Ah, mis sest asjast nüüd nii väga üle elada! Kõigest 2 nädalat ju möödas. Küll need asjad võivad veel laabuda, arvan ma.
Ma ise kah foorumites pisut seda ja teist ostnud-vahetanud ja see pisuke viivitus, mingi paar nädalat, pole küll veel mingi näitaja, et mehele petturi silti külge kleepida ja üle Eesti häirekella lüüa. S.t., et ega ta nüüd ilus asi ei ole, selline munemine, kuid pahategija pole ta veel mitte.
P.S. Muidugi ei saa välistada, et ta selleks edaspidi osutub.
Muideks! Viimasel ajal (on see MASU´st tingitud?) on inimesed üllatavalt väikeste summade eest valmis oma mainet maha müüma. Lausa võimatult nadi hinna eest.
Endal üks taoline kogemus mitte just väga ammusest ajast. Üks mees näiteks ühes foorumis pakkus kaupa ca. 300 eest, millele ma siis ka pretendeerisin. Jutud aetud, raha üle kantud, kaupa ei tulnud. Veel paar kuud lubadusi, kuid kaupa ikka ei tulnud. Lõpuks oli meeski kõige täiega kadunud. Isegi foorumist, kus ta suht kauaaegne osaleja olnud oli. Pärast tuli asja uurides välja, et sama mees oli viimase aasta jooksul ennast kümnest kohast lolliks laenanud ja hoopistükki ära väljamaale põgenenud. Mina olin nende võlausaldajate seas üks kõige õnnelikum, sest mis see minu 300 eeki sadade tuhandetega võrreldes ikka ära on.
Aga üldiselt on vähemalt seni mul endal valdavalt vaid positiivsed kogemused foorumites kaupa tehes ja mingi üks kaak seda arusaama ei pea veel küll kõigutama.
Aga tegelikkuses see ikka selliselt ongi, et mingi osa riski selles foorumikaubanduses jääb alati üles. Ja ka jääb, sest pole mingit vettpidavat nippi, et seda altminemise võimalust välistada. Südametunnistuse asi.