Käsivints

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
donaldt
Rookie

Käsivints

Postitus Postitas donaldt »

Terekest jälle!

Uuriksin veidi kogenud inimeste käest käsivintside kohta. Põhiline eesmärk oleks vintsil siis auto välja aitamine raskematest olukordadest.
Ringi vaadates jäi silma selline asjandus:
http://jbtoolshop.co.uk/winches/4-ton-hand-winch
Endale tundub suhteliselt kahtlane, 4 tonni ja selline hind?

Teine vintsi tüüp mis silma jäi oli selline:
http://cdn.overstock.com/images/products/P11570005.jpg
Ma eeldan, et see nii suuri raskusi ei kannata ja auto välja tõmbamiseks sobivam siiski eelmine?

Niisiis, jagage arvamusi ja kui keegi teab siis võiks soovitada ka mõnda poodi Eestis kus saaks vintsidega tutvuda.

Tänud ja Päikest!
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

sarnase "4tonnisega" sai kunagi suvesõidul päris edukalt Wrankut igasugustest aukudest välja sikutatud. Pidas vastu küll. Samas oli ka kasukas omast käest võtta - elik talvesõitudeks vast imehea :)
Aga sama töö saad ka Hi-Liftiga tehtud ja teda saab lisaks ka eesmärgipäraselt auto tõstmiseks kasutada - on rohkem abiks vast.
seenior2
Fitting 38"

Postitus Postitas seenior2 »

See 4-t.-ne on rohkem mänguasi,sest tross lühike.konstruktsioon nadi.Mul miski (?) selline oli,peale esimest kasutust pidin teist kõvasti keevitama-tugevdama ja ega pole ikka riist :twisted:
Teine variant oleks tõhusam,kui sinna saaks vähemalt kolm korda pikema vända külge panna,siis jaksaks ! Aga tavaliselt pole sellisele suurele vändale lihtsalt ruumi :cry: Väikese õla puhul(vända) peaks olema kolmekordne hammasülekanne,siis veab vast kergema auto välja.
Hi-lift vast parem lahendus küll.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”