infot 4-runneri kohta
Moderaator: Moderators
infot 4-runneri kohta
kas keegi oskaks öelda midagi selle isendi kohta http://www.auto24.ee/used/697256
kuidas selle diisel mootori töökindlus?
nõrgad ja probleemsed kohad, millele ostmisel kindlasti tähelepanu pöörata?
Re: infot 4-runneri kohta
Pea igakord, kui Viljandis käin, näen seda 4jooksiat.sullakas kirjutas:kas keegi oskaks öelda midagi selle isendi kohta http://www.auto24.ee/used/697256
Minu hinnangul on toyota varuosabaas juba suht lai ja väga taskukohase hinnaga. Nt esiklaasi saab juba 800 eeguga, lööd kannaga vana eest ja tõmbad nööriga uue asemele
Tehnika peaks olema suht igavene. Kere mädaneb ümbert ära. Keredetailid ka suht hea hinnaga. Korraliku b osa esitule saab 150.- Pakutakse ka mingit varianti isegi 52.-
Kui jahimees oled ja spets jahiautot otsid ning sellise kasuks valid, siis jõudu ja edu vere, sita ja muu soga rookimiseks. Oleneb muidugi, kui suur kütt oled, aga soovitan pickup-i poole piiluda.
Ahjaa, mootor veab soodsalt punktis A punkti B ära küll, kuigi midagi suurt kiita pole, tihti peab aeglustit kasutama.
Timmo@omalnahalkogenud.
Re: infot 4-runneri kohta
suht õige jutt... lisaks veel seda, et juhtmeid on metsikult palju. 2 suurt kaitsmeblokki, lõputu hulk releesid/blokke on üle auto ja metsikud juhtmekimbud... kui midagi kuskil kärssab siis jõudu otsimisel. Ma parandasin tagatulesid pool päeva, lisaks peavad ebanormaalselt väikesed käed olema, et kuhugi ligi pääseda.PARUN kirjutas:Pea igakord, kui Viljandis käin, näen seda 4jooksiat.sullakas kirjutas:kas keegi oskaks öelda midagi selle isendi kohta http://www.auto24.ee/used/697256
Minu hinnangul on toyota varuosabaas juba suht lai ja väga taskukohase hinnaga. Nt esiklaasi saab juba 800 eeguga, lööd kannaga vana eest ja tõmbad nööriga uue asemele.
Tehnika peaks olema suht igavene. Kere mädaneb ümbert ära. Keredetailid ka suht hea hinnaga. Korraliku b osa esitule saab 150.- Pakutakse ka mingit varianti isegi 52.-
Kui jahimees oled ja spets jahiautot otsid ning sellise kasuks valid, siis jõudu ja edu vere, sita ja muu soga rookimiseks. Oleneb muidugi, kui suur kütt oled, aga soovitan pickup-i poole piiluda.
Ahjaa, mootor veab soodsalt punktis A punkti B ära küll, kuigi midagi suurt kiita pole, tihti peab aeglustit kasutama.
Timmo@omalnahalkogenud.

Siin on pilt vaid osast elektroonikast, kogu auto elektriskeemi vaatamsisest hakkas minu pea tossama - samuraiga võrreldes nagu kosmoseteadus. Ma pole ka elektrik muidugi.
Keredetailidest jah, et kõik mis ühildub hiluxiga on väga hea ja odav. Need jupid aga mis on ainult 4Runneri jaoks jällegi kirves kuubis.
Mõnda kergemat asja kannatab siit tellida: http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Elektri osas vaidleks Rommile natuke vastu. Ajuga ja pritsega auto kohta on ta tegelikult veel suhteliselt tagasihoidliku juhtmestikuga (pean silmas eelkõige mootori juhtmestikku siis).
Kui võrrelda näiteks BMW-ga
Kui kollile 4runneri mootori juhtmestikku peale panime, siis sai seda üksjagu lahti harutatud ja päris hea hulk juhtmeid ning ka vaakumit võis üldse kõrvale jätta...
Kui kollile 4runneri mootori juhtmestikku peale panime, siis sai seda üksjagu lahti harutatud ja päris hea hulk juhtmeid ning ka vaakumit võis üldse kõrvale jätta...
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Ennastki huvitaks mitmed ümbeehitused ja asjade eemaldamine ning eelkõige originaalse õhupuhasti asendamine koonusega( võidaks ruumi teisele akule) Tarmo projektiga viiks ennast kurssi heameelega, kui muidugi omanik nõus on???
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
See mootori juhtmestik on nagu ikka enamus masinatel - ega suurt ei erinegi nt samuka omast... ma pidasin silmas kogu ülejäänud juhtmestikku. Kui salong saab palju vett ja niiskust siis hakkavad varsti ka sinna vaipade alla topitud juhtmekimbud, ühendused ja muud jubinad saba andma. Usu, ma olen küllalt enda omaga vaevelnud, väga paljudel 4Runneritel on juhi vasaku jala juures asetsev kaitsmeblokk läbimädanemise äärel. Peaks tegelt juhtmestikku kõvasti lihtsustama 4xel.aknad on juba kohutav mäsa minumeelest, krt juhiust vahetasin mitu tunditarmo kirjutas:Elektri osas vaidleks Rommile natuke vastu. Ajuga ja pritsega auto kohta on ta tegelikult veel suhteliselt tagasihoidliku juhtmestikuga (pean silmas eelkõige mootori juhtmestikku siis).
Minu arvates suhteliselt masendav rägastik ikka aga võibolla olen samukate lihtsusega liiga ära harjunud ja eks see ju linna jaoks tehtud masin tegelt