4x4.ee kleepsuga kastikas
Moderaator: Moderators
-
- asjade olemus - see on imelihtne
4x4.ee kleepsuga kastikas
Kes on see 4x4.ee kleepsuga hõbedane Dodge kastika juht (307BAG oli vist), kes mulle 5 minutit tagasi, 11:43 paiku üritas Järvevena teel ümber rivistudes küljepealt niimoodi sisse keerata, et ma olin sunnitud eraldusribale põikama?
- atdoom
- True Off Roader!
Tead, aga varjad..., kes sa siis oma arust oled?uputaja kirjutas:Kui omanik tahab, avaldab ise end. Miks mina pean suuvooder olema.
Vasta mu küsimusele JUHMAKAS.
Sul pandi majale tuli otsa... ma tean, kes pani, aga ei ütle... ega ma suuvooder pole;)
0 dolerants rullnokkadele

Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- uputaja
- I live off from the mud
Ja mida see teadmine laiemale ringile annab, kui välja tuleb?
See, et keegi reastus ja peeglisse ei vaadanud, ei vääri küll mingit laiemat kajastamist.
Päikset pööblile ja liiklushuligaanidele.
Arvata on, et mõni nõrganärviline läheb selle posti peale endast välja, aga see on tema enda traagika.
Rohkem ei kommenteeri.
Andres
See, et keegi reastus ja peeglisse ei vaadanud, ei vääri küll mingit laiemat kajastamist.
Päikset pööblile ja liiklushuligaanidele.
Arvata on, et mõni nõrganärviline läheb selle posti peale endast välja, aga see on tema enda traagika.
Rohkem ei kommenteeri.
Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- atdoom
- True Off Roader!
Ma võin öelda, miks see teema mind ärritab...uputaja kirjutas: Rohkem ei kommenteeri.
Andres
mind teeb murelikuks maasturite bemmimehe tiitel... noh nagu bemmimehe tiitel mõistlike bmw kasutajaid... suht kurb on, kui seda igal võimalusel nina alla hõõrutakse.
Ma liigun enamasti linna äärealal, aga ma näen vähemalt 50/50 maasturirullnokki, kellel pole suunatule näitamise kangi või käituvad liikluses pisitillimeestena.
Ja see teadmine, et ka meie seal on sellised kurvastab...
Samas on ju alati võimalus, et tõesti ei näinud!...
Aga minu jutt on pigem suhtumisest, kui sellisest

Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Vabandust Vootele. Mina see olin ja isegi korraks mõtlesin, et huvitav kas selle Laguna roolis olid sina, sest naine tundus kõrvalistmel tuttava näoga olevat, kuigi nägin vaid vilksamisi ja ei jõudnud enam vabandavat esti esitada 
Vabandan veelkord, nimelt on RAM'il väga nõme pime nurk, kuhu tavamõõdus autod kipuvad lihtsalt "ära kaduma". Olen mõelnud, et peab mingi lisapeegli paigaldama. Ei olnud mitte kuidagi tahtlik see manööver. Eelmist ja järgmist autot nägin kenasti, sinu oma mitte.
Loodetavasti siin teemas "0 tolerants rullnokkadele" (see kirjutatakse tugeva T-ga!) ja muud delfilikud kommentaatorid mõistavad, et alati ei ole maailm must-valge. Et tahan ja keerangi...

Vabandan veelkord, nimelt on RAM'il väga nõme pime nurk, kuhu tavamõõdus autod kipuvad lihtsalt "ära kaduma". Olen mõelnud, et peab mingi lisapeegli paigaldama. Ei olnud mitte kuidagi tahtlik see manööver. Eelmist ja järgmist autot nägin kenasti, sinu oma mitte.
Loodetavasti siin teemas "0 tolerants rullnokkadele" (see kirjutatakse tugeva T-ga!) ja muud delfilikud kommentaatorid mõistavad, et alati ei ole maailm must-valge. Et tahan ja keerangi...
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874