Solvavad pakkumised ..või pole... :) ehk finantsteenustest

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Thea
Got ARB and Nitrous?

Solvavad pakkumised ..või pole... :) ehk finantsteenustest

Postitus Postitas Thea »

Nüüd väikelaen kuni 150 000 krooni tagatiseta..... võtmekliendid saavad väikelaenu 2% võrra soodsamalt, kui on hinnakirjajärgne intressimäär. >>>....Ja intress on 14-16%-ni!!!

Ka 4-klassi külakooliga, suudaks ma välja arvutada antud pakkumise ebasoodsuse (viisakalt väljendudes).... :evil:

Siiralt huvituks, selliste pakkumiste tegijate loogikast, et kelleks-milleks nad sihtgruppi siis hindavad-peavad... :roll:

Ma loodan, et siin ei leidu inimest...kes laenuturul sellise valiku teeks, uue maasturi soetamisel :lol:
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Mis seal solvavat?

Ega siis väikelaenu eest ei pea autot ostma :P

Ise olen küll rahul, et krediitkaardil madalam intress...
Sagnitz
Mudder

Postitus Postitas Sagnitz »

Olen kah võtnud seda laenu.Auto ostuks.Intress tuleb odavam kui osta liisinguga ja maksta veel kaskot kah.
Thea
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Thea »

Sagnitz kirjutas:Olen kah võtnud seda laenu.Auto ostuks.Intress tuleb odavam kui osta liisinguga ja maksta veel kaskot kah.
:shock: 150 tuhandet võib võtta eluaseme renoveerimise nime all! (NB! Minu jutt oli 6-kohaliste numbrite, mitte 5-kohaliste kohta...) Pangal suht kama mida lepingusse kirjutab (viisakalt küsib, et mida siis seekord kirjutame :lol: ) või milleks sa raha kulutad ja intress on kordi väiksem...
Kui väidad mulle riski siis risk on mõlemal juhul, ainult suurem intress kasvatab suuremaks ka riski kogusumma...
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

See ongi sellistele kellel pole mida renoveerida ehk puudub tagatis (ehk seesamune risk on "ilusate silmade" tagatise korral kordi suurem kui hüpoteegi puhul).
Thea
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Thea »

Stupiduser kirjutas:See ongi sellistele kellel pole mida renoveerida ehk puudub tagatis (ehk seesamune risk on "ilusate silmade" tagatise korral kordi suurem kui hüpoteegi puhul).
Ermo pai :) kui sa said sellise pakkumise(2% alla) siis on väga vähe usutav, et kogu Sinu vara koosneb vanaisa vanadest pükstest :)
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Irw, õige küll! :lol:

Kusjuures olen justnimelt auto ostmiseks isegi väikelaenu võtnud! Ja siis selle mõne päeva pärast tagasi maksnud ja uuema liisingusse lasknud... Loll kas pole? :twisted:
Thea
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Thea »

Stupiduser kirjutas:... Loll kas pole? :twisted:
:roll: Hekel mina loll, ei taba skeemi :lol: või siiski, et nii finantseeriseid esimese sissemakse :?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Jälgin huviga siinset arutelu, sest olen vist viimane eestlane, kes seni pangalt raha lenanud pole. :roll: Nüüd paraku olen juba mõned nädalad üritanud erinevatest kodupanga laenupakkumistest sotti saada. Tuleb ilmselt käsi pikal nuruma minna, sest uus (võistlus)auto soetamine eeldab lisafintseeringuid.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Skeem oligi üliloll: tahtsin osta üle 10 aastast Jeepi (ja võtsin selleks väikelaenu) aga õnnetuseks olin nii loll, et läksin masinaga diagnosti ja tuvastasin, et põhi suht olematu (põhjamatid paistsid altpoolt vaadates). Seega maksin laenu tagasi ja võtsin uuema liisinguga.
Loll, kas pole? :lol:
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Naatuke kahtlaselt arusaamatu jutt laenuteemadel !
1.Tänasel päeval on Eesti laenuturul piisavalt palju panku, et erinevatest pakkumist võtta ja siis endale soodsaim, väikseima tagasimaksega variant leida.
2. Kas tahad laenu eraisikuna või ettevõtjana firma nimel.
3. Mida sa üldse piilud, mis autot, uut või kasutatud ja kes müüb, eraisik või firma.
4. Enamusel esindusfirmadel on laenuliin välja töötatud ja seda on ka kasulik kasutada.
5. Üle 7 % ära üldse räägi, unusta see müügimehe (ka pank müüb ju oma teenust) põhitõde, et ostja ostab, sest TA TAHAB OSTA.
6. Ära kiirusta, sest rahapakkujaid on maailmas ja seega ka EEstis vääga palju, samuti autod ei saa kunagi otsa.
7. Vali usaldusväärne laenuandja (pank) või vahendaja (automüügifirma), võidetud sent võib maksta krooni.

Ise laenu ei paku ega vahenda, kuid oman piisavalt kogemust laenu võtmisel ja tagastamisel, nii autode kui kinnisvara osas.
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

VISA-krediitkaardil pole laenuintressi sest kaart väljastatkse isikule,kel tagasimaksega probleeme pole.
See isik omab piisavat sissetulekut või on firma panga arvates maksejõuline.
Auto ostu finantseerimisel on panga jaoks risk kaetud, sest esitatud nõuded, kindlustus, ja pakutav intress katavad selle. Lisaks punkt, et automüügifirma tagab jääkväärtuse makse pangale Pank saab rahastamise vahendid kätte 2,5 kuni 3,2 % ja pakub seda edasi siis 6 kuni 15 %. Nii et ärge põdege. Auto kuulub ju pangale kuni viimase makse sooritamiseni. Nõudke pangalt lepingusse tingimuseks, panga kasuks laenujäägi ulatuses, ja te näete pangatöötaja haput nägu, sest taganeda pole neil kusagile, turuosa saavutamine on nii primaarne.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Plaanis lasta tuua Lääne-Euroopast kasutatud maastur (LR) hinnklaasis kuni 4000 EUR (müügihind maksudeta). Minu soovitud autodest mahub sinna sisse kaks varianti- kas ~20 aastat vana mitte avariiline või uuem avariiline. Kui Eestisse toomise kulud (transa+paberimäärimine seal ja siin)suudan ise katta, siis auto ise plaanis võlgu võtta. Tänapäeva miljoniliste laenuportfellide kõrval suht piske rahakogus aga ennast mingi koleda intressiga koormata ka ei tahaks.
Puurisin tükk aega seda intresside arvutamise ja kujunemise metoodukat, kuid pangad on selle tavainimese mõistmise jaoks ikka üsna keerukaks muutnud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

to Ain: ahsoo või krediitkaardil pole intressi, pank unistabki ainult sellest, et usaldusväärsetele isikutele heast südamest raha anda, irw :P
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Pank kasutab su ülejäänud raha intresside katteks. Sa kasutad ju panga teenust igapäevaselt ja sellelt pank ka teenib. Et sind hoida, peab pank sulle lisaväärtust pakkuma ja selleks ongi krediitkaart, mis pangale lisakulu ei too, VISA tasub ülekandekulud ja ühe kuu intressid. Kasutan krediiti ainult puhkusel või komandeeringus olles olles oma väljaminekute tarbeks ja probleeme ei ole tekkinud
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”