vaja rehvipink kalibreerida

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
kala
DJ ja AÜ

vaja rehvipink kalibreerida

Postitus Postitas kala »

Et siis kes tegeleb sellega ja teha tahaks,ühel tuttaval mure sellega.
56157755
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Eile just tellisin tehniku. Mafast ostetud balansipingile ja mafa tehnik nokkis pool tunnikest. Sai asja päris täpseks. Raha tahtis 360.-
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ma tavaliselt kalibreerin balansi pinki. Kui rehvipink viskab siis ma teda kyll ei viitsi tasakaalustada. Tegelikult on selleks vaja 100g raskust ja korralikku iuut velge, mis oleks tasakaalus.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

tai kirjutas:Ma tavaliselt kalibreerin balansi pinki. Kui rehvipink viskab siis ma teda kyll ei viitsi tasakaalustada. Tegelikult on selleks vaja 100g raskust ja korralikku iuut velge, mis oleks tasakaalus.
Ja päris tegelikult võib velg üsna õnnetu olla, pink tunneb ära kaalu muutuse. Põhimõtteliselt on vaja menüüst leida cal, vms ja sealt edasi minna add100 vms. Ehk lisada 100g ühele poole, siis teisele. Mingil määral see pinkidel erineb aga ta peaks ise juhendama. Ise sain abi http://www.tecalemit.ee/.
Tehtud, mõeldud.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Kui juba targutamiseks läks siis uus kuum trend tehnikute seas on hoopis 60g kasutada 100g asemel kalibreerimiseks. Pidi täpsem saama.
Eilse kalibreerimise lõpptulem eksimuse suhtes sai 2 grammi. Vaadates neid ajutisi parklatesse püstitatud telke milledest osades viimast 5 g ei kaalustata siis on +- 2g päris kõva sõna :D
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Endal pingil pöördel pikk lugu sellest kuidas seda teha. Usun, et teistel võib ka tagaküljel jutt selle kohta olla.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

konataktid edastatud.
tänud
56157755
Suletud

Mine “Bizniz”