic, aga mul on kahju, et kohalik suhtumine on ainult stiilis "offroad = korralik muda + robustne raud" ja kõik ülejäänud, kes regulaarselt oma masinat uputamas ei käi, pole "õiged" offroadi-tegelased.Myrgel kirjutas:...Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema...
Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
-
Kas eksisin millegiga? Või millegi vastu? Arvaldasin ju lihtsalt oma arvamust...erik kirjutas:VTL, mis nüüd jälle viga on? Kas asi on tõesti nii halb?:)
- erik
- Aktiivne Pikendus
Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,
Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...". Kõik muu, mis siin foorumis sisaldub on mõnus ajaviide, seltskond, teadmised ja info. Ma ei saanud aru, mis siis jälle lahti on?
Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...". Kõik muu, mis siin foorumis sisaldub on mõnus ajaviide, seltskond, teadmised ja info. Ma ei saanud aru, mis siis jälle lahti on?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
-
Mulle meeldib väga metsa minna ja sealjuures maastikuautoga metsa minna. Aga ma olen korduvalt just siin foorumis kohanud suhtumist, et kui eesmärk ei ole just auto silmini mudasse uputamine ja seejärel selle kõhtupidi porist välja lohistamine, siis nagu ei kuulugi seltskonda.erik kirjutas:Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,
Pole midagi teha, ma olen kõrgtehnoloogia-usku lihtsalt.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
No aga sul ju masinal vints ninnu peal ja auto on igati aus. Järelikult on "robustne raud". Ja korralikku muda annab talle alati tutvustada.
Ja ei pea ka muda olema, võib ka kivide või liiva otsas turnida
Nii et kõik klapib.
Ja ei pea ka muda olema, võib ka kivide või liiva otsas turnida

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 näguMyrgel kirjutas:Siinsetest foorumi kasutajatest julgeks väita et ca 10% ehk 500. Ülejäänud on offroad auto omanikud, kes vahetevahel satuvad perega softroadi tegema või on tegemist niisama kasutajatega kes on siia tulnud näiteks vanaisa vana UAZ'i müüma või oma Audit Patroli vastu vahetama. Nendest 500 mudistajast omakorda 10% on nn hardcore offroaderid, kes võistlevad või satuvad korralikku mutta tihedamini kui kord aastas.

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Ei pretendeerinud absoluudsele tõele muidugiMahviaDeTyrk kirjutas:Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 nägu- rohkem ikka

Vtl kust siis hakkab tõeline offroad? Kas tõeline sõdur on see kes kord kolme aasta jooksul kordusõppustel käib, või see kes afkaanis kuulide eest põikab? Küsimus on ilmselt filosoofiline. Ei mõelnud küll nüüd midagi halba nende aadressil kellel 4x4 masin näiteks igapäevaliikuriks on. Kõik ei peagi mudast elatuma, aga samas oleks passlik end tõsiseks offroaderiks kutsuda, kui sa väga metsas ei käi. Mul on auto talvest saati laiali olnud ja ainus muda mida ma näinud olen, on see mis auto erinevate detailide vahelt remondi käigus kukub. Vbl pole ka mina hardcore.. Oli piisavalt lahti seletatud või ajab midagi sind veel vihale?
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Päris hea vihje: mitmel võistlusautol on reaalselt teh.passis "omavalmistatud" ja tõesti ehitaja enda välja mõeldud mudeli/marginimi?erik kirjutas:Ei, ei, Sa ei eksinud mittemillegi vastu. Aga,
Meie sloganiteks on kogu aeg olnud, "Minge metsa!" ja "... sest tõelised autod ehitatakse ise...".
Neid ju on, rohkem kui kaks-kolm kindlasti

Kuid reaalselt metsas käib kordi rohkem maastikuauto omanikke, kui me siin ettegi kujutada oskame. Ütleks nii, et 20.august oli mul maal õuepeal (lugesin pildipealt kokku) 12 pidevalt metsas mudas müttavat 4X4 maisnat - avasime pardijahi hooaja

Pädevaid,neid kes asjadest midagi ka teavad ja miskit tarka kirjutavad ,rohkem vaevalt on.MahviaDeTyrk kirjutas:
Selle arvutuskäigu kohaselt siis 50 nägu- rohkem ikka
Viimati muutis Movistar, E Okt 11, 2010 1:30 am, muudetud 1 kord kokku.
HM Racing Team