Kas kellelgi on antud rehvidega kogemusi või neid reaalses elus näppinud? Kuidas mudas toimivad võrreldes näiteks bfg või teiste samas stiilis mustriga rehvidega. Palju neil mustril sügavus reaalselt? Pildi pealt tundub nagu veidi karvasem AT ja liiga tiheda mustriga
Mul on ka väike mõte need rehvid oma tarakanile osta. Kas keegi on katsetanud ja oskaks kommenteerida, kuidas kestavad jne?
Võrreldes Cooperi STT-ga on hind väga hea. Muster ka enam vähem sama tihe.
Katseus alles algusjärgus sõidetud 3000 km. , asfaltil sõites häirivat ulumist väga pole ja metsavahel ja väiksemas poris liigub küll . Eks minagi ostisn need rehvid hinna pärast võrreldes insa prottidega tükkipealt ainult 200 krooni kallimad. Ah jaa talvel olid kah väga head no korralik naast on kindlasti etem aga kui võtta universaalseid .
Head valimist.
Upitaks teemat... Kuidas on need RT03´ed näiteks võrreldes Insa Turbo Saharadega? Ise juba pikemat aega valin endale uusi jalavarje ja praegu nende kahe vahel ...
Olen näinud saharasid millel on klotse ära tulnud.Samas päris mitu korda paari autoga,milledel olid ka saharad all,metsas käinud.Nendel ei olnud küll häda midagi ja mudas töötasid ka enam-vähem.Kui niisama ringi sõita nende rehvidega,siis kuluvad nad küll jah päris kiiresti.
Ostsin need rehvid enne Mongooljasse minekut.Kestavad küll.Rehvi küljed on jube pehmed.Aga nats kulunud rehviga talvel läheb asi ikka jamaks,ei aita seal suurt need naelad ka.Talvine võrdlus muidugi uue Cooper st-ga.
Arvan,et sellise raha eest paremat rehvi ei saa.
Se on minu isiklik arvamus.