velje flants
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
velje flants
Oskab keegi öelda kuivõrd velje flantsid (32mm) rattalaagritele mõjuvad?
Kindlasti mõjuvad, aga kui tihti keegi neid peale flantside kasutuselevõttu vahetama on pidanud?
Kindlasti mõjuvad, aga kui tihti keegi neid peale flantside kasutuselevõttu vahetama on pidanud?
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
ET-70 ja Bogger 37" mõjutas minu auto vanad tagumised ratta laagrid esimese 30 km ära. Võimalik, et mõjutus oli juba varem olemas. Tänaseks on uued laagrid 3 võistlust vastu pidanud ja suurenenud lõtkusi veel ei tähenda. Eks näis.
P.S. Sõltuvalt valmistajast, kuid mina ei usaldaks igasugu vaheflantse. Soomes on need miskitmoodi keelatud ja teatud osa korjati müügilettidelt ära. Olla esinenud liiklusõnnetusi rebenenud flantside tõttu...
P.S. Sõltuvalt valmistajast, kuid mina ei usaldaks igasugu vaheflantse. Soomes on need miskitmoodi keelatud ja teatud osa korjati müügilettidelt ära. Olla esinenud liiklusõnnetusi rebenenud flantside tõttu...
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Ise ka kunagi kõvasti liitsin ja lahutasin kumba varianti võtta ja lõpuks valisin ikka velgede ümber tegemise. Rahaliselt tuleb sama välja, kui just ise kõva treial pole. Samas on üks lisavidin vähem mis saaks perse minna ja kaubanduslikum ka. Rummulukke kusagilt august hooldada ei imponeerinud mulle eriti näiteks.
Urmas
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt: