kas kellelgi on tulnud kokkupuuded sellise asjaga et on hakanud jubedalt tossama kui kas või natuke kiirendad
talvel oli kõik norm aga nüüd suvel on hakanud trikitama
ja kui õhulugeja juhe tagant võtta siis kaob tossamine ära
frontera tossab jubedalt kui kiirendada
Moderaatorid: Landy, Moderators
frontera tossab jubedalt kui kiirendada
Viimati muutis erkx1, P Aug 01, 2010 11:01 am, muudetud 1 kord kokku.
Tegu siis nähtavasti bensiinimootoriga...Ehk prooviks teist õhulugejat kui nii käitub juhtme eemaldamisel.. 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
No diislil vist peaks pumbast siis viga otsima, proovi pumpa keerata, või küte liiga peal...samas kui lugeja juhe maas...krt variante on ikka omajagu vist, see vist pole enam väga lihtne diisel-et pump ja torud.. 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Ma pole kindel aga peaks tal peal olema õhujahuti ka , ja kui on siis otsi vigast õhutoru või katksit radikat. Tundub kangesti nii seda moodi olema, et turbo rõhk ei jõua kohale sinna kus ta peab jõudma, kolvile. Nii annab õhulugeja küttekoguse jaoks vale info ja ongi tahm taga. Katkine turbo toru on esimene asi mis sellise vea annab. Ja enne kui hakkad pumbaga jahmima otsi rõhu torudest auku.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Eelkõnelejaga nõus ,et algatuseks mõõda ära turbo rõhk ja siis alles kütuse etteande kallale. Õhulugeja viga ei usu. Näit. mul Monterey hakkas kuratlikult tahma ajama ja tuli välja ,et sisselaske kollektoris on tal mingi tobe siiber (peks vist toimima mägipiduri süsteemiga koos) too oli kinni kiilunud mingisse imelikku poolavatud olekusse. Sõiduga nagu aru ei saanud ,et midagi viltu oleks, peale eralduva tahmajuti.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888