K: Mehvintsi kardaanirist?
Moderaatorid: jr, Moderators
K: Mehvintsi kardaanirist?
Tere
Kas kellelgi on kogemusi mehaanilise vinsti kardaaniristi osas, et kust leida võiks seda.?
Mõõt: 20x65mm
Äkki on kellelgi mingit alternatiivset kardaaniristi pakkuda või teab kust leida?
Tervitades
Toilu
Kas kellelgi on kogemusi mehaanilise vinsti kardaaniristi osas, et kust leida võiks seda.?
Mõõt: 20x65mm
Äkki on kellelgi mingit alternatiivset kardaaniristi pakkuda või teab kust leida?
Tervitades
Toilu
Viimati muutis toilu, R Sept 10, 2010 8:57 pm, muudetud 2 korda kokku.
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Endine Valoor nüüd AMserv'iga sai räägitud ja nemad ütlesid ,et see kardaanirist A varuosana 1500 krooni. Samas lubati uurida täpsemalt eks näis.fagott kirjutas:Neid minuteada kahte mõõtu. Vanemat versiooni ei saa muud kui a osa(äkki oli kunagi 700.-), aga uuem oli standartmõõt ja lihtsalt saadav. Vanemale siis vanasti korralik treial tegi uued pronkskausid. Samas kui see a osa hind muutunud ei ole, siis täna pole see enam mingi summa ka...
T
Metsas näeme rsk!!!
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Nagu ma juba varem soovitasin - küsi Offroad Service Marekilt ka. www.offroadservice.ee
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Olen küsinud aga hinda ma ei saanud teada temalt või ei kuulnud mina korrektselttarmo kirjutas:Nagu ma juba varem soovitasin - küsi Offroad Service Marekilt ka. www.offroadservice.ee
Terv
TOilu
Metsas näeme rsk!!!
Mine Tartus Võru tn. sellisesse poodi nagu Automaailm .Küsi sealt, neil on (vähemalt varem oli )kaks kataloogi kardaaniristidest.Üks on autokataloog aga teine on universaalristide kataloog.Sellest universaalristide kataloogist lase otsida.Ma kunagi otsisin sealt 20 mm kausiga risti ja oli kohapeal olemas..Teist mõõtu enam ei mäleta ,aga rist oli Jaapani oma ,määrdenipliga ja hind oli alla 150 kr.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
RõõmugaPARUN kirjutas: Jah, aga siis võiksid ka valgustada, mida tegid, mida kasutasid. Et järgmine ei esitaks kohe sama küsimust.
Sai tehtud ZIGULI kardaanist mehaanilise vintsi kardaan
PTO külge läks veel üks vahemuhv, mis treiti vahele ,et pto ja ziguli kardaani otsad kokku sobiks
Samas väga bueno inseneeri töö , mis tuttav tegi sellega. Kõik sai ilusasti ära sentreeritud ,et ei oleks jälle seda jama ,et hakkaks viskama.
sai proovitud 3 asja , mis võiks olla olulised.
1. Üle künka teise autokülge pandud tross ning sai kenasti hakkama
2. Oli tsipa raskem ja puukülge kinnitatud (koos puuvööga) ja sai ülesse vinsitud. Igatahes pidas vastu sellele ,et auto ca. 100kraadi + midagi ülesse vintsis. (Minu piltlik väljendus).
3. Sai vintsitud raskemat autot - UAZ'ikut - vints sai väga hästi hakkama.

LIsa jutt siin : http://www.bj40.ee/foorum/read.php?1,7074,page=1
Metsas näeme rsk!!!